Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452609 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: соларен хороскоп
« Отговор #80 -: Март 25, 2009, 08:52:06 pm »
Тая година всичко е в твоите ръце, така че не чакай да става ми прави...

Re: соларен хороскоп
« Отговор #81 -: Март 31, 2009, 04:26:14 pm »
   Опитах се да разтълкувам солара си с помощта на www.astrohit.com - значи имам гъчканица в 5 и 6 соларни домове, съответно натални 7,8 и 9 - Слънце, Марс, Плутон и Лилит в 5 соларен дом и образуват съвпади с наталното ми Слънце и Меркурий, макар че с Меркурий са точни съвпади. Соларни Луна, Хирон, Нептун, Венера - VІ дом, в съвпади съответно с наталната Луна, СЛВ и МС, като Венера е в точен съвпад с СЛВ и МС. Както и Десцедента от солара съвпад с натален МС, а IC и ЮЛВ натални в съвпад със соларен асцедент - орбисът е около 3 градуса.
  Соларен IC в съвпад с натална Венера. Означава ли това, че по някакъв начин ще има узаконяване на дългогодишна връзка, почнала в лична година 1, а сега е лична година 9 или вероятен разрив. Четох че има индикации и за забременяване, както и от аборт. Всъщност притеснението ми е че Лилит ще транзитира през наталното ми Слънце, ако в такъв момент зачена, как ще повлияе Лилит върху плода.

Re:соларен хороскоп
« Отговор #82 -: Април 27, 2009, 12:54:43 am »
Може ли да ви помоля за странично мнение.Това е солара ми за тази година.От 1 седмица се пуля в него и се ровя къде ли не да чета с цел да разбера нещичко.В крайна сметка се зарадвах на съвпада на сол.Венерка с нат.Венерка,защото се надявам на любов през тази година ::) ::) ::).Само,че не ми е ясно сол.Марс,който също е в съвпад с тях двечките как ще ми се отрази.Та,ако е възможно да ми погледнрте картата,дали ще има любов или ще трябва още да почакам :( :( :(.
http://i721.photobucket.com/albums/ww215/Brizeida/astro_31gw_01_mihaela_p_2009426_767.gif
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Skarlet

« Отговор #83 -: Април 27, 2009, 09:49:14 am »
Любов няма да ти липсва с този соларен съвпад,но Венера в рождения ти хороскоп управлява преди всичко 2,3 и 9/интерсептиран Телец/ домове.Соларните Венера и Марс са в тригон с наталния Юпитер/управител на 4 и 7 домове.През тази година този тригон ще благоприятства както връзките ти,така и имотните въпроси.И този соларен съвпад в 4 дом може да донесе покупко-продажби на имот,ремонти в дома,закупуване на нови мебели,преместване в друг дом.Тъй като са акцентирани и 6 и 10 домове,не е изключено да има и промени в работата.Юпитер в 3 соларен дом ще акцентира върху обучението/ако учиш/,пътуванията и т.н. по 3 дом,но е в квадрат с Меркурий в 7 дом,което е знак за внимание.Не трябва да мързелуваш,да бъдеш твърде взискателна към другите и да не бъдеш нетърпелива.Всяко нещо с времето си.Меркурий управлява асцендента,а соларния Юпитер е в 6 дом засега и е добре да внимаваш и за здравето си.Възможни са хормонални нарушения,проблеми с кръвното налягане.Сега се се тих и друго.Уран управлява 6 дом и при този съвпад на Марс и Уран в 4 дом бъди внимателна за нарянавания в къщи и/или здравословен проблем на родител.Аз се поолях май.  :) Гледам,че си родена на 22 април и скоро си имала рожден ден,но не съм знаела и затова - ЧРД на патерици!  ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #84 -: Април 27, 2009, 10:01:58 am »
Kasiopea, честит рожден ден на патерици и от мен! ;)

Много ще се радвам, ако някой каже няколко думи и за моя солар.Ще си остана ли сама и тази година? :'(
http://img24.imageshack.us/img24/1668/astro31gw06womanwoman20.gif

*

Skarlet

« Отговор #85 -: Април 27, 2009, 10:04:53 am »
Сега се загледах и в друго-соларния Сатурн е в опозиция на соларната Луна,а те в натала ти управляват 5 и 11 домове.Това не е от най-хубавите аспекти по отношение на отдаването и получаването на любов.И с този съвпад на Венера,Марс и Уран,да не се учудваш,ако любовните тръпки идват внезапно и също така внезапно приключват,което да доведе до емоционална неудовлетвореност и може да те хвърля в депресии.При всички случаи годината няма да е скучна.

