Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453831 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:соларен хороскоп
« Отговор #360 -: Март 22, 2010, 06:36:25 am »
Благодаря, за отговорите, момичета!
Дивна, искам да ти кажа, че почти на сто процента си познала това, което ме вълнува - и за астрологията, и за работата, и за специалния човек.Не зная как ще се развие годината за в бъдеще, но като тенденции си ме уцелила. Поздравления!
Относно ученето, нямам планове, защото завърших, а и повече няма накъде. Интересно ми е, как ще се изрази тази активност на 9-ти дом. За чужбина не препирам, а и реално нямам работа там.Не съм много и по чужденците, ама то никога не се знае...
В момента, другите неща- работа и любов, повече ме вълнуват... :blink:

*

Ani03

« Отговор #361 -: Март 22, 2010, 08:08:57 pm »
След няколко дни имам РД, ще се радвам, ако споделите какво мога да очаквам  :blink:
Предварително благодаря  :blink:
« Последна редакция: Март 24, 2010, 05:24:07 pm от Hanna »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #362 -: Март 22, 2010, 08:21:32 pm »
И ти ли си на 27 март?  :blink:

Нали ходи на консултация при астролог, тя не ти ли прави прогностика?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ani03

« Отговор #363 -: Март 22, 2010, 08:31:33 pm »
И ти ли си на 27 март?  :blink:

Нали ходи на консултация при астролог, тя не ти ли прави прогностика?

Lillie, да и аз съм на 27 март  :blink:
Направи ми, но искам мнение и от вас  :-[ Като чета май не си останала много доволна, съжалявам, ако понякакъв начин съм повлияла...  :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #364 -: Март 22, 2010, 08:37:28 pm »
Не съм ходила при твоята, поръчах си прогноза в София.
При все това, че прогнозата бе годишна, дори не ми е правен солар. Изброени бяха само предстоящите транзити със споменаване на знака на прогресивната Луна. Дори не са гледани аспектите на прогр. Луна, да не говорим за други прогресии и дирекции.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #365 -: Март 23, 2010, 03:01:38 am »
Хана, предстои ти една важна година (главните оси в кардинални знаци), в която ще имаш подкрепата на странични хора (акцентирани 5, 6 и 7 домове).
Соларен Асц.  в 7 нат. дом говори за година, в която ще има интензивна комуникация, множество контакти от най-различно естество. Соларен Асц. във Везни подсказва, че ще се налага да правиш компромиси тъй като чувството ти за хармония през следващата година ще е доста развито. Сол. Венера се намира в 7 сол. дом и е в заточение в Овен - понякога ще правиш дори ненужни компромиси, ще пренебрегваш себе си в името на мира и разбирателството с околните. Сол. Венера на върха на втори натален дом - може да очакваш и парични постъпления от там от където най-малко си очаквала (нат. Венера в 12 нат.дом).
Соларно Слънце в 6 сол.дом - на преден план ще бъдат всекидневието ти и  работата ти. Много вероятно да смениш местоработата си (сол. Уран в 6 сол. дом) от което ще останеш удоволетворена (сол. Юпитер в 6 нат. дом). Трябва да се грижиш за здравето си (сол. Слънце опозиция със сол. Сатурн).
Много вероятно е да имаш и периоди на усамотение (сол. Сатурн в 12 сол. дом).
Сол. Плутон в 3 сол. дом. Тук нещата може да се тълкуват по следния начин. От една страна можеш да се запознаеш с личност, която да изиграе важна роля в твоя емоционален живот (нат. Плутон в 8 дом) или да се запознаеш с човек, който да окаже съществена роля в професионалното ти развитие (сол. Плутон в 10 нат. дом) и не на последно място може да започнеш някакъв вид обучение (Скорпион управител на 9 нат. дом). Имайки в предвид силният акцент на солара ти за тази година към комуникация и професионална реализация тук Плутон  ще подсили възможността да изразяваш свободно идеите си в писмен и устен вид.
Очертава се пъстър емоционален живот (Нептун в 5 дом). Мечтата за една красива любов, почти невъзможна любов може и да бъде осъществена (сол. Нептун в съвпад с нат. Венера). Тази любов може да те обнови изцяло (Нептун в съвпад с Хирон), а може и да е една стара любов която се връща, защото все още не е изживяна напълно (сол. Хирон в съвпад с нат. Венера).
Сол. Луна в 11 сол дом говори за добри взаимоотношения с женската част от съсловието - приятелките (11 сол. дом) и  колежките (6 нат.дом).
Като цяло бих казала, че през предстоящата ти соларна година ще се съсредоточиш основно върху професионалната си реализация.

