Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452897 Прегледи
*

Asya

• *
  • 98
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2300 -: Декември 28, 2013, 05:52:19 pm »
Четвърти дом отговаря за дома, единият родител, корените, дъното на душата, недвижимото имущество и т.н.  Възможно  е нещо положително, свързано с дома да ти донесе ретро Венерата. По време на ретро Венера често се възраждат стари любовни отношения, не изключвам възможността да се съберете с твоя приятел, но доколко ще  е за добро - не зная - ретро Марс ще ти мине скоро през Асц във Везни, може би чак около лятото /късно лято/ ще се успокоят нещата, тогава и Юпитер ще  навлезе в Лъв и ще транзитира върху наталната ти Венера /както вече писах, управител на хороскопа ти/. Сега ти цикли върху Сатурн-а и активира наталната квадратура Сатурн-Марс, а тогава ще направи тригон с Марс и  после с наталното си положени и ще  почувстваш прилив на сили, може и по линия на кариера да се задвижат нещата. Виж, мила, най-тъмно е преди разсъмване. Не случайно в най-дългата  и мрачна нощ се ражда легендата за светлината - Рождество Христово! Пожелавам ти от сърце весели празници  и нека Бог бъде с теб!

« Отговор #2301 -: Декември 28, 2013, 05:58:30 pm »
Четвърти дом отговаря за дома, единият родител, корените, дъното на душата, недвижимото имущество и т.н.  Възможно  е нещо положително, свързано с дома да ти донесе ретро Венерата. По време на ретро Венера често се възраждат стари любовни отношения, не изключвам възможността да се съберете с твоя приятел, но доколко ще  е за добро - не зная - ретро Марс ще ти мине скоро през Асц във Везни, може би чак около лятото /късно лято/ ще се успокоят нещата, тогава и Юпитер ще  навлезе в Лъв и ще транзитира върху наталната ти Венера /както вече писах, управител на хороскопа ти/. Сега ти цикли върху Сатурн-а и активира наталната квадратура Сатурн-Марс, а тогава ще направи тригон с Марс и  после с наталното си положени и ще  почувстваш прилив на сили, може и по линия на кариера да се задвижат нещата. Виж, мила, най-тъмно е преди разсъмване. Не случайно в най-дългата  и мрачна нощ се ражда легендата за светлината - Рождество Христово! Пожелавам ти от сърце весели празници  и нека Бог бъде с теб!
Благодаря ти още веднъж за вниманието.
Желая и на теб да се изпълва живота ти с красота :)
Вярно е че е най-тъмно преди зазоряване :) Ще чакам зората :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2302 -: Декември 29, 2013, 09:41:14 pm »
Соларен АС съвпад нат плутон ,каква година може да е?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #2303 -: Декември 29, 2013, 09:46:26 pm »
zavisi ot Pluton kakvo ti upravlqva I Asc v koi dom popada!  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2304 -: Декември 29, 2013, 09:48:42 pm »
zavisi ot Pluton kakvo ti upravlqva I Asc v koi dom popada!  :blink:
Плутон управлява 5ти дом,а соларен АС попада в 3ти.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2305 -: Декември 29, 2013, 09:56:21 pm »

Важна година, Плутон на осите в солара  може да даде смяна на статуса :blink:

ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #2306 -: Декември 29, 2013, 09:58:16 pm »

Da no v slu4aq Pluton ne upravlqva Deseti dom po nikakav slu4ai  :angry:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2307 -: Декември 29, 2013, 09:58:47 pm »

Благодаря ти,но на кой статус? :-\Какъв статус?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2308 -: Декември 29, 2013, 10:05:03 pm »
Всъщност соларните оси АС-ДС,ще бъдат точно върху наталната опозиция плутон-слънце.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #2309 -: Декември 29, 2013, 10:17:59 pm »
Всъщност соларните оси АС-ДС,ще бъдат точно върху наталната опозиция плутон-слънце.
Dobre a zashto ne slojish napravo kartata , shte e po-dobre

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2310 -: Декември 29, 2013, 10:21:58 pm »
Мерси,аз съм я слагала,но понеже мисля,че има важни неща,затова ще се радвам на вашето мнение.

« Отговор #2311 -: Декември 29, 2013, 11:00:35 pm »
Здравейте, може ли някой да погледне и моя Солар. Луната в 12 Д предполага престой в болница, но такъв имаше пред седмици, претърпях и операция. Уединението е налице. Марс в 10 Д - смяна на работа или обрат в кариерното развитие? Какво се предполага за Юпитера в 8ми Дом? Благодаря ви!