*

Skarlet

« Отговор #86 -: Април 27, 2009, 10:14:42 am »
Много ще се радвам, ако някой каже няколко думи и за моя солар.Ще си остана ли сама и тази година? :'(
Надявам се,че няма да се появи и друг.Аз затова и престанах да отговарям на хорари в блога.
 При теб също са акцентирани 1-7 и 4-10 домове.Сатурн е в 5 дом/и в натала и в солара/ и опозира соларната Луна и квадратира наталната Венера.Прави си сама заключения за любовните взаимоотношения.Юпитер обаче е в 10 соларен дом и там може да донесе придобивки-повишение в работата или положителна промяна.Има още много неща,но имам и друга работа. ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #87 -: Април 27, 2009, 10:18:50 am »
Надявам се,че няма да се появи и друг.Аз затова и престанах да отговарям на хорари в блога.
 При теб също са акцентирани 1-7 и 4-10 домове.Сатурн е в 5 дом/и в натала и в солара/ и опозира соларната Луна и квадратира наталната Венера.Прави си сама заключения за любовните взаимоотношения.Юпитер обаче е в 10 соларен дом и там може да донесе придобивки-повишение в работата или положителна промяна.Има още много неща,но имам и друга работа. ;D
Благодаря ти Скарлет! :-* :-*
Явно докато Сатурн не излезе от 5 дом все сама ще съм.Но дано намеря работа скоро, след като има индикации за това.

« Отговор #88 -: Април 27, 2009, 12:03:16 pm »
Скарлет,Благодаря ти за изчерпателният отговор. :-* :-* :-*Само това за интерсептираният Телец,нещо не го разбрах,защото според мен нямам такива знаци и домове.И Благодаря и за  РД-то :P :P :P.

П.П.Имам някакви очаквания да замина в чужбина във връзка с промяна на работата и си мисля тъй като Венерка ми управлява и 9 дом,че може да врътна и някоя любов с чужденец,междувременно :P ::).Общо взето всичко,което съм замислила за тази година,се оказва,че е заложено в солара.За това ми беше необходимо странично мнение,за да съм сигурна,че не съм си ги нагласила нещата според моите си планове ;).
« Последна редакция: Април 27, 2009, 12:22:23 pm от Kasiopea »

*

Skarlet

« Отговор #89 -: Април 27, 2009, 01:22:46 pm »
Само това за интерсептираният Телец,нещо не го разбрах,защото според мен нямам такива знаци и домове.

9-ят ти натален дом започва от Овен и свършва в Близнаци.Вътре имаш заключен Телец,а това е интерсептиран знак Телец.Същото важи и за срещуположния 3-ти дом и знак Скорпион.

« Отговор #90 -: Април 27, 2009, 05:24:56 pm »
Да,права си.На този 1*,не му бях обърнала внимание. :D :D :D

« Отговор #91 -: Април 27, 2009, 05:30:52 pm »
Тъй като доскоро Зета ми беше настроен по домовата система на Кох съм останала с впечатление,че нямам нищо интерсептирано (за което се радвах).Сега вече се оказва,че имам и знаци,и домове :D :D :D.Сега започвам да чета наново :P

« Отговор #92 -: Май 07, 2009, 06:27:52 pm »
http://astrohit.com/lunar/solar_0.php
 виж това, може да ти помогне да си отговориш

*

Asol

• 4140
« Отговор #93 -: Май 07, 2009, 07:43:36 pm »
Ох...,какъв солар?!Моят рожден град въобще го няма в астро,дори и столицата... :'(
Толкова много искам да разбера и мен какво ме очаква,а не мога...
Имам рожден ден на 21-ви май,как да не ми е любопитно.... :(
Що не си се родих аз в БГ-то да ми е мирна главата,само ядове сега... :)

Гугъл и Уикипедия могад да ти "съдействат" Все ще има някъде географските координати, след това ги въвеждаш ръчно в програмата и си изчисляваш картата.  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Май 07, 2009, 07:54:00 pm »
Има го в астро.кома, как да няма. Просто е важен начинът на изписване.
Russian Federation --> Syktyvkar, RU --> 61n40, 50e46

На мен това мо даде като краен резултат.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Май 07, 2009, 08:07:13 pm »
Не знаех,че Сиктивкар се изписва по този начин. ;D ;D ;D

Такава е английската му транслитерация, имайки предвид, че на руски е Сыктывкар.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #96 -: Май 07, 2009, 08:43:17 pm »
Много квадратури,много нещо... ;D
До вчера бях горда,с моя Асцендент в Лъв,той пък взел,че отишъл в Рак.Не за друго,ами в едно предаване бяха казали,че най-хубавите асценденти били в Лъв и Стрелец.
Едни планети в 10-тиии...сигурно пак работа и Юпи в 9-ти-мнооо важно.... :)
С две думи нищо интересно,ама не ми дреме.... ;D
Четене му е майката... :D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Май 07, 2009, 08:49:26 pm »
Не за друго,ами в едно предаване бяха казали,че най-хубавите асценденти били в Лъв и Стрелец.

Това в солар или радикс?
Няма "хубави" и "лоши" Асценденти.
Представи си изгряващ Лъв със слабо поставено и ранено Слънце.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #98 -: Май 07, 2009, 08:57:10 pm »
Там ставаше дума за натален Асцендент и транзитите/изглежда на Слънцето и Юпитер/.Другото,което си спомням е,че хората с Асцендент Скорпион-за хубаво или за лошо,нищо не ги подминавало.
Беше доста интересно това предаване-"Астрология за всички"по ББТ.Редовно го гледах.Не зная колко са верни тези заключения,но се присещам за тях...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Май 07, 2009, 10:35:21 pm »
Нищо не си мисля, просто ме нямаше... Сега влизам в тази тема.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.