Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453751 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2260 -: Ноември 24, 2013, 07:52:42 pm »
Това е новият ми солар, който ме хвърли в сериозен размисъл. Какво се случва в работата ми е основният проблем. Имам подозрения, че ще сменям работното място. Този Уран на соларен ДСЦ и на МЦ, както и съвпада на сол. ДСЦ с Мц и сол. АСЦ  с ИЦ също сами притеснителни. Т-квадрата в соларната карта също ме измъчва с интерпретирането.

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #2261 -: Ноември 25, 2013, 11:18:59 am »
Много бих се радвала ако  изкажете мнение относно солара ми за следващата година.Соларен Асц. попада върху натални плутон и луна,това предполага промяна  по отношение на Д9,но  соларен Плутон  е в четвърти соларен,това би се отразило и  в семейството. Соларен Марс в Д12 също ме притеснява.
Солара ми вече е в сила.Може ли две  думички по него? :25:

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2262 -: Ноември 25, 2013, 06:57:18 pm »
Моят солар се включва след няколко дена, предстои важна за моят син година матура, кандидат студентски изпити. Притесняваме сол асц в 8 дом, в солара на баща му  също сол. асц. е в 8дом
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #2263 -: Ноември 25, 2013, 08:32:40 pm »
Много ти благодаря за подробния анализ!!!
А според теб може ли да се очаква любовна връзка през тази година или заради карето на Венерите няма да е нещо съществено, ако има?

Сол.Асц. в 5 нат.
сол К5 върху нат.Венера
сол.съвпад Венера /Плутон в 11 нат.,до тук добре,в полза на любовта

но У5 в съвпад с нат. и сол.Сатурн ,У12,ако не се изолираш,а и трудно ще си слагаш розовите очила,асп.дава обективно виждане на нещата и от карето на венерите /нерешителен в избора да бъде или да не бъде/  иначе всичко е възможно :mellow: избора е твой
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #2264 -: Ноември 26, 2013, 10:08:02 pm »
 Здравейте! Може ли някой да ми каже нещо за солара, който ще публикувам? Мерси предварително :blink:

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=v3qfileRmcomg-u1356056990&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=32&mth=gw&sday=26&smon=11&syr=2013&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&add=14&ast=

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #2265 -: Ноември 27, 2013, 11:59:07 am »
Неделя си имам РД :)
Ще споделите ли мнение за новата ми соларна карта :) :blink:
П.С. Качила съм 3 карти - незнам коя ви е най - лесна :)
« Последна редакция: Ноември 27, 2013, 04:16:59 pm от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #2266 -: Ноември 27, 2013, 03:58:28 pm »

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2267 -: Ноември 28, 2013, 09:10:35 am »
Това е новият ми солар, който ме хвърли в сериозен размисъл. Какво се случва в работата ми е основният проблем. Имам подозрения, че ще сменям работното място. Този Уран на соларен ДСЦ и на МЦ, както и съвпада на сол. ДСЦ с Мц и сол. АСЦ  с ИЦ също сами притеснителни. Т-квадрата в соларната карта също ме измъчва с интерпретирането.
Може би ще има някаква промяна изцяло в работата и ще е обвързана с други хора (възможно бизнес, в който да се налага да рискуваш повече). Все пак ще имаш късмет, тъй като Юпитер е в 10 соларен дом и тъй като попада в 12 радикален дом, ще те предпазва от евентуални грешки и гафове). Може би ще се налага да печелиш с повече труд и усилия, но те ще бъдат възнаградени.

Мерси, Веско! При мен винаги обема на работа е обвързан с обема на финансите :). Чудно, че и в солара на колежката, с която работим заедно, има същият т-квадрат и засяга същите домове. Надявам се да донесе повече работата и за двете ни!

