Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454540 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:соларен хороскоп
« Отговор #140 -: Септември 03, 2009, 05:05:19 pm »
Миа, за да ти е мирна главата със зета, виж за съответната година в колко точно часа транзитното слънце съвпада с наталното.
А зета и астрокома се разминават, щото в астрокома винаги наталната карта е вътрешна и няма как да се обърне.

*

kaily

• 5145
« Отговор #141 -: Септември 03, 2009, 07:12:17 pm »
Според мен така трябва да е.
Рождената с мястото, където си роден.
Наталната с мястото, където си се намирал на последния си рожден ден.
То затова някои с повече пари и време лянкат по други места на рождените си дни, специално за да си променят соларната карта за следващия период.

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #142 -: Септември 03, 2009, 07:53:10 pm »
значи в Зета, за изходни данни (на 2 от картинката ти) нанасям рожденното ми място, а на фонови данни(3) мястото където съм бил на рожденния си ден ли ,щото аз не бях на същото място ?
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

kaily

• 5145
« Отговор #143 -: Септември 03, 2009, 10:18:08 pm »
Да

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #144 -: Септември 04, 2009, 10:00:54 am »
стана ми интересно, да речем че пътувам с бърз кораб, и по време на рожденния ми точен час на рожденния ми ден съм на едно място, а в часа на точния съвпад на слънцата на друго, кои координати се вземат за хороскопа, тези в точния съвпад на слънцата  ли , може би ?
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

missKapriz

« Отговор #145 -: Септември 04, 2009, 10:05:52 am »
 :)Трябва да пътуваш със свръхзвуков самолет,че да даде същественна разлика :P

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #146 -: Септември 04, 2009, 10:53:12 am »
Соларното ми слънце се намира в 12 дом на 3гр. и 10 мин. от соларния ми 1 дом,да го броя ли че е в първи , тъй като в ръководството за соларен хороскоп пише " Важно е да се знае, че ако една планета се намира на 3 градуса (и по-малко) от върха на даден дом, тя активира него, а не онзи, в който фактически се намира."

*

missKapriz

« Отговор #147 -: Септември 04, 2009, 11:05:18 am »
Аз мисля,че да-активира дома,до чиято куспида е близо-в твоя случай 1 дон.Тукhttp://www.astrohoroscope.info/ru/astrology.gradusi.htmима интересно инфо за отделните планети в критическите първи и последни градуси .

*

Mia21

• 2502
« Отговор #148 -: Септември 04, 2009, 04:04:46 pm »
Някой знае ли какво означава в соларен хороскоп опозицията на натален Марс със соларен СЛВ,по остта 2-8?Много точна на 0 градуса и 21 минути...

« Отговор #149 -: Октомври 18, 2009, 10:18:43 am »
Няколко соларни желания по везнишко новолуние.

1.   Най-естественото венерино желание – лИбоФ  – соларно АС в съвпад с връх на нат. 5-ти дом.
2.   Нова работа, друга фирма. Нов опит, може и в друга сфера. Нови контакти, нови познанства – соларни оси в натални 10-ти и 6-ти. Сол. МС съвпад на нат. Юпитер.
3.   През декември да приключа.....да спечеля едно дело, дето го водя от 100 години. Е не са 100. Пет са, но като предположим обжалването...- прогр. Луна в скорпион съвпад с прогр Меркурий тригон на нат. Луна.
4. Да съм зрава.

През декември имам лунно затъмнение в 11-ти дом в съвпад с Луна. Може и това да е момента, когато ще приключа някое приятелсгво, да създам ново. По повод работата си съм създала много познанства, но работата си е работа и докато работя това сега, не мога да се сближавам истински с хората, с които работя. Луната ми управлява нат. 12-ти и може това затъмнение да ми разбули нещо, което съм си донесла от минал живот.

Тази година имам 2 лунни затъмнения -  съвпад Луната ми и опозиция със Сатурн и две слънчеви затъмнения -  2 пъти квадрат със Слънцето и Урана ми. Надявам се татко да държи фронта. Много лунации, много нещо.

