Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454641 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:соларен хороскоп
« Отговор #180 -: Декември 19, 2009, 09:11:31 pm »
Ми аз па баш за чужбина нищо не видях, ти къде го видя?  :-*

аспектите м/у куспидите на соларните и наталните домове:
1-ви 12-ти/  100гр. кармичен- 12-ти е и далечната чужбина ,както и тайна интимна връзка.
5-ти 12-ти/ тригон- късмет с чужденци и чужбина.
12-ти 12-ти 80гр. - карма с чужбина.12-ти 5-ти/секстил -тайна любовна връзка.
9-ти соларен в 5-ти нат. -бизнес с чужденци ,чужбина ,любов с чужденец.
и др. има....,но са от аспекти сс планети. имам тригон на сол. луна със сол.венера.... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #181 -: Декември 19, 2009, 09:15:18 pm »
Ми не знам, може и ти го пожелавам. Аз взаимовръзки между домове, както и много много аспекти между планети не гледам.
Но виж Нептуните и на мен са интересни, много е важно планета като стои на върха на соларен дом, Юпитер също е на върха на 11. Не знам как да го тълкувам.

« Отговор #182 -: Декември 19, 2009, 09:16:13 pm »
Стрелците сте неспасяеми оптимисти :) Мотото ви трябва да е I want to believe  8)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #183 -: Декември 19, 2009, 09:17:55 pm »
Марая, забелязах, че соларно DC е в съвпад със соларен Нептун и соларно IC е в съвпад с натален Нептун. Знам, че наливам сол в раната, но това подчертава темата за измама от партньори.

:'( :'( ,знам и  е много точен съвпада.... ??? ,но все си мисля ,че може да е красива и забранена любов! защотопо дирекций ,венера е в съвпад с иц .... ох , :-\ и аз нне знам.....,пиша сстихове имам мого,преди год.щях да публикувам....може сега,може къща на море.... :-\ ,щото гледахх транзитите за април:
юпи тригон нептун ,нептун тригон юпи.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #184 -: Декември 19, 2009, 09:21:53 pm »
Марая, забелязах, че соларно DC е в съвпад със соларен Нептун и соларно IC е в съвпад с натален Нептун. Знам, че наливам сол в раната, но това подчертава темата за измама от партньори.

иц и в съвпад с нептун-соларния имум цели....

*

Марая

• 28287
« Отговор #185 -: Декември 19, 2009, 09:30:06 pm »
Но виж Нептуните и на мен са интересни, много е важно планета като стои на върха на соларен дом, Юпитер също е на върха на 11. Не знам как да го тълкувам.

благодаря кайличка! :-* аспектите м/у в-вете на домовете в солара и натала говорят повече от аспектите на планетите. това го казвам от опит.... пустия нептун при мен упр. 4-ти ,не знам защо но си мисля ,че вссеки знак си има свой управител.ц може и да греша ,но юпи си е на стрелеца , а нептун на рибите. не налагам мненнието си.само споделям.
кое ме печатли?!!!! ??? април2010. юпитер-транзитен на тригон нептун , нептун транзитен на тригон юпитер. транзитети са 3-ти,4-ти ,аспекти ккъм 7-ми и 12-ти ??? ??? 8).ептун освен илюзия и измама е висшата октава нна венера ,той е изуство ,той е и онази хармония за която всички мечтаем. аз съм си сложила май розовите очила ,но нали слънцето е в 1-ви и стрелец....

п.п. правописа ми простете ,моля ви ,заяждат някой от буквите на компа.... :-[,ссъжелявам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #186 -: Декември 19, 2009, 09:38:43 pm »
Стрелците сте неспасяеми оптимисти :) Мотото ви трябва да е I want to believe  8)

ние сме родени в тежък период от гдината ,намираме се м/у смъртта- скорпион и присъдата-козирог и сатурн. тоя птимизъм м/у 2 сериозни знака ,каквито са скорпион и козирог как си мислиш се изразява ::) ;D ;D ;D ;D. нужни сме ви ние стрелците. шантави и широкмащабни ,оптимисти и веселяци. ми ако плуто беше в близост до сатурн :-[ ::) :-\ :-\ :-\,ако го нямаше тоя птимист и шантиклер юпи.....,к щеше да праййййййййййййй вселената.....
но понякога,само понякога ,когато розовите очила ги свалям ,за да ги почистя от поредната измама ;D,илюзиия, фалш....,ми светка лампичката и питам..... ,прощавате ми навярно :-[

*

abroad

« Отговор #187 -: Декември 20, 2009, 05:14:29 pm »
И аз като Kaily имам подобни автопожелания за Коледната нощ ;D
Да не е общо за зодията ;D ;D ;D

Реших да си погледна солара за 2010, който има няма двайсетина дни до влизането му в сила и не видях почти нищо с този отенък, но за сметка на това освен споменатия неотдавна Сатурн на Асц има и двойно подчертаване на връзката Сатурн/МС, което меко казано не ме очарова, още повече, че има реални предпоставки за трудности/промени в професионално отношение за следващата година. Освен познатия щастлив вариант за поемане на по-висок пост, който е малко вероятен, има ли шанс да се измъкна суха от водата ::)

« Последна редакция: Декември 21, 2009, 07:44:21 pm от abroad »

*

kaily

• 5145
« Отговор #188 -: Декември 20, 2009, 05:26:51 pm »
Обърни си картата, соларната трябва да стане вътрешна, така нищо не мога да вида.  :-[

*

Asol

• 4140
« Отговор #189 -: Декември 20, 2009, 06:29:36 pm »
Соларен асцендент в девети натален - чужбински ми изглежда или образователно. Соларен МЦ в седми натален не ми се вижда лошо - ще имаш подкрепа в професията си от чужденци. Соларна Венера съвпад с Меркурий във втори дом, а Меркурий ти управлява 9 дом и 7 - приходи от работата ти във връзка с чуждестранна фирма - нещо такова.

*

abroad

« Отговор #190 -: Декември 20, 2009, 06:53:59 pm »
Да, така е. Но наблюдавам нещо странно - работя в международна фирма, в частност приоритетно с чужденци, но от началото на другата година, поради настъпила реорганизация в края на 2006 оставам с приоритетна работа с български фирми, което е странно при това подчертаване на чужбина в солара ???

*

kaily

• 5145
« Отговор #191 -: Декември 20, 2009, 07:23:57 pm »
Акцентиран 4 и 5, Сатурн на МС, Сатурн съвпад Плутон на АС, върхът на 10 наталене  близо до АС. Уран на върха на втори, другият Уран в 6. Двете луни във втори и десети.
Според мен ще си имаш ядове с работата и ще наблегнеш на дома и децата - по 4 и 5.

*

Марая

• 28287
« Отговор #192 -: Декември 20, 2009, 07:35:48 pm »
или , акц. 4 и 5-ти. имоти и късмет по отношение на дома и връзките. любов!

*

Asol

• 4140
« Отговор #193 -: Декември 20, 2009, 07:40:26 pm »
Да, така е. Но наблюдавам нещо странно - работя в международна фирма, в частност приоритетно с чужденци, но от началото на другата година, поради настъпила реорганизация в края на 2006 оставам с приоритетна работа с български фирми, което е странно при това подчертаване на чужбина в солара ???

Виж, аз и друг път съм го писала някъде из темите за солара - не го правя за да убеждавам някой, просто споделям своето отношение по въпроса, пък всеки сам за себе си да прецени как да разглежда солара. Датата, която си написала за солар в астро.ком е 2010, а 2010 астрокомска, отговаря за соларната ти година до рожденния ти ден през месец януари 2010 и вероятно за това с получава разминаване при теб.

*

kaily

• 5145
« Отговор #194 -: Декември 20, 2009, 07:47:47 pm »
А за тоз солар какво ще кажете - моичкия.

Аз измъдрих, че ще имам преместване, смяна на местожителство с тия силни 3 и 4.
Обаче що ще засилен 5 и 11 дом, възврат на Луна и възврат на Селена. И тая Лилит чучнала на МС...

*

Марая

• 28287
« Отговор #195 -: Декември 20, 2009, 07:48:41 pm »
4-ти в 7-ми ,край а партньорство  и начало на ново. промяна по отношение на партньортвата....,за това съм сигурна!

*

Марая

• 28287
« Отговор #196 -: Декември 20, 2009, 07:58:22 pm »
А за тоз солар какво ще кажете - моичкия.

Аз измъдрих, че ще имам преместване, смяна на местожителство с тия силни 3 и 4.
Обаче що ще засилен 5 и 11 дом, възврат на Луна и възврат на Селена. И тая Лилит чучнала на МС...

за преместване се гледа 3,4. луна,марс или уран в 4-ти са сигурна възможност за промяна в дома.акко и сатурн е тук по-добре да отложиме промяната.при луна,марс и уран в 3-ти това може да значи и промяна на ссредата.
важно е да се знае,че соларния 7-ми ,чисто се свързва с промяна на жилището. преместване в друга страна ,често са акктивирани 4-ти и 9-ти.
при теб Кайли ,са ативирани и 5-ти/11-ти. възможно е детето ти да има премесстване или ти да ссе преместиш при любим човек.  :) ;)

*

abroad

« Отговор #197 -: Декември 20, 2009, 08:05:05 pm »

Виж, аз и друг път съм го писала някъде из темите за солара - не го правя за да убеждавам някой, просто споделям своето отношение по въпроса, пък всеки сам за себе си да прецени как да разглежда солара. Датата, която си написала за солар в астро.ком е 2010, а 2010 астрокомска, отговаря за соларната ти година до рожденния ти ден през месец януари 2010 и вероятно за това с получава разминаване при теб.

Благодаря за отговора по солара. Дори не ми е хрумнало да споря или оспоря написаното, всяко такова е добре дошло, за това си и постнах картата, явно грешно "звуча" в пространството. Знам си акцента за чужденците за следващата година по хороскоп и се чудех защо се разминава с реалността...А за коректносттта на въведената дата ми се струва, че няма как да е вярно да въведа 09 Януари 2011 или аз нещо греша ???

*

abroad

« Отговор #198 -: Декември 20, 2009, 08:07:58 pm »
4-ти в 7-ми ,край а партньорство  и начало на ново. промяна по отношение на партньортвата....,за това съм сигурна!

ако това се отнася за моя солар - чудесно, но партньорство може да означава и работно такова, нали? или имаш друго предвид
и началото на ново такова къде се вижда ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #199 -: Декември 20, 2009, 08:14:50 pm »

ако това се отнася за моя солар - чудесно, но партньорство може да означава и работно такова, нали? или имаш друго предвид
и началото на ново такова къде се вижда ::)

именно тук 4-ти соларен в 7-ми натален. 4-ти е начало и край ,7-ми са всички видове партньорства..
край-защото 4-ти е в овен/соларния 4-ти/. от друга страна оларния 7-ми е в близнаци ,те са символ на промяната и по-младите и нови партньорства. попадайки в 9-ти натален ,това може да означава узаконяване на брак с чужденец ,държавна работа ..... и още др. неща!