« Отговор #2268 -: Ноември 28, 2013, 09:51:45 am »
Качвам солара си за тази година,който изтича съвсем скоро,за да проследим как работи на практика този метод...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #2269 -: Ноември 28, 2013, 09:57:48 am »
Така...В 4-ти соларен дом имаме Луна.Луната там сочи смяна на дома.През септември тази година смених дома си.Имаме и съвпад на соларен Вертекс със Соларен ДЦ.Вертекса както знаем сбъдва желание и в съвпад с ДЦ посочва,че ще се сбъдне някакво желание в сферата на партнъорствата както и се случи на практика.Сгодихме се с моя приятел.Имаме Плутон в 10-ти соларен дом.Плутон действа трансформиращо и посочва в коя сфера на живота може да очакваме промяна.В този случай показва смяната ми на работа,която напълно ме удовлетворява и беше за мое добро показано от Венера в 10-ти соларен дом.Юпитер във 2-ри соларен ми донесе макар и слабо повишаване на доходите.А планетното ядро в 12-ти соларен активиращ 6-ти натален сочи,че ще започна някакво тайно занимание,което силно ще ангажира ежедневието ми-Астрологията.Занимавам се усърдно с нея на работното си място и я пазя в тайна  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2270 -: Ноември 28, 2013, 10:00:05 am »
Мисля си напоследък дали не е вярно това, че солара трябва да се разглежда самостоятелно без сравнението му с натала :-\ ето при теб аспектите в самия солар говорят достатъчно силно - сол. вертекс върху соларен ДЦ, соларна луна на соларно ИЦ, соларен уран на сол. АЦ все сериозни промени, нали връзката ти е станала по-сериозна, получи доколкото помня предложение за брак, живееш вече с приятеля си...
Я пусни отделно само солар и включи юнона

« Отговор #2271 -: Ноември 28, 2013, 10:04:23 am »
Мисля си напоследък дали не е вярно това, че солара трябва да се разглежда самостоятелно без сравнението му с натала :-\ ето при теб аспектите в самия солар говорят достатъчно силно - сол. вертекс върху соларен ДЦ, соларна луна на соларно ИЦ, соларен уран на сол. АЦ все сериозни промени, нали връзката ти е станала по-сериозна, получи доколкото помня предложение за брак, живееш вече с приятеля си...
Я пусни отделно само солар и включи юнона
Абе и аз като гледам солара сам по себе си е много по-показателен отколкото насложен върху наталната карта и разглеждан успоредно с нея. Качвам само солара...

« Отговор #2272 -: Ноември 28, 2013, 10:06:19 am »
Уранчо в първи.Мисля,че се води възходяща планета и показва,че темите,които засяга самата планета ще бъдат от първостепенна важност за натива-в случая тази година за пръв път се регистрирах в астро форум и астрологията се превърна в мое хоби и любов за цял живот.Значително напреднах в насока астрология в сравнение с предходни години...Интересно е Слънцето и Меркурий в 11-ти дом.Сдобих се с много нови приятели,макар че принципно винаги съм била затворена и трудно съм се сближавала с хората.Но не и тази година.Излизаме с много повече приятели.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2273 -: Ноември 28, 2013, 10:08:53 am »
Ами да, особено и с началните градуси на осите, при голяма промяна в статуса соларните оси, пък и всички оси ( прогресивни, дирекционни) са в критични градуси.

Аз в този случай Уран не го свързвам с астрологията, той е диспозитор на слънцето, показва голяма промяна в самата теб (асц)  и в отношенията с другите (десц)

« Отговор #2274 -: Ноември 28, 2013, 10:16:51 am »
Уран е диспозитор на Слънцето,което е разположено в 11-ти дом.Дом на приятелите,астрологията,хобитата и на форумите като място,в което се събират много хора с общи интереси  :P

« Отговор #2275 -: Ноември 28, 2013, 12:10:27 pm »
Днес имам рожден ден и пак ще си изплющя картата тук и очаквам много подаръци под формата на коментари :)))

