Eй хора, направих солар на мой приятел, странна работа. Не знам дали ви се е случвало, но има пълен съвпад на асцедент и домове между соларната и наталната карта. Първото нещо, което си помислих, че това е много важна година, че се дава шанс на това, което не се е проявило, заложено в наталната карта, да се прояви сега. Година на начало и успех! Някой има ли наблюдения ? Колко често се случва това в живота на човек 
Аз съм на 29. Имам съвпад на осите и домовете от натала и солара.. Изгряващи соларни венера, марс и меркурий в съвпад в 1 дом, луната соларната в скорпион 2 дом. Но явно е много важно положението на соларното слънце, което ми е в 12 дом барабар със сатурна, което определя ''цикленето''. От рожденият ми ден до момента ПЪЛЕН ЗАСТОЙ демек от сеп 2008 до май 2009, остават още 3 месеца и новия солар идва

! Надявам се на известно раздвижване, соларните оси попадат в подвижни знаци...
Такова нещо никога не ми се беше случвало като тази соларна година. Абе като с вързани ръце съм и като че ли краката ми са вързани. Тъпкане на едно място. Никакъв прогрес, нито регрес. Ни напред ни назад.

Доколкото знам, съвпад на осите се случва на 29 / около сатурновия възврат/ после на 33 и на 66 г.
Ще си позволя да изложа на кратко новия ми солар 2009/2010.
Всичко сочи към ''обучение'' а на мен изобщо не ми се чува за това - четене, изпити и т.н.
Соларен асц в стрелец, юпитер в 3 дом. Имам натоварен 3 соларен дом. Луната също е в 3 соларен дом, риби. Положението на слънцето соларното в дева 9 дом. Венера ми е лъвска в 8 соларен дом. А соларно ДЦ в близнаци, а меркурий в 10 соларен дом. Соларен уран в 4 дом, току виж съм се преместила нейде. Абе ще има танци и движение...