Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454048 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Re:соларен хороскоп
« Отговор #280 -: Януари 18, 2010, 01:12:17 pm »
Hanna, можем да поразсъждаваме заедно по този въпрос, а може и ти сама да продължиш да търсиш отговора му или просто да изчакаш соларната година да отмине и да ни разкажеш  :blink:
Аспектите се проявяват различно в живота ни, а понякога просто отминават. Всичко е индивидуално.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Hanna

« Отговор #281 -: Януари 18, 2010, 01:25:36 pm »
Kali, да не би това да означава "Времето на Пепеляшка"  :unsure:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #282 -: Януари 18, 2010, 01:29:25 pm »

вратата на пепеляшка вероятно искаш да кажеш?
има тема във форума. потърси я....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hanna

« Отговор #283 -: Януари 18, 2010, 02:04:22 pm »

вратата на пепеляшка вероятно искаш да кажеш?
има тема във форума. потърси я....

Да, благодаря Марая  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #284 -: Януари 20, 2010, 03:04:05 pm »
Здравейте пак , ети ми Солара за тази година http://prikachi.com/images.php?files/1300012i.gif , от това което прочетох досега, виждам няколоко индикаций за омъжване / сол.7 дом в 4 натален , сол.10 в 7 натален, сол. Ас в съвпад с нат.Юпитер и МС/ , също и сол.ос 2/8 и 5/11 е застъпена с наталната - това дава ли индикации за бременост ? Много Ви моля , включете се с коментари за мойто соларче  :blink: Знам че само да се гледа солар+натал не е достатъчно , но все пак - какви са индикацииките за тази годинка - какво се очаква .....

според мен ,ще има край на връзка и начало на нова.възможност за пътуване в чужбина .

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #285 -: Януари 20, 2010, 03:39:57 pm »
Здравейте пак , ети ми Солара за тази година http://prikachi.com/images.php?files/1300012i.gif , от това което прочетох досега, виждам няколоко индикаций за омъжване / сол.7 дом в 4 натален , сол.10 в 7 натален, сол. Ас в съвпад с нат.Юпитер и МС/ , също и сол.ос 2/8 и 5/11 е застъпена с наталната - това дава ли индикации за бременост ? Много Ви моля , включете се с коментари за мойто соларче  :blink: Знам че само да се гледа солар+натал не е достатъчно , но все пак - какви са индикацииките за тази годинка - какво се очаква .....

според мен ,ще има край на връзка и начало на нова.възможност за пътуване в чужбина .

Нямам време да правя анализи, но Луната управлява 7 дом-връзките. Соларната й Луна вярно,че е в съвпад със Сатурн, но е в тригон с наталната Луна. А и Сатурн управлява асцендента. Има и възврат на възлите. Соларни Слънце,Венера и Меркурий са в 3 дом-договорите, а соларната Венера прави тригон с нат Марс и Сатурн. Сатурновото възвръщане също е индикатор за важни събития в следващите две години. СЛВ в сол. 3 дом е в точен съвпад с Меркурий-управител на 5 дом, а в 5 сол. дом е Уран. Има индикации за омъжване и евентуално за забременяване по солар,но трябва да се подкрепи и с прогресиите и дирекциите. В много солари има индикации за брак и деца,но не се потвърждават с другите методи.

*

UnaDonna

« Отговор #286 -: Януари 22, 2010, 12:02:00 am »
Ужасссссссссс, Соларен Марс в 8 дом!!!
Какво е това??
 :o :o :o

*

Kaya

• 2893
« Отговор #287 -: Януари 22, 2010, 09:38:04 am »
соларен 8 не значи напременно събитие- гледай и натала ;) и не забравяйте, че солара е "средна" версия на годината- т.е. ако имаш например годишен транзит на марс- 9-10 дом ( соларно като 8) може да имаш повече финансови придобивки, повече физическа активност, малко работни нерви и успех в службата)

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #288 -: Януари 22, 2010, 09:45:29 am »
В сегашния ми солар имам соларен МЦ в 8 дом и Марс в Близнаци на врао, че е и в квадрат с наталния ми Плутон..  ;D И съм жива, и съм добре. Но пък започвам работа на хонорар по 8 дом. Може да се каже, че работата дава известна власт.

*

UnaDonna

« Отговор #289 -: Януари 22, 2010, 06:41:39 pm »
Транзитният Марс ми е в съвпад със слънцето в Лъв.  :-\ А соларният 8 дом е в съвпад с наталния и въобще цялата ми соларна карта повтаря наталната /по отношение на АЦ и домовете/.
Иначе ми е добра соларната карта - Венерите са в съвпад, Слънцето, Мерка и Сатурн също.

*

Марая

• 28287
« Отговор #290 -: Януари 22, 2010, 06:55:03 pm »
Транзитният Марс ми е в съвпад със слънцето в Лъв.  :-\ А соларният 8 дом е в съвпад с наталния и въобще цялата ми соларна карта повтаря наталната /по отношение на АЦ и домовете/.
Иначе ми е добра соларната карта - Венерите са в съвпад, Слънцето, Мерка и Сатурн също.

това предполага христова възраст.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #291 -: Януари 22, 2010, 06:55:51 pm »
Новият ми солар за 2010г започва след 2 месеца.
Имам соларна луна в 8ми съвпад с нат венера в 10ти.
Имаше лошо събитие за което знаете вече.
А в изтичащият солар за 2009 (който още си тече) имах соларен марс в 8ми в нат 8ми дом :( това е събитието....което се случи.

*

UnaDonna

« Отговор #292 -: Януари 22, 2010, 07:01:19 pm »
Транзитният Марс ми е в съвпад със слънцето в Лъв.  :-\ А соларният 8 дом е в съвпад с наталния и въобще цялата ми соларна карта повтаря наталната /по отношение на АЦ и домовете/.

това предполага христова възраст.

не, ще стана на 30 тази година.
съвпада е по домове и по знак.
« Последна редакция: Януари 22, 2010, 07:08:21 pm от Рая »

*

UnaDonna

« Отговор #293 -: Януари 22, 2010, 07:03:39 pm »
Новият ми солар за 2010г започва след 2 месеца.
Имам соларна луна в 8ми съвпад с нат венера в 10ти.
Имаше лошо събитие за което знаете вече.
А в изтичащият солар за 2009 (който още си тече) имах соларен марс в 8ми в нат 8ми дом :( това е събитието....което се случи.

оооо,не! Моля се да не е това събитието при мен, защото баба ми е моята майка, тя ми е много близка.

При мен Луната, Плутон и Хирон са в 3 дом - Козирог.
А 8 дом - Близнаци.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #294 -: Януари 22, 2010, 07:23:37 pm »
на никого не пожелавам,казвам нещата от наблюдения на събитията в моя хороскоп.
при теб може да е свързано с пари и банки.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #295 -: Януари 25, 2010, 05:53:39 pm »
приятели, опирам до вас, защото поради не зная каква причина днес си разглеждах соларите. принципно това, което беше за отминаващия ми солар се сбъдна с изненадваща точност /чак аз не си вярвам  ;D /, но кой дявол ме накара да погледна солара си за 2011/2012 и се втрещих. тотално блокирах... нищо не ми говори тази карта... пълна нула  :'( :'( :'(  някой ще може ли да ми разясни нещо, ако евентуално картата му проговори. моля  :-[

такъв солар за сефте виждам и съм пълен шах отвсякъде  :41: :41: :41:  то пък бива ли де що планети има да се нагъчат на толкова малко място  :-X

само да добавя, че на 7,24* в риби се намира Фолус, че съм забравила да го отбележа и на 23,31* е Селена в риби.

« Последна редакция: Януари 25, 2010, 06:13:03 pm от Вещичка »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

missKapriz

« Отговор #296 -: Януари 25, 2010, 06:06:30 pm »
Вещичка,няма карта бре :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #297 -: Януари 25, 2010, 06:13:56 pm »
вече трябва да има, че реших да си подреждам фотобукета и стана една  :57:

*

missKapriz

« Отговор #298 -: Януари 25, 2010, 06:49:29 pm »
Вещичка,май ще те бракуваме пак,че може и да родиш-сериозно така тълкувам картата.макар,че нали все казват,че солара е от последните прогностични техники по ранг на показателност.Пък и като се има предвид колко опит имам,може и вместо да родиш ти да роди  мопската :08:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #299 -: Януари 25, 2010, 07:01:27 pm »
Вещичка,май ще те бракуваме пак,че може и да родиш-сериозно така тълкувам картата.макар,че нали все казват,че солара е от последните прогностични техники по ранг на показателност.Пък и като се има предвид колко опит имам,може и вместо да родиш ти да роди  мопската :08:

какво говориш бе жена  :o  от това стълпотворение в 1 соларен, къв брак, кви деца, кви кучета  :o ;D :rolleyes:

направо ме ошашка  :57:

а за Бибата ако изобщо ще става мама, ще е определено след зимата на 2010, че е малка още  ;)