Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454211 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:соларен хороскоп
« Отговор #260 -: Януари 10, 2010, 07:47:23 pm »

В този период моята позната може ли да очаква бебче?

Благодаря!

не вамирам индикация за бременост в този солар.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #261 -: Януари 10, 2010, 07:56:48 pm »
Hanna, никой не може да Ви каже със сигурност от 100 процента нещо и то само разглеждайки солар.  :blink:

*

Hanna

« Отговор #262 -: Януари 10, 2010, 08:01:58 pm »
Марая, благодаря ти много  :blink: :wub:

Asol, доколкото съм запозната бременността е отбелязана в наталната карта. Така ли е или греша? Натална карта на това момиче съм пуснала в темата "Натални карти - практикум" :)

*

salata_izmilova

« Отговор #263 -: Януари 10, 2010, 08:02:55 pm »

В този период моята позната може ли да очаква бебче?

Благодаря!

Хана,само със солар прогнози не се правят и то от един поглед. Много е важно първо дете ли очаква или следващо...? Но с този Меркурий-управител на 5 дом, в Дева и в квадрат с Нептун дава склонност или към трудности при забременяване,или при износване на плода. Сега Уран е в съвпад все още с Меркурий и може да донесе изненади,но е хубаво да отмине този аспект. А има и точен съвпад на соларен Марс към натален Плутон. Но най-точно би показал и прогресиите,дирекциите и още други неща. Форумите не са за такива сериозни неща.  :blink:

« Отговор #264 -: Януари 10, 2010, 08:05:04 pm »
В този солар соларното МС е в 4-ти, а соларното IC е в съвпад с Луната и Юпитер!!! Не знам къде ти е прогресивната Луна, но може и да стане бебето  ;)  :kissd:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Hanna

« Отговор #265 -: Януари 10, 2010, 08:12:48 pm »
Салата Измилова, благодаря за отговора. Извинявам се за въпроса. Знам, че е сериозен. Но мисля, че както и другите задават лични въпроси за себе си или за близки хора така мога и аз. Знам, че имам да уча доста докато достигна Вашето ниво, но все пак и Вие сте започнали отнякъде, нали?

Aurora Borealis
, благодаря за отговора  :blink:
« Последна редакция: Януари 10, 2010, 08:19:00 pm от Hanna »

*

Asol

• 4140
« Отговор #266 -: Януари 10, 2010, 08:14:41 pm »
Марая, благодаря ти много  :blink: :wub:

Asol, доколкото съм запозната бременността е отбелязана в наталната карта. Така ли е или греша? Натална карта на това момиче съм пуснала в темата "Натални карти - практикум" :)

Със сигурност на 100 процента едва ли може да се каже нещо - трябва да се огледа цялата карта и да се "развърти" по методите описани от Салатка, но както и тя спомена - това е важно и най-добре да се обърнеш към професионален астролог и пак не вземай всичко за чиста монета, защото хората предполагат, но сигурност на 100 процента едва ли има.  

*

Марая

• 28287
« Отговор #267 -: Януари 10, 2010, 08:25:24 pm »
забременяване със тоя сатурн в тоя солар :o :o :o :o :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #268 -: Януари 10, 2010, 08:46:35 pm »

Не може нито да се отрече,нито да се каже нищо само по този солар.

*

Марая

• 28287
« Отговор #269 -: Януари 10, 2010, 08:52:35 pm »

Не може нито да се отрече,нито да се каже нищо само по този солар.

ееее ,аз съм напред с материала :P ,гледала съм и натала. :wub:

*

nerealna

« Отговор #270 -: Януари 10, 2010, 09:09:05 pm »
Hanna, ако искаш може да зададеш хорарен въпрос дали ще забременееш тази година  :blink:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #271 -: Януари 10, 2010, 10:24:30 pm »
Ей това ми е новият солар,дето може и да е влязъл в действие

Асц. Дева  и най-много планети в 6-ти-явно ще се работи здраво.
От друга страна,с тоз северен възел на К5,съвпад с Луна ,ми идват и други хубави мисли в главата,че 6-ти и Девата може да се изразят като евентуална смяна на хранителен режим,изобщо водене на здравословен начин на живот в името на друго същество..Притеснителна е опозицията на ретро Марс с Луна..
Уран в седми-очаквай неочакваното,таман и транзитния Плутон е в сходящ съвпад с десцендента.
Сатурн в първи -ще затягам колана и каквото дойде.. ;D
От миналогодишния ми солар Уран беше в 10-ти и си свърши работата,съвпада на Луна/Сатурн на ИЦ-то не знам дали може да се приеме като показателен за здравословни проблеми на баща ми..
« Последна редакция: Февруари 10, 2012, 10:06:53 pm от Mims »

