Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452883 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2340 -: Януари 06, 2014, 09:12:10 am »
Ужасно е, Дейзи.....
Вижда се - Плутон върху Слънцето, квадрат с Уран в 6ти Соларен. Сатурн е У8 в 6ти натален - възможно е да харчиш пари по лечението на баща ти.
Соларен ИЦ в 8 натален. У на соларния хороскоп Венера в 4 соларен и 8 натален. К8 соларна в 12 натален... пак Венера.
 :( Пази Боже от най-лошото. Но това може да означава и връщането към корените (4д) и край (8д) на пребиваване в чужбина (12д)  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2341 -: Януари 06, 2014, 05:14:23 pm »
Да ви помоля за коментари по новият ми солар:

« Отговор #2342 -: Януари 09, 2014, 08:31:10 am »
Здравейте!
Вчера имах рожден ден и много ми се иска да надника в следващата година с този солар. 
Ще ми помогнете ли?

« Отговор #2343 -: Януари 09, 2014, 10:16:49 pm »
Здравейте, Бихте ли каза ли нещо за солара ми Мерси!
« Последна редакция: Януари 12, 2014, 12:58:10 pm от silky7 »

« Отговор #2344 -: Януари 11, 2014, 12:11:33 pm »
Здравейте!
Вчера имах рожден ден и много ми се иска да надника в следващата година с този солар. 
Ще ми помогнете ли?

Поне някой от разгледалите картата няма ли да сподели мнение? :(

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #2345 -: Януари 11, 2014, 12:16:43 pm »
Lallita , molq te , sloji kartata ot Natal+ Solar Return Chart with houses , taka nishto ne se razbira

« Отговор #2346 -: Януари 11, 2014, 12:45:47 pm »
Благодаря, Гого, ето я:

« Отговор #2347 -: Януари 11, 2014, 02:12:49 pm »
lalitta,по солара ти мисля,че на преден план ще са кариера-10дом и взаимоотношенията с другите-7дом.Сол.АЦ овен,съвпад Уран предполагам,че ще си доста енергична и непредсказуема за околните.Да видим как ще се прояви и Юпитер в 4соларен дом-да ли ще е преместване?От друга страна имаш Сатурн в 8соларен-възможно ли е да е свързано с кредит?Обмисляш ли такъв вариант?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #2348 -: Януари 11, 2014, 02:15:04 pm »
na men mi se struva zvarzano sas po-semeistvo ( upravitelq na sedmi solaren e v 10 natalen, moje I da e kolega) , no pritesnqva 4e Steliuma ot 10 dom pravi kvadrat s URan I Luna v Parvi dom ....

« Отговор #2349 -: Януари 11, 2014, 02:17:18 pm »

Зара,имаш съвпад на соларни АЦ/ДЦ с натални ИЦ/МЦ,Усол.АЦ в 4сол.-6нат.;преместване заради работата?

*

Uran

• 6041
« Отговор #2350 -: Януари 11, 2014, 02:48:22 pm »
   Здравейте, от доста време не съм влизала тук, но гурбетчийски живот. Новият ми солар започна и то не съвсем добре. Другата седмица се прибирам в къщи, ще имам достатъчно време за нет, предполагам. Ако някой има хрумки, може да сподели, пък аз ще дам обратна връзка веднага.
  Миналия солар, беше интересен, почти целия в гурбетийство...скъса ми се гъза от работа...Сега нещата не знам накъде водят....но отново съм пред пълен обрат в живота....

Да дам обратна връзка, как започна солара ми, 10 мин преди да настъпи новата година, баща ми получава масивен инсулт, до днес беше в интензивното, днес научих новината, че е прескочил трапа, от утре следва рехабилитация....но не се знае дали ще се движи или ще остане пълен инвалид...
Съответно напуснах работа, без желание да се връщам повече на същата, почнах да получавам пристъпи на задух когато отивах на работа, вероятно на нервна почва....и се прибирам след 2-3 дена в БГ. Но какво ми предстои и какво ме чака имам само смътна идея...
Но имах планове да се задържа тук в Швейцария за дълго...сега всичко рухна, ще трябва да загърбя любови и работа....Чувствам се изморена до смърт от тази съдба. Преди точно 9 години, майка се разболя, прибрах се от Германия, грижих се за нея до смъртта й и пак така, загърбих хубава работа, загърбих любовта си....и все сначале...

