Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453990 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:соларен хороскоп
« Отговор #160 -: Декември 15, 2009, 10:21:31 am »
Зависи от целия хороскоп, а също колко близо е Сатурн до АС.
В общи линии позицията на Сатурн в съвпад със соларния АС или в соларния първи дом предполага някакви грижи, отговорности, човек трябва да се пази от физическа и психическа преумора. Потискане на емоциите също е възможно, но какъв ще е емоционалният фон през годината трябва да се потвърди също от цялата карта; и понеже АС дефинира средата и обстоятелствата, наистина не е изключено обстоятелстата да изискват от нас да носим пред другите сатурнова маска, т.е. на отговорен, ангажиран, самовглъбен и леко дистанциран човек. 
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #161 -: Декември 15, 2009, 10:50:34 am »
Благодаря ти :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #162 -: Декември 15, 2009, 05:02:05 pm »
 забелязвам повтарящи се аспекти в моите солари
някой да е имал? луна опозиция марс- аз ще го имам и за следващия солар  самов различни знаци ::)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #163 -: Декември 19, 2009, 08:16:10 am »
Как реагирате,какво чувствате когато видите,че новият солар е лош?
С лоши аспекти и непредвещава добра година?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #164 -: Декември 19, 2009, 02:15:41 pm »
Няма такова нещо като лош солар за мен.
А и аспектите (почти) не са важни за солар, важни са домовете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #165 -: Декември 19, 2009, 02:25:24 pm »
как да няма? ???
например сатурн в 12ти на 4гр от АС в съвпад нат плутон?
четох че не е добро разположение.
луна в 8ми съвпад нат венера,стелиум от слънце,уран,меркурий в 6ти,сол.плутон съвпад нат юпитер в 6ти.
« Последна редакция: Декември 19, 2009, 03:43:01 pm от Milkyway »

*

kaily

• 5145
« Отговор #166 -: Декември 19, 2009, 02:36:54 pm »
Ми и моят Сатурн за следващата година е в 12, може да означава много неща, уединение, медитация, не е само болест и болница.
Засегната ос 6-12 може да значи и професионални промени, смяна на работа, доброволен труд.
Активиран осми значи много неща, сама знаеш.
Аз бих го изтълкувала като промяна в работата, свързана с учене някакво и работа с парите на другите.
Що не?  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #167 -: Декември 19, 2009, 03:35:04 pm »
Луна съвпад Венера е вероятност за влюбване, а стелиум в шести - ще си особено трудолюбива тази година или ще си по-активна там.  Не виждам от това което си дала предпоставки за лош солар.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #168 -: Декември 19, 2009, 03:44:47 pm »
Малко ме успокоихте :)
Благодаря.
Пък и влюбването ме обнадежди ::)
Не знаех,че сол луна съвпад венера,дава влюбване.

"Неблагоприятная аспектация Луны влечет за собой болезнь жены или матери для мужчин. Вообще смерть ходит рядом с человеком. У женщины при подтверждении со стороны 5-го дома возможно рождение мертвого ребенка.
Общая болезненность, опасные ситуации, нервозность, подозрительность, депрессия, мнительность. Изменения в отношении к мистическим процессам и оккультным практикам". :(
http://astrohit.com/lunar/solar_30.php
« Последна редакция: Декември 19, 2009, 04:32:05 pm от Milkyway »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #169 -: Декември 19, 2009, 07:10:35 pm »
Няма такова нещо като лош солар за мен.
А и аспектите (почти) не са важни за солар, важни са домовете.

в смисъл? ??? гледаш дом в дом,упр. на дом в дом ,упр.на натален в соларен? сподели? ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #170 -: Декември 19, 2009, 07:35:15 pm »
Всичко, което знам, го знам от книгата, която ти изпратих лично, щото ме помоли за това.
Та не ща да я преписвам наново.
Гледа се кои домове са акцентирани, асцендент, върхове на домове, изгряваща планета и т.н.

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Декември 19, 2009, 07:43:51 pm »
Всичко, което знам, го знам от книгата, която ти изпратих лично, щото ме помоли за това.
Та не ща да я преписвам наново.
Гледа се кои домове са акцентирани, асцендент, върхове на домове, изгряваща планета и т.н.

а би ли ми погледнала солара :-\ ,моля те... 6.12.1965гр.софия 6:35 мин. порещнах и го в софия.
насоки и какво виждаш? моля те!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #172 -: Декември 19, 2009, 08:02:40 pm »
Малко ме успокоихте :)
Благодаря.
Пък и влюбването ме обнадежди ::)
Не знаех,че сол луна съвпад венера,дава влюбване.

"Неблагоприятная аспектация Луны влечет за собой болезнь жены или матери для мужчин. Вообще смерть ходит рядом с человеком. У женщины при подтверждении со стороны 5-го дома возможно рождение мертвого ребенка.
Общая болезненность, опасные ситуации, нервозность, подозрительность, депрессия, мнительность. Изменения в отношении к мистическим процессам и оккультным практикам". :(
http://astrohit.com/lunar/solar_30.php
Руските сайтове са много драматични в тълкуванията. Слава Богу, че не помня всичките житейски катаклизми дето са ми вещали. :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #173 -: Декември 19, 2009, 08:08:06 pm »
Ми годината ще ти е да обърнеш внимание на дома и децата си, там ще ти е вниманието предимно. Социални контакти, лична изява, работа. Няма да ти е много лесна годината, с парите може евентуално и да имаш някакви затруднения. Ма пък няма да свърши зле, не знам Нептун ми е добра планета за мен, точно на ИС.
Не знам как да ти го кажа с твоите колко деца бяха - да са ти живи и здрави  :)
Ама имаш много силни показатели за бременност или раждане на дете.
По-скоро годината ще те води теб, нежели ти нея. И няма да си в светлината на прожекторите.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #174 -: Декември 19, 2009, 08:08:29 pm »
Да Уран,ще последвам твоя съвет :) Да не се вторачвам в руските,но и в книгата която имам на Люмиер пише също толкова лоши предсказания ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #175 -: Декември 19, 2009, 08:28:46 pm »
Ми годината ще ти е да обърнеш внимание на дома и децата си, там ще ти е вниманието предимно. Социални контакти, лична изява, работа. Няма да ти е много лесна годината, с парите може евентуално и да имаш някакви затруднения. Ма пък няма да свърши зле, не знам Нептун ми е добра планета за мен, точно на ИС.
Не знам как да ти го кажа с твоите колко деца бяха - да са ти живи и здрави  :)
Ама имаш много силни показатели за бременност или раждане на дете.
По-скоро годината ще те води теб, нежели ти нея. И няма да си в светлината на прожекторите.

урааа, :-* :-* :-* ,сърдечно ти благодаря кайличка! видях обаче сериозно повтаряне на контакти с чужбина и чужденци и пътуване...има ли го поред теб ::)?
а за тая бременност ;D ;D ;D и него го видях ,ама по-добре да стана баба ???. сиктир бе джанъм ,аз мойта петилетка/5/ я изпълних....
айде някое внуче с кеф  ШЪ ГО дондуркам ;D ;D.
благодаря кайли ;D :-* :-* :-* ,ажи нещо по чужбинските въпроси ,моля те!

*

kaily

• 5145
« Отговор #176 -: Декември 19, 2009, 08:30:59 pm »
Ми аз па баш за чужбина нищо не видях, ти къде го видя?  :-*

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #177 -: Декември 19, 2009, 08:39:35 pm »
Колко месеца преди рождения ден,започваше да действа солара?

*

kaily

• 5145
« Отговор #178 -: Декември 19, 2009, 08:48:06 pm »
По това кое съм чела може да почне 2-3 месеца преди или другия да действа 2-3 месеца след.
Тук някои изказаха теории, че действа от средата на годината, от опозицията на транзитно с натално слънце, ма не знам.

« Отговор #179 -: Декември 19, 2009, 09:06:13 pm »
Марая, забелязах, че соларно DC е в съвпад със соларен Нептун и соларно IC е в съвпад с натален Нептун. Знам, че наливам сол в раната, но това подчертава темата за измама от партньори.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.