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2276 -: Ноември 28, 2013, 12:30:07 pm »
Аз съм споделяла, че една приятелка ме запали по астрологията и основните принципи ги дължа на нея. Та, тя ме е учила, че първо се разглежда соларната карта сама по себе си, а след това се налага върху натала. Според руската школа, важни е къде попадат сол. Слънце къде попада и сол. АСЦ. Но аз все пак първо си разглеждам солара. За следващата година в него ми излизат една абсолютно изгряваща Луна, У10, баш на АСЦ и един първодомен Марс, У7. Сол. Слънце ми е 4 дом, заедно със съвпад на Венера и Плутон. А те са в т-каре с Уран, У5 в седми дом и Юпитер, У3 в 10. Мислех си, че евентуално ще се наложи да си стоя малко повече вкъщи по майчинство, Луна на АСЦ и това ще ми създаде проблеми в работата, опозицията на Венера/Плутон с Юпитер и кризи в отношенията с партньора - работен или в живота, а може би и двете, защото Луната е в опозиция с Уран.
Още не съм си разгадала добре солар, та за това не съм й стигнала до налагането му върху наталната карта.

« Отговор #2277 -: Ноември 28, 2013, 01:37:55 pm »
Днес имам рожден ден и пак ще си изплющя картата тук и очаквам много подаръци под формата на коментари :)))
Първо Честит рожден ден! Ще се пробвам по солара...Според мен тази година те чака промяна свързана с кариерата,но понеже няма допълнителни индикации вероятно няма да е свързано с промяна на работата,а по скоро с издигане на същата работа.Доходите ти ще се повишат.Възможно е да започнеш нова връзка или да се промени изневиделица нещо свързано с любовта ти.Но дори и да започнеш нова връзка не виждам индикации за сериозно обвързване.Ако планирате някакви покупко продажби с имоти-бъдете бдителни с този соларен Нептун в 4-ти соларен дом.Но може да се тълкува и като проблем свързан с наводнение,тръби в дома...Възходящ Сатурн може да тълкуваме като някаква допълнителна отговорност,която ще трябва да поемеш.Възможно е да искаш да започнеш някакво образование или да се появи повишен интерес към религията и далечните пътешествия. Разгледах само соларната карта  :blink:

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2278 -: Ноември 28, 2013, 02:49:24 pm »
Моят солар се включва след няколко дена, предстои важна за моят син година матура, кандидат студентски изпити. Притесняваме сол асц в 8 дом, в солара на баща му  също сол. асц. е в 8дом
А някой би ли се пробвал по моят солар, които се отключва днес
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #2279 -: Ноември 28, 2013, 04:03:26 pm »
Първо Честит рожден ден! Ще се пробвам по солара...Според мен тази година те чака промяна свързана с кариерата,но понеже няма допълнителни индикации вероятно няма да е свързано с промяна на работата,а по скоро с издигане на същата работа.Доходите ти ще се повишат.Възможно е да започнеш нова връзка или да се промени изневиделица нещо свързано с любовта ти.Но дори и да започнеш нова връзка не виждам индикации за сериозно обвързване.Ако планирате някакви покупко продажби с имоти-бъдете бдителни с този соларен Нептун в 4-ти соларен дом.Но може да се тълкува и като проблем свързан с наводнение,тръби в дома...Възходящ Сатурн може да тълкуваме като някаква допълнителна отговорност,която ще трябва да поемеш.Възможно е да искаш да започнеш някакво образование или да се появи повишен интерес към религията и далечните пътешествия. Разгледах само соларната карта  :blink:

Много ти благодаря! Това за работата е супер. Не искам ново влюбване и не си търся такова, дано не си прецакам хубавата връзка която имам - бих искала по-скоро да ми предложат брак :). Ще бдя за имотите, засега не смятам да купувам каквото и да било и дано няма наводнение. Мисля да записвам магистратура в чужбина, може би това ще се промени :)

МНОГО БЛАГОДАРЯ! ДАНО И ДРУГИ СЕ ОТЗОВАТ!