Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452476 Прегледи
*

ib

• *
  • 182
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2060 -: Август 21, 2013, 02:46:41 pm »
да взема и аз за тото да се ориентирам - само че сатурна ще ги стиска и да спечеля и да не спечеля - само за болести да не отидат - много са ни натоварени 6 8 12 и на трима ни вкъщи - направо не знам ... във всеки случай на мъжо му тръгна печалбарско от вчера ...

пп и сол му асц е скорпион с транзитен плутон точно на наталния асц :'(
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2061 -: Август 21, 2013, 02:49:14 pm »
За забременяване или раждане има Юпитер в 5 или Слънце в 5 - най-често срещаните са това. Но трябва все пак да има намесени 1/10 заради смяната на статус, примерно Плутон да е там, а при теб не го виждам.
в солара ли имаш предвид или при транзитите?
за транзити при мен не важи. само слънцето е било в 10ти, но то си минава всяка година от там.
обаче имам лунен възел в 5ти. и уран У5 ми затваря Тквадрата. за раждането. то си беше и по уран- преждевременно.
при забременяването лунният възел ми е затварял Т квадрата, макар и с орбис 6град. но пък относно слънцето, така че май се брои. иначе У5 си е бил в 5ти дом. бреей, а мерк, юпитер и марс са били в съвпад с натален уран У5. в солара, обаче не виждам как се вързват с дете. по-скоро индикатори са уран у5 и слв в 5ти соалрен. и У5 сол на К5. и МЦ в точен съвпад с натален слв.

за второ дете пак ли следва да има засегнат 10ти дом? като че ли при първо дете статусът по-радикално се променя, но все пак си е голяма промяна и това.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #2062 -: Август 21, 2013, 02:57:46 pm »
А в моя солар по отношение на любовта какво се вижда

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2063 -: Август 21, 2013, 02:58:55 pm »
довечера ще сложа. за второ ще има да почакате малко повече. макар че скоро като си сложа новия солар, веднага ще ме забремените  ;D
« Последна редакция: Август 21, 2013, 03:11:09 pm от Kler »

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #2064 -: Август 21, 2013, 03:14:39 pm »
Ето в картата на galiusha се вижда смяна на статус. Плутон съвпад Юпитер в 7 дом.
Има и хирон на МЦ, сатурнов възврат в опозе със слънце, ще има събитие или за мъж или за баща.

Смяна на статус??? Интригуващо звучи...Моля те кажи ми, че е в положителна насока..
Много благодаря
« Последна редакция: Август 21, 2013, 04:55:26 pm от galiusha »
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #2065 -: Август 21, 2013, 03:30:12 pm »
довечера ще сложа. за второ ще има да почакате малко повече. макар че скоро като си сложа новия солар, веднага ще ме забремените  ;D
Не, няма, и мен така се опитаха да ме забременят, ама не стана ;D
8 дом имаше други проявления.
Съни, какви са аспектите и планетите за типа жени, които мъжа харесва...заложено ли е..?
Сигурно глупав въпрос, но ми е интересно...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2066 -: Август 21, 2013, 03:34:39 pm »
Нерил, луната къде ти беше?

« Отговор #2067 -: Август 21, 2013, 03:36:59 pm »
Не, няма, и мен така се опитаха да ме забременят, ама не стана ;D
8 дом имаше други проявления.
Съни, какви са аспектите и планетите за типа жени, които мъжа харесва...заложено ли е..?
Сигурно глупав въпрос, но ми е интересно...
Това какво общо има със солара?
Иначе при мъжа гледаме луна и венера в какъв знак са, как да разположени и какви аспекти правят. Например една венера в лъв (при мъжа ми) харесва огнени жени - овен, лъв, стрелец. Една огнена луна по същия начин, ако например имаме квадрат венера-луна мъжът не иска жената да прилича на майка му. При жените гледаме положението на Слънцето и марс, много сме писали по темите, разтърси се.
Естествено, че съм се разтърсил..хахахахах
Ама повечвто неща се разводняват и то много...но ти ми даде точно и ясно обяснение...
За мен си гледам и не откривам нищо вярно в тези обяснения...не сега твойте, разбира се
Аз също имам венера в Лъв в 1ви дом, като на мъжа ти...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #2068 -: Август 21, 2013, 03:37:46 pm »
По какво се разбира смяната на статуса ? Плутон в 9-ти в широк съвпад с МЦ смята ли се за смяна на статуса ?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2069 -: Август 21, 2013, 03:39:35 pm »
По какво се разбира смяната на статуса ? Плутон в 9-ти в широк съвпад с МЦ смята ли се за смяна на статуса ?
с натален МЦ ли? според мен не, защото е много бавен, по-скоро като наближи транзита