соларна

прогресивна

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #150 -: Октомври 18, 2009, 10:38:12 am »
Аурора, можеш ли да си обърнеш соларната по Зет, така че солара да стане вътрешна карта?  ???

« Отговор #151 -: Октомври 18, 2009, 12:27:52 pm »
Кайли, така и не можахме да намерим път един към друг със Зет-а.  ;D Може би така се виждат доре аспектите между соларните планети.

Ето какво ми се падна на тарото на въпроса ми - каква ще бъде соларната година:

Това подреждане ми казва, че ще си намеря майстора  ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #152 -: Октомври 18, 2009, 12:39:23 pm »
Нищо против, Аврора, ама аз книжките за соларите, дето ги имам, правят тълкуванията на картите наобратно.

Така както си ги дала, то все едно да направиш карта на транзитите и транзитите да сложиш за вътрешна карта, а наталната за външна.

После по коя книжка и система тълкуваш това, де гледаш. ???

« Отговор #153 -: Октомври 18, 2009, 12:46:21 pm »
Така както си ги дала, то все едно да направиш карта на транзитите и транзитите да сложиш за вътрешна карта, а наталната за външна.

Аз на солара гледам осите му, съвпади на соларни с натални планети и върхове. Аспектите между соларните планети, едни вид соларния като натален, не го тълкувам.  ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #154 -: Октомври 18, 2009, 12:50:02 pm »
Е да де ма е трудно, аз на солара най-вече гледам домовете, кои акцентирани, кои пълни, на кой връх лежи някоя планета.
А като е външен солара, ми е направо невъзможно да видя тия взаимовръзки.

*

Uran

• 6041
« Отговор #155 -: Октомври 30, 2009, 01:18:06 pm »
Аурора, как се е проявявал Y в натала ти?
Относно солара: има вероятнсот да започнеш работа в по-голяма фирма от настоящата (соларен К11  в съвпад с натален К7 , Соларен К10 попадащ в натален 6 дом, Соларни Слънце, Меркурий, Венера в 6 соларен дом).

« Отговор #156 -: Декември 07, 2009, 02:36:15 pm »
Моля ви коментирайте моя солар

Соларната Луна изгрява откъм 12 дом в Лъв- може би много промени в кариерата,заради луната упр.на 10 дом в натала, а соларно МС в 7 дом - не знам как да го тълкувам,освен като предложение за нова работа.
Солар.Слънце в 5 дом,квадратурата на Сатурн към Юпитер упр.на 3 нат. дом и положението на Сатурн в 3 соларен дом говорят за проблеми с близкото ми обкръжение,сестри,съседи и договори.Моля ви помагайте и вие.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #157 -: Декември 07, 2009, 03:06:33 pm »
В картата, която си дала, не се виждат соларните домове, така че соларният Сатурн може и да не е в 3-ти дом. Сатурн не винаги е лош и носещ проблеми, дори напротив, той изисква от от нас търпение, отговорност, сериозно отношение в съответната сфера и ако всичко това е налице можем да се надяваме на подаръци, които пак са по Сатурн, като например още повече отговорности (тук малко се шегувам  :) ).
Сега по солара - темите на 10ти дом наистина във фокус, но това не значи непременно промяна (макар че тя не е изключена), по-скоро ще те вълнува повече съответната сфера, може би понякога ще изглеждаш по-емоционална и грижовна, заради съвпада на соларната Луна с Асцендента.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #158 -: Декември 07, 2009, 03:26:48 pm »
Благодаря ти,Kali  :)
Чудя се как да разбера кое ще бъде активирано по 10 дом- кариера,авторитети,обществено положение,шеф и т.н.Меркурий като упр. на 9 и 12 дом сключва точен тригон със Сатурн и все ми се струва,че този сатурн и 10 дом както и луната са изключително акцентирани в солара.А Луната пак ни връща към 10 дом,защото го управлява.Интересна година се заформя.
Ще се радвам да чуя още коментари.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #159 -: Декември 15, 2009, 10:07:43 am »
Знаете ли ,тежка ли е годината за човек,в която соларен сатурн е в съвпад със сол. АС откъм 12ти? В съвпад с нат плутон.