Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452561 Прегледи
*

luli

• *
  • 151
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2380 -: Февруари 01, 2014, 10:34:17 am »
Здравейте,
след 2 дни имам рожден ден, и се обръщам с молба за тълкуване на новия ми солар  :-[
Вече коренно промених ежедневието си и напуснах работата си- по Уран в 6 сол.дом. Прибрах се в родния си град и дом- Слънце в 4 сол.дом.... С гаджето нещата вървят на добре.....Може би ще се запиша на език по-нататък......и за повече нямам капацитет  :-[

Предварително ви благодаря!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2381 -: Февруари 01, 2014, 06:47:14 pm »
Лули, планираш ли брак и деца тази година? Соларът ти е много интересен. Аз не разбирам много от солари, да ме поправят и допълнят.

Тази година ти е важна и ще имаш важни промени в живота. Северният възел е точно на сол.АС. Плутон - точно на рад.АС. Това са промени. Сол.Луна е в 5 соларен и това показва големи промени в любовния живот (и сферата на децата). Възможно е връзката да се задълбочи, сол.Венера е на рад.АС също в съвпад със сол. Плутон. Указва щастие тази година. А Юпитер ти е точно на ДЦ. В същото време осите на 5 соларен и 8 радикален са почти една върху друга. В някои случаи това означава бременност. Сол.МС е в 7 рад.дом, вероятна промяна в статуса, и с този Юпитер там може и да се ожениш. Имаш и Сатурн в 1 соларен, поемане на отговорност. Радикалният Юпитер ти е в 1 соларен, щастливи събития ми се привиждат, които ще те променят.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2382 -: Февруари 01, 2014, 07:19:14 pm »
Лули, планираш ли брак и деца тази година? Соларът ти е много интересен. Аз не разбирам много от солари, да ме поправят и допълнят.

Тази година ти е важна и ще имаш важни промени в живота. Северният възел е точно на сол.АС. Плутон - точно на рад.АС. Това са промени. Сол.Луна е в 5 соларен и това показва големи промени в любовния живот (и сферата на децата). Възможно е връзката да се задълбочи, сол.Венера е на рад.АС също в съвпад със сол. Плутон. Указва щастие тази година. А Юпитер ти е точно на ДЦ. В същото време осите на 5 соларен и 8 радикален са почти една върху друга. В някои случаи това означава бременност. Сол.МС е в 7 рад.дом, вероятна промяна в статуса, и с този Юпитер там може и да се ожениш. Имаш и Сатурн в 1 соларен, поемане на отговорност. Радикалният Юпитер ти е в 1 соларен, щастливи събития ми се привиждат, които ще те променят.
ухаааа , а дано! Принципно такива са ми нагласите...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2383 -: Февруари 01, 2014, 07:25:04 pm »
Ами дано да ти се случи!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #2384 -: Февруари 02, 2014, 10:36:18 am »
След, около месец ще имам рожден ден  :blink: Слагам си картана малко по рано, ще се радвам ако някой каже нещо по нея свързано с любов, работа и каквото се вижда там. Надявам се новата соларна година бъде по-хубава и щастлива от втората половина на миналата. Предварително благодаря на включелите се  :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2385 -: Февруари 02, 2014, 12:29:49 pm »

ухаааа , а дано! Принципно такива са ми нагласите...

По солара на Лули, Сол.АСЦ в съвпад със СЛВ, всичко което си намислила ще го реализираш с лекота и животът ти ще тръгне в посоката, която желаеш... Това и аз ти го пожелавам! :blink: 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2386 -: Февруари 02, 2014, 01:01:49 pm »
След, около месец ще имам рожден ден  :blink: Слагам си картана малко по рано, ще се радвам ако някой каже нещо по нея свързано с любов, работа и каквото се вижда там. Надявам се новата соларна година бъде по-хубава и щастлива от втората половина на миналата. Предварително благодаря на включелите се  :blink:

Перла, според мен новата соларна година се очертава да е интересна. Със соларно новолуние в 6 сол.дом който представя работата  ако си безработна, няма как да не си намериш работа, а ако работиш, Сол. АСЦ  в 10 нат. дом ще се издигнеш или ще достигнеш някакво ново поприще. При всички случаи те чака ново начало.
Относно любовта Уран е в 7 сол. дом, така, че ще има промени на любовния фронт и то неочаквани.
Нека и някой друг да изкаже мнение, но новолунието в 6 дом ще те изненада приятно с новости.

ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2387 -: Февруари 02, 2014, 03:12:19 pm »
Благодаря Ви!  :blink:  :P

« Отговор #2388 -: Февруари 02, 2014, 03:13:36 pm »
Перла, според мен новата соларна година се очертава да е интересна. Със соларно новолуние в 6 сол.дом който представя работата  ако си безработна, няма как да не си намериш работа, а ако работиш, Сол. АСЦ  в 10 нат. дом ще се издигнеш или ще достигнеш някакво ново поприще. При всички случаи те чака ново начало.
Относно любовта Уран е в 7 сол. дом, така, че ще има промени на любовния фронт и то неочаквани.
Нека и някой друг да изкаже мнение, но новолунието в 6 дом ще те изненада приятно с новости.

Благодаря, Самоелла! Дано да си права, защото наистина имам нужда от ново начало  :blink: Не съм безработна, но не бих отказала и на нова работа. А в любовта дано промените са хубави като се има предвид, че в момента съм необвързана. Дано се появи нещо интригуващо на хоризонта, ако ли не–здраве да е   ;D

« Отговор #2389 -: Февруари 05, 2014, 12:04:56 pm »
Наближава рождения ми ден и се опитвам безпристрастно да си тълкувам предстоящия солар,но изглежда не ми се получава.Изгряващ Сатурн,марс в 12сол. и луна на К12сол. - имам леко притеснение да не е свързано с оперативна намеса или някакви здравословни проблеми.Моля за помощ при тълкуването на картата.

« Отговор #2390 -: Февруари 05, 2014, 12:44:35 pm »
Здарвейте,моля за тълкуване на тази карта.
Благодаря на всички пожелали да се отзоват :)

« Отговор #2391 -: Февруари 05, 2014, 02:27:38 pm »
Здравейте,
след 2 дни имам рожден ден, и се обръщам с молба за тълкуване на новия ми солар  :-[
Вече коренно промених ежедневието си и напуснах работата си- по Уран в 6 сол.дом. Прибрах се в родния си град и дом- Слънце в 4 сол.дом.... С гаджето нещата вървят на добре.....Може би ще се запиша на език по-нататък......и за повече нямам капацитет  :-[

може ли един въпрос? кога напусна и кога се премести???? гледам ти нумерологична карта :)

« Отговор #2392 -: Февруари 05, 2014, 03:21:09 pm »
Дa попитaм в повечето случaй ли лунa в 5д и съвпaд нa осите 5 и 8 дaвa брaк или зaбременявaне  :unsure: тъй кaто в солaрa ми зa тaзи годинa и aз имaм лунa в 5 съвпaд с меркурий,тр.юпитер лятото ще кaцне нa дсц ми и ще нaпрaви съвпaд с нaтaлнaтa си позиция,a и по солaр имaм урaн в 7солaрен,a сол aсц ми е в девa съвпaд с нaт куспидa нa 8д  :-\
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2393 -: Февруари 05, 2014, 11:18:53 pm »
Здравейте,

може ли един въпрос? кога напусна и кога се премести???? гледам ти нумерологична карта :)
ами планувам го от 11.2012, поставих си план и го следвах стриктно и на 20.12.2013 си подадох предизвестието на 21.12.13 се прибрах вкъщи, договора ми го прекратиха на 20.01.2014г.
Искам и аз да питам нещо- Как ще се отрази дългия престой на Марс върху нат.ми стелиум Плутон,Сатурн и Марс и квадрат към нат.ми Венера? Има го и в солара ми....
« Последна редакция: Февруари 05, 2014, 11:23:57 pm от luli »

« Отговор #2394 -: Февруари 06, 2014, 07:59:02 am »

ами планувам го от 11.2012, поставих си план и го следвах стриктно и на 20.12.2013 си подадох предизвестието на 21.12.13 се прибрах вкъщи, договора ми го прекратиха на 20.01.2014г.

С тази рожденна дата 3 няма как да не планираш и организираш :) - там ти е силата :)
каквото и да желаеш, трябва да действаш, да не чакаш просто да имаш късмет. Тази година ти е перфектна, за каквото си пожелаеш - всяко нещо ще даде резултат, ако работиш по него. По принцип до 38г имаш божията благословия да получиш това, което искаш и желаеш. Дерзай смело! Относно ученето - можеш да се прицелиш и по-нависоко, не само курсове за език. Оооопс, ти в чужбина не искаш ли да ходиш? Ако искаш - до 38г имаш перфектни цифри, за да успееш там.

Късмет!
(обичам такива карти :) )

« Отговор #2395 -: Февруари 06, 2014, 02:41:28 pm »
Здравейте,в края на месеца имам рожден ден
и ще се радвам да кажете нещо за солара ми.  :wub:

« Отговор #2396 -: Февруари 06, 2014, 03:13:48 pm »

може ли да попитам - празнуваш ли всяка година рожден ден? :)

« Отговор #2397 -: Февруари 06, 2014, 05:43:09 pm »

може ли да попитам - празнуваш ли всяка година рожден ден? :)

Здр., да всяка година празнувам!   :blink:

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2398 -: Февруари 06, 2014, 09:08:22 pm »

С тази рожденна дата 3 няма как да не планираш и организираш :) - там ти е силата :)
каквото и да желаеш, трябва да действаш, да не чакаш просто да имаш късмет. Тази година ти е перфектна, за каквото си пожелаеш - всяко нещо ще даде резултат, ако работиш по него. По принцип до 38г имаш божията благословия да получиш това, което искаш и желаеш. Дерзай смело! Относно ученето - можеш да се прицелиш и по-нависоко, не само курсове за език. Оооопс, ти в чужбина не искаш ли да ходиш? Ако искаш - до 38г имаш перфектни цифри, за да успееш там.

Късмет!
(обичам такива карти :) )
Много благодаря за коментара :blink: Много ме радвате и ми давате сили и кураж....
Надявям се всичко да върви по план, наистина обичам много да си планирам и изпълнявам поставените цели  :blink:
Относто чужбината, поне досега не ме е блазнила, освен екскурзия. По скоро душата ми страда далече от дома :blink:

« Отговор #2399 -: Февруари 07, 2014, 11:08:30 am »
Момичета и момчета,ще може ли да коментирате предстоящия ми солар-как ще се развие професионалният ми живот според вас ?Предварително огромно благодаря!

« Последна редакция: Февруари 10, 2014, 06:34:05 am от MoonLight »