« Отговор #2312 -: Декември 30, 2013, 09:10:25 am »
Selena10, понякога някои събития се случват малко преди началото на солара. Възможно е Луната в 12 дом да показва престой в болница, още повече, че имаш и Сатурн на К12, а това предполага самоизолация от другите. Въпреки това, ще ти се наложи да се доказваш през тази соларна година и личната ти изява ще бъде на преден план.
Венера във 2 дом може да ти донесе пари, много вероятно от работа, но с известно забавяне. Има индикация за смяна на местожителството и поради тази причина да се наложи да смениш работата си. Юпитер в 8 дом може да указва получаване на пари от някого или наследство, възможно е да дойде със закъснение или да не е каквото очакваш.
Много благодаря, Веско, това с местенето не ми харесва изобщо, в рамките на 1 година го правих 3 пъти, последно преди 5 месеца. Юпи в 8ми може да е свързано и с кредити, предполагам, имам такъв, но в каква насока, дано в положителна...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2313 -: Декември 30, 2013, 09:15:43 am »
Доколкото мога да видя така имаш соларни мц-иц в критичен градус и соларно мц в 9ти натален. Имаш ли планове за чужбина? Ако работата ти е свързана с темите на 9ти дом то в нея ще имаш промяна

« Отговор #2314 -: Декември 30, 2013, 09:26:32 am »
Доколкото мога да видя така имаш соларни мц-иц в критичен градус и соларно мц в 9ти натален. Имаш ли планове за чужбина? Ако работата ти е свързана с темите на 9ти дом то в нея ще имаш промяна
Sladurka, нямам планове за чужбина, работя в чуждестранна фирма, сменям позицията в същата фирма в момента, което не касае повишение. Възможно е, ако не ми допадне или пък не се справям, да опитам в друга компания. Но чужбина, абсурд, с тийнейджърка вкъщи, учеща в езикова гимназия. Може пък да променям духовния мироглед по темите на 9ти дом. Благодаря ти!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2315 -: Декември 30, 2013, 10:42:21 am »
Съвпад на СЛВ, Марс и Луна в 9 соларен върху натален АЦ какво може да вещае?  :-\

радиксът е: Марс У6 и 7, Луна У9 в 7 и натален съвпад на Марс и СЛВ.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #2316 -: Декември 30, 2013, 09:51:06 pm »
Мерси,аз съм я слагала,но понеже мисля,че има важни неща,затова ще се радвам на вашето мнение.

Milki vij Uranovata opoziciq shte e po-otnoshenie na vrazka spored men , slance I uran savpad v sedmi solaren dom , ozna4avat spored men vnezapna promqna po-otnoshenie na partniora ili toi shte si tragne ili ti sama shte do izostavish vnezapno .... Uran e I upravitel na tvoi natalen sedmi dom!
Drugo koeto e interesno e 5ti solaren varhu 7 mi natalen , v nego e Merkurii upravitel na parvi solaren I venera ,pri4nita shte e ili nova lubov ili otnoshenie kam deteto vi. Vazmojno da e I nova lubov zashtoto spored men Merkurii nosi promeni.
Vse pak sam na4inaesht v astrologiqta no se nadqvam da sam pomognal. Pogledni direkcii I progresi sashto!

« Отговор #2317 -: Януари 02, 2014, 06:43:20 pm »
Здравейте и тук на всички! Отдавна се опитвам сама да си тълкувам солара, ама май много не ме бива :-[. Ще съм благодарна, ако някой сподели подходяща литература с подробни разяснения.
Иначе отново съм на прага на рождения си ден и днес си направих една нова карта за предстоящата година. От това, което виждам аз самата- пада ми се доста път и учене (слънце в 3 дом) :) Имам и Уран в 5ти дом, което май предполага сериозни изненади на фронта. Венера е във 2ри - парички и по-високи приходи, както и Юпитер в 8ми дом. Ще се радвам да споделите, ако виждате и още неща. Мен ме тревожи скорпиона ( без лоши чувства)като соларен асц., че аз като водолей с асц. водолей трудно ги изтърпявам и комуникацията с тях ми е тежичка, да не кажа кошмарна.

Благодаря предварително!  :aquariuss: :25:

« Отговор #2318 -: Януари 02, 2014, 06:45:57 pm »
slizia,ето ти един линк за солари,но е на руски:http://astrohit.com/lunar/solar_0.php

« Отговор #2319 -: Януари 02, 2014, 07:07:59 pm »
slizia,ето ти един линк за солари,но е на руски:http://astrohit.com/lunar/solar_0.php
Благодаря много, MoonLight!  :blink: