Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454119 Прегледи
*

missKapriz

Re:соларен хороскоп
« Отговор #320 -: Януари 26, 2010, 01:37:36 pm »
Цитат
На мен соларите са ми доста предсказателни. Поне до сега не са ме "лъгали".
И на мен!Пък нали казват,че са на последно място по важност...Явно на всеки е различно,аз например хич не намирам в прогресиите събития,може да е поради липса на опит,а може наистина при всеки да е различно

*

Divna

« Отговор #321 -: Януари 26, 2010, 01:39:09 pm »
А забеляза ли, че соларен ЮЛВ ти прави съвпад с натална Луна? Ще си я срещнеш сродната душичка :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #322 -: Януари 26, 2010, 03:04:49 pm »
малиии чувствам се като спящата красавица, а вие като вълшебните феи  :57:

благодаря ви много  :88:

Диана, като го видях първосигналната ми реакция беше - ъ, нищо ново под Слънцето - трансформации в съзнанието  ;D  ама после се усъмних в интуицията си и го пуснах тук  :-\

Дивна, видях го тва за ЮЛВ, но пък аз го свързах със спомени от минали животи - не зная защо...  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #323 -: Януари 26, 2010, 04:27:05 pm »
А забеляза ли, че соларен ЮЛВ ти прави съвпад с натална Луна? Ще си я срещнеш сродната душичка :blink:

Някоя душичка от минал живот.  :blink:

Аз хич не си гледам соларите, хора, голям пропуск.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #324 -: Март 11, 2010, 02:58:32 am »
Соларният Асцендент е в Козирог, това означава, че през тази година ще се наложи да се поемат много отговорности. Ще има разходи (Асц. Козирог, Уран във втори дом). Соларния Асц. попада в 6 нат. дом - много и усилена работа.
Струпване на планети в 1 дом - ще се наложи да се взимат важни решения и всичко ще зависи от личната инициатива на съдържателя на картата. Соларно Слънце и сол. Луна се намират в ъглови домове (1 и 4), което вещае успех в новите начинания, включително и в бизнеса. Това е период за действие, за себеотвръждаване и изява. Като допълнение знака Лъв се намира в Десц. - успехи в преговорите, общест. връзки, договорите, комуникацията и т.н. Там е и Марс - хъс за успех.
Въпросната личност ще има промени в дома и напрежение също (Луна 4 дом) -/това между другото, просто много се набива и реших да го споделя/.
Определено предстои една важна година имайки впредвид и възврата на СЛВ. И аз си мисля, че въпросната личност вече е взела своето решение. Няма колебания (сол. Плутон на върха на 6 натален дом), не виждам да има и разочарования (сол. Юпитер съвпад с нат. Венера 8 дом) от взетото решение.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #325 -: Март 17, 2010, 12:49:05 pm »
Привет, и от мен една нова....все си търся отговори, а не ги намирам...
Не искам да съм нахална, но може ли да хвърлите един поглед върху солара ми за 2009/2010..определено сте по-компетентни от мен...
Родена съм на 25.12.1977 г. в 1.20 през нощта в Пловдив...интересуваше ме солара за 2009/2010...как го виждате вие...
Нещо хубаво...
« Последна редакция: Март 20, 2010, 05:16:28 pm от ger4o »

*

Asol

• 4140
« Отговор #326 -: Март 17, 2010, 01:19:22 pm »
А ти какво мислиш за солара си с първото си мнение в този форум, ако се интересуваш и търсиш някакви отговори с помощта на астрологията ? Астро форума е затова да обменяме опит и да се учим взаимно в тази насока. Повечкото опит както и във всяко друго нещо, се придобива с практика и повечко отделено време. Ако чакаш пълна интерпретация на соларен хороскоп, която да те удовлетворява едва ли ще я намериш във форум.

*

Uran

• 6041
« Отговор #327 -: Март 17, 2010, 01:27:54 pm »
Линкът води до акаунта ви в астро.ком.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #328 -: Март 17, 2010, 01:39:20 pm »
Това, което исках да разгледам с всички вас, е соларната венера в 5 дом в стрелец, заедно с Плутон и Слънце, и Хирон, Нептун и Юпитер в 7 във Водолей...
Венерчето прави тригон с Марс, квадратира със Сатурн и Уран, опозе на Плутон, секстил с Нептун и Хирон-нова любов...или стара, която се преражда отново...
Положението в 7 дом-със страдание/Хирон/, мечтите/Нептун/ водят до "голямото Щастие"/Юпитер/...
Опитвам се, но когато става въпрос лично за теб, си пристрастен донякъде...
Затова търся и другото мнение...
В чуждите карти, намирам по-лесно отговорите, отколкото в своята...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #329 -: Март 17, 2010, 09:23:46 pm »
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=klz1268856559t.gif

Много ви моля,ако ви се занимава да погледнете новият ми солар.
Кое ви се вижда тревожно и кое е хубавото в него.
Това ще ми е подаръкът от вас :blink: :blink: :blink:
Тенкс.

*

Divna

« Отговор #330 -: Март 18, 2010, 01:16:03 am »
Milkyway, соларът ти показва не дотам лека година (ИЦ в Козирог).
Асц. във Везни показва нужда от хармония и тъй като сол. асц. попада в 3 нат. дом ти ще желаеш да имаш добра комуникация с обкръжаващите те. Венера е в 7 сол. дом и прави съвпад с нат. Меркурий в 9 нат.дом - емоционални преживявания в чужбина, с чужденец или със силна духовна личност. К9 нат. е Риби, Нептун в 5 сол. дом подсилват още повече вероятността за подобен развой.
Силно аспектиран 6 дом. Промени в професионалната сфера (Уран е там). Нуждата от една такава смяна е очевидна, тъй като 10 дом попада в Рак. Промените не са драстични, може би само една смяна на работното място, а не смяна на професията като цяло.
Сатурн в 12 дом-ще имаш нужда от периоди на усамотение, да се оттеглиш от обществения живот. Ако ти не го направиш, то обстоятелствата ще те заставят.
Не знам нищо за теб (дали си семейна, имаш ли деца и т.н.?) Много ми се набива Луна в 8 дом, която прави съвпад с нат. Венера в 10 дом. Тук може да се тълкуват нещата по няколко начина.
1. Оперативна намеса. Може би раждане на дете с цезарово сечение.
2. Пластична операция (за разхубавяване).
3. Интервенция свързана със зъби и т.н.
4. Изневяра (ако си семейна).
Луна е в 8 сол. дом, но не смятам че ще има загуба на нещо, по-скоро го виждам като придобивка и то в любовен план. Все пак "сцената" е в Телец, а "артистите" са Венера и Луна  ;)
« Последна редакция: Март 18, 2010, 03:07:00 am от Divna »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #331 -: Март 18, 2010, 07:34:30 am »
Дивна много ти благодаря. :blink:
Нека наблегнем на сол луна,която наистина се набива в очи.
Аз имам дете(ще стане на 3 г).
Изневярата като предположение от моя страна ли ще бъде(т.е аз ще изневеря?)
Придобивка в любовен план,т.е чака ме нова любов,така ли? С някой артистичен човек?
Добре звучи,ако е така ;D(

Забравих да допълня,че загуба по 8ми дом претърпях точно 2 месеца преди да започне соларната година :(
Почина най-обичаната от мен жена на света-баба ми.
« Последна редакция: Септември 02, 2010, 10:56:09 pm от Milkyway »

« Отговор #332 -: Март 18, 2010, 01:21:01 pm »
Здравейте,много ви моля,ако имате малко време,да отделите и за мене,аз съм начинаеща и успях само,да си направя карта.Аз съм самотна майка,и затова ме интересува,тази година ще имам ли шанс,да срещна подходящ човек.Благодаря ви предварително
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2gw_01_milena_mirazchiyska_hp.45061.486.gif&res=63&va=&cid=1gqfileT0xGo2-u1268912363
« Последна редакция: Март 18, 2010, 01:43:05 pm от mimi-1977 »

*

Uran

• 6041
« Отговор #333 -: Март 18, 2010, 01:53:02 pm »
 Чужденец ли търсим? :blink:
Иначе тази година трябва да ви е важна. Имате повтаряне на осите солар/радикс заради Христовата възраст.
 Венерин възврат и соларен Меркурий в съвпад с натален такъв. Тези двенки планети ви управляват асцендента и домовете свързани със семейството и любовта (4, 5, 11). Незнам дали ще срещнете Някого, нотемата Любов/Партньорство ще бъде актуална.
 Тези Луна и Марс във втори соларен дом- промени в нагласите, а не са и изключени и известни неразбирателства с околните.
п.п.Аз съм все още начинаеща.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #334 -: Март 18, 2010, 03:15:57 pm »
Дивна много ти благодаря. :blink:
Нека наблегнем на сол луна,която наистина се набива в очи.
Аз имам дете(ще стане на 3 г).
Изневярата като предположение от моя страна ли ще бъде(т.е аз ще изневеря?)
Придобивка в любовен план,т.е чака ме нова любов,така ли? С някой артистичен човек?
Добре звучи,ако е така ;D(нещо съм отегчена от семейният живот :-X :-X)

Забравих да допълня,че загуба по 8ми дом претърпях точно 2 месеца преди да започне соларната година :(
Почина най-обичаната от мен жена на света-баба ми.
ИС в козирог съвпад с юпитер,лошо за самият дом ли ще рече?
Проблеми в дома?

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #335 -: Март 18, 2010, 04:08:02 pm »
Здравейте, мили момичета и момчета, понеже все още съм на етап подреждане на цял куп астро информация в главата ми,ви моля за съдействие за солара за таз година :)Венера в 5 дом нова любов ли значи  ;D  С асцедент в близнаци би трябвало да съм адаптивна,мислеща,да трупам знания и да завърша образованието си (надявам се!) а тази луна в овен по-ревнива ли ще ме прави или по-борбена или и двете :) много ще се радвам ако можете да погледнете и да кажете какво ви прави впечатление     :blink:

*

petchen

• *
  • 66
« Отговор #336 -: Март 18, 2010, 04:10:52 pm »

« Отговор #337 -: Март 18, 2010, 04:20:48 pm »
Чужденец ли търсим? :blink:
Иначе тази година трябва да ви е важна. Имате повтаряне на осите солар/радикс заради Христовата възраст.
 Венерин възврат и соларен Меркурий в съвпад с натален такъв. Тези двенки планети ви управляват асцендента и домовете свързани със семейството и любовта (4, 5, 11). Незнам дали ще срещнете Някого, нотемата Любов/Партньорство ще бъде актуална.
 Тези Луна и Марс във втори соларен дом- промени в нагласите, а не са и изключени и известни неразбирателства с околните.
п.п.Аз съм все още начинаеща.

Благодаря ви,много

*

Uran

• 6041
« Отговор #338 -: Март 18, 2010, 04:22:33 pm »
 Mного хубаво е това с приключване на висшето образование, но внимавайте с Нептун и Хирон в 9 соларен дом.
 Ретроградна Венера в 5 соларен дом- стара връзка реанимирана на ново!? ;D Май повече ще залагате на емоционалната сфера през настоящата година. ;)
п.п.Не е ли рано да го мислите този солар? :blink: Ако в първото полугодие ви предстои дипломиране, вижте предния солар.

*

petchen

• *
  • 66
« Отговор #339 -: Март 18, 2010, 04:43:30 pm »
Uran, аз мислех, че соларът показва периода няколко месеца след самия рожден ден. Моят беше на 22.10 или бъркам?Нептун в 9 дом-образование в чужбина или пренебрегване на образованието...не ми е много ясно. Благодаря ти, Уран, че отговаряш на публикациите ми  :blink: пиши на ти ако искаш  :blink: Таз емоционална сфера със сатурн, мерк, венера и слънце в 5 дом ще е интересно!Дипломирането ще е декември или 2011, тъй че идва по солар  ;D