*

Uran

• 6041
« Отговор #272 -: Януари 11, 2010, 09:51:03 am »
Ей това ми е новият солар,дето може и да е влязъл в действие.

http://prikachi.com/images.php?files/1279109s.gif

Асц. Дева  и най-много планети в 6-ти-явно ще се работи здраво.
От друга страна,с тоз северен възел на К5,съвпад с Луна ,ми идват и други хубави мисли в главата,че 6-ти и Девата може да се изразят като евентуална смяна на хранителен режим,изобщо водене на здравословен начин на живот в името на друго същество..Притеснителна е опозицията на ретро Марс с Луна..
Уран в седми-очаквай неочакваното,таман и транзитния Плутон е в сходящ съвпад с десцендента.
Сатурн в първи -ще затягам колана и каквото дойде.. ;D
От миналогодишния ми солар Уран беше в 10-ти и си свърши работата,съвпада на Луна/Сатурн на ИЦ-то не знам дали може да се приеме като показателен за здравословни проблеми на баща ми..
Работа с чужденци? Преквалификация във връзка с работата?
Връзката м/у 8 и 5 дом- може и бременност. :blink:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #273 -: Януари 12, 2010, 08:07:52 pm »
Явно соларът ми вече е в действие. ;D
С чужденци не,но днес ми предложиха и приех да водя едно чуждоезиково обучение на деца,понеже имам нужната квалификация.
Малко ще ми е нанагорно със свободното време,но е дошъл моментът да се поработи повече. :blink:
Преди шест месеца имах подобна оферта,но тогава предпочитах да си седя вкъщи с оглед на рачешкия АС. ;D

*

Hanna

« Отговор #274 -: Януари 18, 2010, 03:01:57 am »
Здравейте, момичета  :blink:

През м.март имам РД и реших да си погледна солара, тъй като предприех голяма промяна в образованието си. Виждам, че най-много планети попадат в 5, 6 и 7 дом и само 1 в 10 дом, който отговаря за професията и то Марс...  :(
Ще се радвам, ако ми разгледате солара и споделите, какво ме очаква...

Благодарности за хиляден път  :wub: :wub: :wub:

« Последна редакция: Януари 18, 2010, 11:26:18 am от Hanna »

*

Hanna

« Отговор #275 -: Януари 18, 2010, 11:08:18 am »
Марс в 10 дом, означава ли, че ще си постигна целта със собствени усилия :-\

Моля, споделете какво мислите  :rolleyes:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #276 -: Януари 18, 2010, 11:20:20 am »
соларите нямат много смисъл без натал- поне аз така мисля :blink:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Hanna

« Отговор #277 -: Януари 18, 2010, 11:28:40 am »
соларите нямат много смисъл без натал- поне аз така мисля :blink:

Редактирах  :blink:
Пуснах Natal + Solar Return chart, with houses.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #278 -: Януари 18, 2010, 12:38:08 pm »
Висшето образование е по 9-ти дом, така че не се притеснявай от липсата на акценти по 10-ти.

Соларният Асц е във Везни в 7-ми натален дом.
Управителят на сол. Асц. (Венера) се намира в 7-ми сол. дом.
През следващата соларна година това, което най-силно ще те вълнува, са междуличностни и партньорски взаимоотношения. Това не изключва обучение или промяна в образованието.

Интересно е как ще се прояви съвпада на сол. Нептун и Хирон в сол. 5-ти дом с нат. Венера.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Hanna

« Отговор #279 -: Януари 18, 2010, 01:04:58 pm »
Kali, благодаря ти за отговора и за времето, което отдели да ми отговориш  :blink:

Какво мога да очаквам от съвпада на соларния Нептун и Хирон в соларния 5 дом с нат. Венера? Потърсих в астро книжките, които имам вкъщи, но нищо не открих  :unsure:
Ще се радвам, ако ми отговориш!

Благодаря още веднъж!