*

Divna

« Отговор #366 -: Март 23, 2010, 03:17:56 am »
Благодаря, за отговорите, момичета!
Дивна, искам да ти кажа, че почти на сто процента си познала това, което ме вълнува - и за астрологията, и за работата, и за специалния човек.Не зная как ще се развие годината за в бъдеще, но като тенденции си ме уцелила. Поздравления!
Относно ученето, нямам планове, защото завърших, а и повече няма накъде. Интересно ми е, как ще се изрази тази активност на 9-ти дом. За чужбина не препирам, а и реално нямам работа там.Не съм много и по чужденците, ама то никога не се знае...
В момента, другите неща- работа и любов, повече ме вълнуват... :blink:

Миа, живота в чужбина вече е изпълнен по натала (била си на годинка).
Ти разбираш от астрология, така че силно активиран 9 дом, не винаги значи - чужбина или висше обучение.
Тук е философията, науката ...
Ще се поровя тези дни, за да видя какво още може да изкараме от този 9 дом. Явно не съм доогледала нещата както трябва. Но ще ми е много драго ако и други се включват. Така ще обогатиме знанията си. 

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #367 -: Март 23, 2010, 07:34:46 am »
След няколко дни имам РД, ще се радвам, ако споделите какво мога да очаквам  :blink:
Предварително благодаря  :blink:

Хана, аз нямам толкова време да разглеждам картата ти, за което моля да ме извиниш. Активирани са с кардинални соларни оси 5 и 7 домове /соларни асц. и МЦ/, освен това имаш точен съвпад на соларни Нептун и Хирон с натална Венера в соларен 5 дом, лунните възли акцентират 5/11 домове, Сатурн транзитира през 7 дом.  Между юни и септември имаш Юпитерово възвръщане...Нептун управлява асцендента ти, Венера 8 дом...от всичко изброено до тук, ако не си семейна до този момент, може да очакваш създаване на семейство и забременяване. Не зная какво ти е казала твоята астроложка, но се надявам да си щастлива тази година.  Може би щяхме да кажем повече неща и то по-сигурно, ако бяхме видели прогресиите и дирекциите. Много са важни. :58: Успех!  ;D

*

Nebesna

« Отговор #368 -: Март 23, 2010, 07:37:43 am »
Миа, живота в чужбина вече е изпълнен по натала (била си на годинка).
Ти разбираш от астрология, така че силно активиран 9 дом, не винаги значи - чужбина или висше обучение.
Тук е философията, науката ...
Ще се поровя тези дни, за да видя какво още може да изкараме от този 9 дом. Явно не съм доогледала нещата както трябва. Но ще ми е много драго ако и други се включват. Така ще обогатиме знанията си.  

По 9-ти дом са и съдебните въпроси и работата на хонорар.

*

Uran

• 6041
« Отговор #369 -: Март 23, 2010, 07:52:19 am »
 Kakво мислите за този солар? :-\
Благодаря!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #370 -: Март 23, 2010, 10:27:05 am »
последното тримесечие на соларната година ще бъде добро. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #371 -: Март 23, 2010, 11:14:18 am »
Марая,как определяш времето в соларната карта-кои планети показват началото и кои края?Чътвърти дом ли гледаш за края?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #372 -: Март 23, 2010, 11:34:25 am »
Марая,как определяш времето в соларната карта-кои планети показват началото и кои края?Чътвърти дом ли гледаш за края?