« Отговор #2070 -: Август 21, 2013, 03:39:56 pm »
с натален МЦ ли? според мен не, защото е много бавен, по-скоро като наближи транзита

Със соларен МЦ.

« Отговор #2071 -: Август 21, 2013, 03:40:35 pm »
Козичка в 6.
Нерил за мен търси жена, която да е огнена, буйна натура, различна от останалите, да бъде със самочувствие, улегнала дама, която да не му прави детски въртели, ако има и обществено положение, най-добре.
Чак, дама силно казано...все пак да е по малка от мен и да е склонна на екстремни неща...
А иначе имам съвпад на венера с меркурий

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2072 -: Август 21, 2013, 03:41:41 pm »

Със соларен МЦ.

възможно е тогава  :-\ виж кой соларен дом управлява. и натално в кой дом е това?

*

Нова

• 3491
« Отговор #2073 -: Август 21, 2013, 03:42:22 pm »
Сънчо, забрави и да е класическа красавица, без ексцесии във визията, по-общоприет и балансиран тип - коза и лъв )))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #2074 -: Август 21, 2013, 03:44:37 pm »
Абе, той твърди, че иска екстремуми, но мисля, че ни лъже и себе си. Не му виждам така аспектите - по-скоро е праволинеен. Би заменил една екстремистка за жена с добра зестра, даже то е задължително май ))))))

« Отговор #2075 -: Август 21, 2013, 03:45:31 pm »
Козичка в 6.
Нерил за мен търси жена, която да е огнена, буйна натура, различна от останалите, да бъде със самочувствие, улегнала дама, която да не му прави детски въртели, ако има и обществено положение, най-добре.
Ами да написаното от теб е абсолютно вярно!!!!
Не обичам, прости елементарни и жени от еснафски семейства...
Направо ме побъркват с разсъжденията си...УЖАС...
Да, вярно е...Ауууу ще знам да не си давам, часа на раждане на никоя вече!!!
То с тея хороскопи, няма скрито покрито...не е честно

« Отговор #2076 -: Август 21, 2013, 03:46:01 pm »

Със соларен МЦ.

възможно е тогава  :-\ виж кой соларен дом управлява. и натално в кой дом е това?

Значи...управлява соларен 7-ми дом. В солара е в 9-ти. Натално Плутон е в 3-ти дом, управлява трети, транзитира през 4-ти в момента.

« Отговор #2077 -: Август 21, 2013, 03:47:46 pm »
Абе, той твърди, че иска екстремуми, но мисля, че ни лъже и себе си. Не му виждам така аспектите - по-скоро е праволинеен. Би заменил една екстремистка за жена с добра зестра, даже то е задължително май ))))))
Ами не не бих заменил зестрата..Визията е важна, но не е първостепенна за мен. И да праволинеен съм в личните отношения, все пак трябва да има хигиена там...

*

Нова

• 3491
« Отговор #2078 -: Август 21, 2013, 03:49:42 pm »
Не обичам, прости елементарни и жени от еснафски семейства...

Кво ти казах, Сънчо, аз тук постоянно повтарям, че няма по-голяма курва от курвата, ама айде, все ми се карате...

Статус му дай, пари, акъл не ще. А и луна-венера са в квинконксни знаци, угодия няма, с този асц ще си походи стар ерген. Те богаташките щерки, които могат да се поддържат на ниво за него питат.

Сори, Нерил, честна съм.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2079 -: Август 21, 2013, 03:50:54 pm »

Със соларен МЦ.

Значи...управлява соларен 7-ми дом. В солара е в 9-ти. Натално Плутон е в 3-ти дом, управлява трети, транзитира през 4-ти в момента.
еми нищо не ми идва наум по тези домове и смяна на статус, освен брак с чужденец.