Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454244 Прегледи
*

Skarlet

Re:соларен хороскоп
« Отговор #100 -: Май 07, 2009, 11:06:05 pm »
Лили,нищо не каза по този въпрос.Изглежда мислиш,че не са верни,нали. :)Малко я оспахме темата... :-[

Аз не разбрах,ти за "хубавите асценденти" ли питаш дали е вярно? Това е пълна глупост.Ако става дума за друго,извинявай.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #101 -: Май 07, 2009, 11:13:35 pm »
До вчера бях горда,с моя Асцендент в Лъв,той пък взел,че отишъл в Рак.Не за друго,ами в едно предаване бяха казали,че най-хубавите асценденти били в Лъв и Стрелец.

Мия, всичко е много относително. Върху качествата на асцендента влияят и планетите в него и аспектите на управителя, това дали е под или над хоризонта. 

« Отговор #102 -: Май 09, 2009, 07:00:36 pm »
   Eй хора, направих солар на мой приятел, странна работа. Не знам дали ви се е случвало, но има пълен съвпад на асцедент и домове между соларната и наталната карта. Първото нещо, което си помислих, че това е много важна година, че се дава шанс на това, което не се е проявило, заложено в наталната карта, да се прояви сега. Година на начало и успех! Някой има ли наблюдения ? Колко често се случва това в живота на човек ???

*

Nebesna

« Отговор #103 -: Май 09, 2009, 07:08:57 pm »
На 33 години ли е?

*

aiia

« Отговор #104 -: Май 09, 2009, 07:16:35 pm »
   Eй хора, направих солар на мой приятел, странна работа. Не знам дали ви се е случвало, но има пълен съвпад на асцедент и домове между соларната и наталната карта. Първото нещо, което си помислих, че това е много важна година, че се дава шанс на това, което не се е проявило, заложено в наталната карта, да се прояви сега. Година на начало и успех! Някой има ли наблюдения ? Колко често се случва това в живота на човек ???

Аз съм на 29. Имам съвпад на осите и домовете от натала и солара.. Изгряващи соларни венера, марс и меркурий в съвпад в 1 дом, луната соларната в скорпион 2 дом. Но явно е много важно положението на соларното слънце, което ми е в 12 дом барабар със сатурна, което определя ''цикленето''. От рожденият ми ден до момента ПЪЛЕН ЗАСТОЙ демек от сеп 2008 до май 2009, остават още 3 месеца и новия солар идва  ;D! Надявам се на известно раздвижване, соларните оси попадат в подвижни знаци...
Такова нещо никога не ми се беше случвало като тази соларна година. Абе като с вързани ръце съм и като че ли краката ми са вързани. Тъпкане на едно място. Никакъв прогрес, нито регрес. Ни напред ни назад.  :P

Доколкото знам, съвпад на осите се случва на 29 / около сатурновия възврат/ после на 33 и на 66 г.

Ще си позволя да изложа на кратко новия ми солар 2009/2010.
Всичко сочи към ''обучение'' а на мен изобщо не ми се чува за това - четене, изпити и т.н.
Соларен асц в стрелец, юпитер в 3 дом. Имам натоварен 3 соларен дом. Луната също е в 3 соларен дом, риби. Положението на слънцето соларното в дева 9 дом. Венера ми е лъвска в 8 соларен дом. А соларно ДЦ в близнаци, а меркурий  в 10 соларен дом. Соларен уран в 4 дом, току виж съм се преместила нейде. Абе ще има танци и  движение...  ;D
« Последна редакция: Май 09, 2009, 07:28:34 pm от aiia »

« Отговор #105 -: Май 09, 2009, 07:30:09 pm »
На 33 години ли е?

Да, Небесна на 33 е  :)

*

Nebesna

« Отговор #106 -: Май 09, 2009, 07:37:07 pm »
На 33 години ли е?

Да, Небесна на 33 е  :)

Обикновено това се случва на около 33 годишна възраст.

« Отговор #107 -: Май 09, 2009, 07:39:35 pm »
   Аааа, за сверка веднага си направих и аз соларни за 29 и 33 г.си възраст, но няма такъв точен съвпад, осите са близо но не се покриват. Съответно и домовете се разминават. Какви изводи мога да направя в случая, на 29 години, човек от моето минало се върна в живота ми но съвсем за кратко /само една среща/. А на 33 г. заминах при него в Германия /за 2 год./, един вид ми се даде шанс да дръпна малко напред с материала в живота си, да поработя и стъпя на крака. Значи от тук си правя и изводи защо е толкова важна тази Христова възраст. Има логика !
« Последна редакция: Май 09, 2009, 07:45:52 pm от daisy696 »

*

aiia

« Отговор #108 -: Май 09, 2009, 07:41:23 pm »
  Аааа, за сверка веднага си направих и аз соларни за 29 и 33 г.си възраст, но няма такъв точен съвпад, осите са близо но не се покриват. Съответно и домовете се разминават.

При мен осите и домовете се разминават с 3 градуса. Ако това е много, ок  :-[ ::)
А на 33 години, при мен осите се разминават с 6-7 градуса. Интересно, нали   ;D

*

Nebesna

« Отговор #109 -: Май 09, 2009, 07:47:04 pm »
На мен се случи на 33г. - разликата беше с 1,5 градуса. Преди доста време коментирахме това в друг форум. Много хора съобщиха за такъв възврат на осите в картите си на 33 г.

« Отговор #110 -: Май 09, 2009, 07:52:02 pm »
   Aiia, за три месеца знаеш ли колко много неща могат да ти се случат?! Неведоми са пътищата Господни и тези на чудесата му...Ще се похвалиш след три месеца - става ли... :)

*

aiia

« Отговор #111 -: Май 09, 2009, 08:17:32 pm »
Дай Боже. Златна ти уста  :-*

*

Lillie

• 30532
« Отговор #112 -: Май 10, 2009, 01:29:33 pm »
При мен съвпадът на осите в солара с наталните (и транз. Юпитер в съвпад с АС!) беляза година на абсолютен застой. Случи се по време на сатурново завръщане, т.е. 2006/2007.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #113 -: Юни 01, 2009, 12:02:03 pm »
Търси се човек минал през съвпад на соларна луна с МС или поне с практически опит в тази насока.  :)  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Юни 01, 2009, 01:57:57 pm »
Сещам се, че съм имала такава констелация. Не си спомням дали е било точен съвпад с МС или Луна в 10 дом.
Мисля, че това ми бе соларът за 2001/2002 година.
Луна в 10ти в опозиция към Меркурий в 4ти дом в солара: година, белязана с професионални промени, кратки пътувания, живот извън дома (нямам предвид изнасяне, преместване, а временен подслон на друго място поради естеството на работата). Нервно напрежение, неприятни инциденти в ежедневието (на работа), породени от жени - дрязги, клюки, интриги, злословие...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Юни 01, 2009, 02:23:33 pm »
А, грешка, за 2002/2003 бе въпросният солар.
Сол. Луна в съвпад със соларно МС и опозиция към Меркурий.
Всичко от дотук написаното важи, с изключение на преместването.
Всъщност това бе година на отделяне от майката, тя се премести в друго жилище.
Служебни неуспехи, безработица, нестабилно положение. Емоционална година.
Срещнах голямата си любов тогава: сол. Марс в точен съвпад с нат. Дсц, възврат на Венера (точен съвпад с нат. Южен възел), транз. Юпитер в точен съвпад с нат. Луна, транз. Уран в квадрат към нат. Юпитер в 7 дом.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #116 -: Юни 01, 2009, 03:17:52 pm »
 За далечната 1990 г в солара ми Луната е била в съвпад с МЦ (телец) от към 9 дом.
Луната е правила тригони към стелиума ми в 5 дом.
През нея година ходих на стаж в чужбина. Почти преживях пуча в Москва и имах голяма любовна драма.
п.п.Соларният асц е бил лъв. Луната е управлявала соларния 12 дом и любовната драма беше "тайна" ( да се чуди човек защо).

« Отговор #117 -: Юни 01, 2009, 04:53:22 pm »
   На мен в таз годишния солар, МС ми е на 10 градуса от соларната Луна. Не знам как ще се развият нещата. Но половин година почти изтече....Чувствам се така сякаш съм хвърлена в нищото. Нямам никакви очаквания, никакви надежди. Гледам да изживея деня.... ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #118 -: Юни 01, 2009, 05:34:49 pm »
А, грешка, за 2002/2003 бе въпросният солар.
Сол. Луна в съвпад със соларно МС и опозиция към Меркурий.
Всичко от дотук написаното важи, с изключение на преместването.
Всъщност това бе година на отделяне от майката, тя се премести в друго жилище.
Служебни неуспехи, безработица, нестабилно положение. Емоционална година.
Срещнах голямата си любов тогава: сол. Марс в точен съвпад с нат. Дсц, възврат на Венера (точен съвпад с нат. Южен възел), транз. Юпитер в точен съвпад с нат. Луна, транз. Уран в квадрат към нат. Юпитер в 7 дом.  :-[

:) Благодаря много и на трите. Лили, а кой дом ти управляваше соларната Луна, в кой дом натален ти попадаше МС?
И вземате ли под внимание ако Луната в случая има съвпад с МС, на дома който управлява?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #119 -: Юни 01, 2009, 06:18:42 pm »
Лили, а кой дом ти управляваше соларната Луна, в кой дом натален ти попадаше МС?  

Сега погледнах солара.
Сол. Луна е в съвпад с МС в Дева, в наталния 10 дом.
Луната управлява 8 соларен дом, както и същия натален плюс 9ти натален, чиято куспида е в последните градуси на Рак (по Плацидус).
Луната прави опозиция към Меркурий, управляващ МС и ДС в солара. Меркурий се намира в "дъното" на картата.
Година на тотален срив в професията, безработица. На фокус бе емоционалният живот, обстоятелствата в дома. Мисля, че тогава дирекционният АС правеше съвпад с нат. Нептун.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.