да , за край и начало винаги гледам 4-ти дом.
в соларната карта , предмет на разговора ни има силно натоварен 4-ти дом. тук е слънцето , в съвпад с уран , а на в-ха на иц е юпитер.
края на соларната година ще бъде много силен , т.е последното тримесечие .
наред с това соларния иц се намира в 11-ти натален.упр. на 11-ти натален е в 4-ти соларен. проекти , протектори , покровители и приятели ще играят основна роля през соларната година.
човека ще привлича много нови и нестандартни личности , работа в колектив , съзнанието ще бъде насочено към нови начини и маниери на подход към проблемите произтичащи от 4-ти дом.
възможна е и тайна любовна връзка. куспидата на 5-ти соларен е в 12-ти натален. и не само. венера е в 5-ти соларен. възможно е , ако има дъщеря тя да предприеме пътуване в чужбина с цел развитие на таланта си....
ще постави край на приятелства и начало на нови. като цяло ще има и по-тежки периоди , но ще завърши удовлетворен този си соларен хороскоп.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #373 -: Март 23, 2010, 01:20:30 pm »
 Мерси!

*

Ani03

« Отговор #374 -: Март 23, 2010, 08:58:37 pm »
Lillie, Divna, sunrain и Скарлет - много ви благодаря, мили момичета  :wub: :wub: :wub: :wub: От сърце ви желая настъпващата пролет да ви донесе всичко, за което мечтаете и много успехи в сферата на астрологията!
Ще пиша по нататък как са се развили нещата при мен...

*

Divna

« Отговор #375 -: Март 24, 2010, 01:24:12 am »
Uran, ако това е картата на съпруга ти : Да ти е жив и здрав!

Много вероятно е да се закупи, построи или продаде къща, съответно апартамент. За това говорят сол. Слънце в 4 сол. дом, Меркурий в 4 сол. дом и Луна в 8 сол. дом.
Много силна година от към финансова страна ( ЛСВ във 2 дом в съвпад с нат. МЦ). Ще се промени начина по който ще се печалят пари (сол. Плутон във 2 сол.дом). Много сериозно отношение към работата и много успехи в професионален план ( сол. Сатурн в 6 нат. дом, 6 нат. дом в 10 соларен, Юнона в 6 сол. дом).
Има ли той брат? Ако да, много вероятно е да има притеснения около него, може и конфликти (сол. Меркурий в 4 сол. дом в съвпад с нат. Марс).
Ако това е съпруга ти - дръж го здраво и изкъсо, че ще бъде много харесван  ;).
« Последна редакция: Март 24, 2010, 01:57:07 am от Divna »

*

missKapriz

« Отговор #376 -: Март 24, 2010, 09:31:36 am »
Цитат
не разбирам много, но май човекът ще продължи да учи
Май не ;DЖена ли е?Май ще се задоми,че може и да роди

*

missKapriz

« Отговор #377 -: Март 24, 2010, 09:51:38 am »
На него ще му родят значи ;D
Сериозно мисля,че ще има голяма любов и като гледам пълния 4 сол.дом,Слънце и Мерк/У1/ на ИЦ си мисля за нов дом/семейство.Иначе има индикации и за учене,но по 3 дом,което той сигурно вече е минал,така,че по-скоро си мисля за кратки пътувания или силна по отношение на комуникациите година

*

Uran

• 6041
« Отговор #378 -: Март 24, 2010, 09:56:35 am »
 Не пречи да продължи да учи, но май и ще работи. :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #379 -: Март 24, 2010, 10:33:16 am »
Сладуранки, може ли малко помощ за този солар  :blink:

Аз не разбирам много, но май човекът ще продължи да учи ;D

И аз смятам, че може успешно да продължи с ученето - Юпитер му е в съвпад със Слънцето, транзитира през 6-я му дом /също успешен период за обучение, поради управлението на дома от Меркурий/. Освен това соларните асц/десц. аткивират 3/9 домове /обучение и т.н./, а и соларния Юпитер е в соларен 3 и 6 нат. домове. Той и в нала са му добри аспектите на нат. Марс-съупр. на 3 дом / начин на мислене и комуникациите/, а Марс е в будните Близнаци, в секстил с Юпитер. Интересен тип - интелигентен, придирчив, с проблеми в любовните отношения / Сатурн управлява 5-я му дом и квадратира Юпитер, съуправител на 7 дом/. Дано не е бързал да се жени, защото не обича много да се задържа на едно място. Променлив е-Луна и Марс в Близнаци. Луната в мъжката карта представя освен майката и съпругата, а и има знак Риби на десцендента, Венера в свободолюбивия Водолей.  ;)