Преди да прочета този ти коментар, заради съвпада на соларен асц с натален Уран в 5 дом, реших, че е нещо свързано със сина ти. Съжалявам за баща ти, Дейзи. Все пак, чужбинската любов, ми се струва, че няма съвсем да бъде загърбена- соларен К5 в съвпад с натална Луна в 9 дом и соларна Луна на К7, освен ако не е знак за нова. :)Ще ти се налага да пътуваш/ходиш напред-назад. Възможно ли е да получиш финансово рамо откъм чужбина? Има един кармичен аспект м/у Венера и Сатурн- ще е необходима волята ти.
« Последна редакция: Януари 11, 2014, 03:02:14 pm от Uran »

« Отговор #2351 -: Януари 11, 2014, 03:01:17 pm »
na men mi se struva zvarzano sas po-semeistvo ( upravitelq na sedmi solaren e v 10 natalen, moje I da e kolega) , no pritesnqva 4e Steliuma ot 10 dom pravi kvadrat s URan I Luna v Parvi dom ....

Дааа... не лъже картата, точно такива проблеми има голяма вероятност да си навлека. 

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #2352 -: Януари 11, 2014, 03:05:42 pm »
Molq te vnimavai tazi godina , imash mnogo kvadrati I opozicii I to na dosta 4uvstvitelni mesta!

« Отговор #2353 -: Януари 11, 2014, 03:12:49 pm »
Molq te vnimavai tazi godina , imash mnogo kvadrati I opozicii I to na dosta 4uvstvitelni mesta!

Благодаря, Гого, да внимавам, но дано не ми е изпратено нещо гадно за изживяване на всяка цена - тогава едва ли има измъкване.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2354 -: Януари 11, 2014, 08:19:31 pm »

Зара,имаш съвпад на соларни АЦ/ДЦ с натални ИЦ/МЦ,Усол.АЦ в 4сол.-6нат.;преместване заради работата?

Нямам такива планове. Доста се местих от както започнах да работя и за сега смятам да си остана тук за дълго. По-скоро си мислех съвпад на сол. АСЦ с нат. МЦ - промяна на статуса? Ша се омъжвам? И с тоя Уран в седми...

« Отговор #2355 -: Януари 12, 2014, 09:22:42 am »
   Здравейте, от доста време не съм влизала тук, но гурбетчийски живот. Новият ми солар започна и то не съвсем добре. Другата седмица се прибирам в къщи, ще имам достатъчно време за нет, предполагам. Ако някой има хрумки, може да сподели, пък аз ще дам обратна връзка веднага.
  Миналия солар, беше интересен, почти целия в гурбетийство...скъса ми се гъза от работа...Сега нещата не знам накъде водят....но отново съм пред пълен обрат в живота....

Да дам обратна връзка, как започна солара ми, 10 мин преди да настъпи новата година, баща ми получава масивен инсулт, до днес беше в интензивното, днес научих новината, че е прескочил трапа, от утре следва рехабилитация....но не се знае дали ще се движи или ще остане пълен инвалид...
Съответно напуснах работа, без желание да се връщам повече на същата, почнах да получавам пристъпи на задух когато отивах на работа, вероятно на нервна почва....и се прибирам след 2-3 дена в БГ. Но какво ми предстои и какво ме чака имам само смътна идея...
Но имах планове да се задържа тук в Швейцария за дълго...сега всичко рухна, ще трябва да загърбя любови и работа....Чувствам се изморена до смърт от тази съдба. Преди точно 9 години, майка се разболя, прибрах се от Германия, грижих се за нея до смъртта й и пак така, загърбих хубава работа, загърбих любовта си....и все сначале...

Преди да прочета този ти коментар, заради съвпада на соларен асц с натален Уран в 5 дом, реших, че е нещо свързано със сина ти. Съжалявам за баща ти, Дейзи. Все пак, чужбинската любов, ми се струва, че няма съвсем да бъде загърбена- соларен К5 в съвпад с натална Луна в 9 дом и соларна Луна на К7, освен ако не е знак за нова. :)Ще ти се налага да пътуваш/ходиш напред-назад. Възможно ли е да получиш финансово рамо откъм чужбина? Има един кармичен аспект м/у Венера и Сатурн- ще е необходима волята ти.

Благодаря ти Уран, благодаря и на Yaya, вчера погребах баща си, успях да се прибера на време, за да го видя жив и в съзнание, явно ме е чакал....сега ще ми трябват 2 месеца за да дойда на себе си.....да видим нататъче какво ни чака.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #2356 -: Януари 12, 2014, 10:04:24 am »
Daisy moite nai-iskreni saboleznovaniq ....

*

Uran

• 6041
« Отговор #2357 -: Януари 12, 2014, 10:31:03 am »
Съболезнования, Дейзи! :(

« Отговор #2358 -: Януари 12, 2014, 02:24:08 pm »

Здравейте, Бихте ли каза ли нещо за солара ми ,в края на месеца имам рожден ден :rolleyes:
« Последна редакция: Февруари 03, 2014, 11:22:05 am от silky7 »

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2359 -: Януари 13, 2014, 09:51:23 pm »
Точен съвпад Венера/Марс в 7 дом соларен и 7 натален какво говори?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven: