Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452253 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2400 -: Февруари 07, 2014, 12:20:23 pm »
И аз чакам с надеждата някой да изкоментира моя солар,моллллллллллллляяяя :blink:Стои си самотен през няколко поста :blink:

« Отговор #2401 -: Февруари 07, 2014, 01:24:07 pm »

Предварително ви благодаря!

може ли един въпрос? кога напусна и кога се премести???? гледам ти нумерологична карта :)
ами планувам го от 11.2012, поставих си план и го следвах стриктно и на 20.12.2013 си подадох предизвестието на 21.12.13 се прибрах вкъщи, договора ми го прекратиха на 20.01.2014г.

С тази рожденна дата 3 няма как да не планираш и организираш :) - там ти е силата :)
каквото и да желаеш, трябва да действаш, да не чакаш просто да имаш късмет. Тази година ти е перфектна, за каквото си пожелаеш - всяко нещо ще даде резултат, ако работиш по него. По принцип до 38г имаш божията благословия да получиш това, което искаш и желаеш. Дерзай смело! Относно ученето - можеш да се прицелиш и по-нависоко, не само курсове за език. Оооопс, ти в чужбина не искаш ли да ходиш? Ако искаш - до 38г имаш перфектни цифри, за да успееш там.

Късмет!
(обичам такива карти :) )

Happy 58, как ги смяташ тези цифри? Освен рождена дата, гледаш ли и нещо друго?
Много ме заинтригува с тези коментари за чужбина и за ученето, че на мен нали това са ми приоритетите!
Как да разбера нумерологично, до каква възраст бих имала късмет в тези области?
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #2402 -: Февруари 07, 2014, 01:27:03 pm »

може ли един въпрос? кога напусна и кога се премести???? гледам ти нумерологична карта :)
ами планувам го от 11.2012, поставих си план и го следвах стриктно и на 20.12.2013 си подадох предизвестието на 21.12.13 се прибрах вкъщи, договора ми го прекратиха на 20.01.2014г.

С тази рожденна дата 3 няма как да не планираш и организираш :) - там ти е силата :)
каквото и да желаеш, трябва да действаш, да не чакаш просто да имаш късмет. Тази година ти е перфектна, за каквото си пожелаеш - всяко нещо ще даде резултат, ако работиш по него. По принцип до 38г имаш божията благословия да получиш това, което искаш и желаеш. Дерзай смело! Относно ученето - можеш да се прицелиш и по-нависоко, не само курсове за език. Оооопс, ти в чужбина не искаш ли да ходиш? Ако искаш - до 38г имаш перфектни цифри, за да успееш там.

Късмет!

Много ме заинтригува с тези коментари за чужбина и за ученето, че на мен нали това са ми приоритетите!

това, което аз гледам, почти го няма в книгите и интернет - поне по-важните неща. Чужбина може да е само една цифра, или комбинация от две-три. Иска си поглед върху цялата карта. пускай на съобщение, или тук, или пък в темата за нумерология (при мистиката) - кажи какво точно те интересува. там съм обяснила и при кого съм учила.

« Отговор #2403 -: Февруари 07, 2014, 01:37:12 pm »

Късмет!

това, което аз гледам, почти го няма в книгите и интернет - поне по-важните неща. Чужбина може да е само една цифра, или комбинация от две-три. Иска си поглед върху цялата карта. пускай на съобщение, или тук, или пък в темата за нумерология (при мистиката) - кажи какво точно те интересува. там съм обяснила и при кого съм учила.

Мерси за отговора! Аз понеже не влизам в другите раздели, освен в Астрология и съответно съм пропуснала дискусията там. Ще ида погледна сега.

Ще ти пратя на лични въпросите които ме интересуват, благодаря!
For you!

« Отговор #2404 -: Февруари 10, 2014, 06:19:03 pm »
Здравейте,
След 2 дни имам рожден ден и се обръщам към вас с молба. Предстоят ми някои важни решение и съм объркана към момента, затова ще се радвам на всеки който сподели мнение, относно предстоящия ми солар. Аз не искам да си го тълкувам, поради простата причина, че виждам неща, които на мене ми се иска да са така, но не мисля че съм обективна. Ще съм много благодарна за всяко ваше мнение.  :wub:
Ако няма изход, излез през входа...

« Отговор #2405 -: Февруари 10, 2014, 07:49:40 pm »
Здравейте, по принцип не пиша във форума, но с интерес следя вашите теми и мнения, и тъй като скоро предстои рожденият ми ден забелязах едно нещо, което искам да ви попитам.
Някой има ли представа и дали като цяло има значение това, когато соларната карта на единия партньор съвпада с наталната на другия с около 2-3гр разминаване? Има ли някакво конкретно значение и ако има какво би било то? :) Благодаря предварително.

« Отговор #2406 -: Февруари 16, 2014, 08:39:36 am »
Здравейте,
След 2 дни имам рожден ден и се обръщам към вас с молба. Предстоят ми някои важни решение и съм объркана към момента, затова ще се радвам на всеки който сподели мнение, относно предстоящия ми солар. Аз не искам да си го тълкувам, поради простата причина, че виждам неща, които на мене ми се иска да са така, но не мисля че съм обективна. Ще съм много благодарна за всяко ваше мнение.  :wub:

Пр.2/8домове са в началните градуси на близнаци-някакви промени/събития по тях?

Иначе по солара мисля,че ще има вълнения около кариерата на половинката.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2407 -: Февруари 16, 2014, 12:26:19 pm »
Точно след месец започва новият ми солар,слагам картата, дано някой се включи и благодаря предварително !
   Кажете ми полунонагона между Луна,Марс и Венера,Меркурий в картата много на лошо ли е, с.ИЦ-съвпад н.Плутон.Хирон на с.МЦ в 8, Венера в 8 и Пълнолунието по оста 4-10,Слънцето опозиция н.Луна, възлите са в критичен градус -  никак не ми харесва  цялата карта. Моля ,по-разбиращите за мнение !

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2408 -: Февруари 16, 2014, 01:02:29 pm »
Няма лошо и добро ...има избори ,които сме направили. Всеки аспект в картата е възможност и стъпка напред.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2409 -: Февруари 16, 2014, 01:18:34 pm »
Така е,зная ! Но все пак ми се искаше малко насока.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2410 -: Февруари 16, 2014, 01:34:08 pm »
В астрологията полунонагона е от групата на кармичните аспекти 40* 20* 80* 100* и 140*
Полунонагона е скрит аспект ,неговия елемент е водата. От тук следва да разбираме,че той е свързан с емоциите , скритите  и тайни неща...несъзнателния контрол. Кармичното значение само по себе си говори за "плащане" при което не винаги получаваме онова,което искаме или...онова,за което сме платили.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2411 -: Февруари 16, 2014, 01:39:55 pm »
Благодаря,Марая ! Аз изчетох теорията,но в картата не мога да навържа нещата поне по-общо.Опитах се да кача карта на лунациите,но не успях успешно, извинявам се. А тези мартенски лунации ме касаят много.

« Отговор #2412 -: Февруари 16, 2014, 03:52:44 pm »
Здравейте,

Пр.2/8домове са в началните градуси на близнаци-някакви промени/събития по тях?

Иначе по солара мисля,че ще има вълнения около кариерата на половинката.
Благодаря за отговора, ами като цяло планираме с половинката пътуване с цел установяване в чужбина. По втори дом като цяло към момента е много нестабилно финансовото ни състояние и се надявам в скоро време то да се подобри. Интересува ме мнение по конкретно специално за първи соларен, който попада в пети натален и съответно присъствието на Луна и Юпитер там. Не знам как точно да го тълкувам.  :58:

« Отговор #2413 -: Февруари 16, 2014, 04:02:58 pm »
miriam80,първи соларен ти попада в четвърти натален. :blink:
А за съвпада на соларни Луна/Юпитер нямам идеи.

« Отговор #2414 -: Февруари 16, 2014, 05:00:42 pm »
miriam80,първи соларен ти попада в четвърти натален. :blink:
А за съвпада на соларни Луна/Юпитер нямам идеи.
Да, всъщност се обърках, тъй като първо го бях пуснала за град Варна, а за там ми попада точно върху оста на пети. Грешката е моя  ;)

« Отговор #2415 -: Февруари 28, 2014, 04:45:58 pm »
Здравейте, днес си празнувам рождения ден и ще се радвам да споделите нещо за солара ми.
  Благодаря!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2416 -: Март 18, 2014, 09:17:45 am »
Мнения по солара ми?  :confuse3:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #2417 -: Март 18, 2014, 02:01:02 pm »
Честит Рожден Ден, Yaya!  :58:
For you!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2418 -: Март 18, 2014, 03:06:18 pm »
Ух, как обичам сметанови торти... Мерси, Мей!
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2419 -: Март 18, 2014, 08:33:54 pm »
Честит Рожден Ден Яя :blink:
Много здраве ,любов и сбъднати желания през новата соларна година!!!