Няколко соларни желания по везнишко новолуние.
1. Най-естественото венерино желание – лИбоФ – соларно АС в съвпад с връх на нат. 5-ти дом.
2. Нова работа, друга фирма. Нов опит, може и в друга сфера. Нови контакти, нови познанства – соларни оси в натални 10-ти и 6-ти. Сол. МС съвпад на нат. Юпитер.
3. През декември да приключа.....да спечеля едно дело, дето го водя от 100 години. Е не са 100. Пет са, но като предположим обжалването...- прогр. Луна в скорпион съвпад с прогр Меркурий тригон на нат. Луна.
4. Да съм зрава.
През декември имам лунно затъмнение в 11-ти дом в съвпад с Луна. Може и това да е момента, когато ще приключа някое приятелсгво, да създам ново. По повод работата си съм създала много познанства, но работата си е работа и докато работя това сега, не мога да се сближавам истински с хората, с които работя. Луната ми управлява нат. 12-ти и може това затъмнение да ми разбули нещо, което съм си донесла от минал живот.
Тази година имам 2 лунни затъмнения - съвпад Луната ми и опозиция със Сатурн и две слънчеви затъмнения - 2 пъти квадрат със Слънцето и Урана ми. Надявам се татко да държи фронта. Много лунации, много нещо.
соларна
прогресивна