Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454352 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:соларен хороскоп
« Отговор #400 -: Април 22, 2010, 12:24:15 pm »
не, ще стана на 30 и това ми е в солара за следващата година.

качи картата ,ще бъде по-лесно.
обикновенно съвпада с радикалния хороскоп се случва по време на христовата възраст. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #401 -: Април 22, 2010, 12:27:47 pm »
аз си построявам солара от рожденната ми дата, да не би аз да бъркам нещо? :-\ :-\ :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #402 -: Април 22, 2010, 12:33:16 pm »
аз си построявам солара от рожденната ми дата, да не би аз да бъркам нещо? :-\ :-\ :-\

едва ли , бъркаш. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #403 -: Април 22, 2010, 06:05:30 pm »
Имам книжка на руски с тълкуване и върши работа-доказано.

Иначе в ЗЕТ намираш точния съвпад на транзитно с натално слънце. След това обръщаш картата, така че транзитът да ти се яви вътрешна карта, а наталът - външна.
И зяпаш новата карта.
    КЪДЕ НАЙ ПОСЛЕ ДА СИ НАПРАВЯ СОЛАРЕН ХОРОСКОП ???? ЩЕ ВИ БЪДА БЛАГОДАРНА !!! АЗ СЪМ ЙОРДАНКА БАЛАБАНОВА  МОЖЕ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ И НА ИМЕЙЛА ---iordanca.58@abv.bg

*

Uran

• 6041
« Отговор #404 -: Април 22, 2010, 06:09:52 pm »
Соларно Слънце на ДЦ в съвпад с наталното и съвпад на натална и соларна Луна/сол. Луна на ИЦ/, как да го тълкувам?
Може да има активност/търкания в семейните дела.

*

Asol

• 4140
« Отговор #405 -: Април 22, 2010, 06:10:44 pm »
http://www.astro.com
Сайтът предлага доста възможности за изчертаване на карти, включително и на соларен хороскоп. Или в програмата Зет - Кайли го е обяснила.

*

Divna

« Отговор #406 -: Април 23, 2010, 01:04:36 am »
Соларно Слънце на ДЦ в съвпад с наталното и съвпад на натална и соларна Луна/сол. Луна на ИЦ/, как да го тълкувам?

Сол. Слънце на сол. ДЦ дава богат социален живот. Въобще партньорствата, асоциациите и т.н. ще играят важна роля през соларната година. Често позицията на сол. Слънце в 7 дом се тълкува и като възможност за свадба (мъжете, често стават бащи имайки тази позиция в солара си).
Сол. Луна на ИЦ в/у нат. Луна е интересна позиция. Ясно е, че ще се засили нуждата от емоционален комфорт в дома. Но така на парчета не се говори. Трябва да се види целия солар.

*

Asol

• 4140
« Отговор #407 -: Април 23, 2010, 06:11:12 am »
В солара за 2009 имах соларно Слънце на К7 - партньорствата от всякакъв тип не са играли водеща роля. Няма смисъл да се разглеждат соларите по този начин. Не се знае какъв е потенциала на натала и не могат да се изведат никакви що годе достоверни изводи от един аспект и позиция. Ако нещо се гледа първо трябва да се погледнат тежките транзити, дирекциите и прогресиите и след това соларите - цялостно и то като тенденция за развитие и от предходната и следващата година.

Соларното Слънце винаги е в съвпад с наталното, то затова се нарича и солар.

« Последна редакция: Април 23, 2010, 06:31:56 am от Asol »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #408 -: Април 23, 2010, 07:26:35 am »
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=klz1268856559t.gif

Много ви моля,ако ви се занимава да погледнете новият ми солар.

Това е цитат от преди 1 месец :blink:
Там зададох друг въпрос и получих от вас отговор.
Сега ,мислите ли,че е възможно да получа по-голяма популярност през тази година?
Става въпрос за изява в изкуството.
Гледам,че МС попада в 12ти дом,а сол луна върху венера.Може ли да се говори за раздвижване в карирерата? :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #409 -: Април 23, 2010, 10:20:13 am »
Ако нещо се гледа първо трябва да се погледнат тежките транзити, дирекциите и прогресиите и след това соларите - цялостно и то като тенденция за развитие и от предходната и следващата година.Соларното Слънце винаги е в съвпад с наталното, то затова се нарича и солар.

точно!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #410 -: Април 23, 2010, 01:35:34 pm »
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=klz1268856559t.gif

Много ви моля,ако ви се занимава да погледнете новият ми солар.

Това е цитат от преди 1 месец :blink:
Там зададох друг въпрос и получих от вас отговор.
Сега ,мислите ли,че е възможно да получа по-голяма популярност през тази година?
Става въпрос за изява в изкуството.
Гледам,че МС попада в 12ти дом,а сол луна върху венера.Може ли да се говори за раздвижване в карирерата? :-\

Пей си Марийке,кой ли те слуша ;D ;D ;D ;D

« Отговор #411 -: Април 23, 2010, 04:04:12 pm »
   Май си права Млечен път  ;D. Явно днес на много хора не им говорят звездите -  :93: Но ще ти кажа, че без значение в къв хороскоп е, засегнати ли са главните оси, винаги има катаклизми, промени....за добро или зло, не се знае.

*

Марая

• 28287
« Отговор #412 -: Април 23, 2010, 04:15:16 pm »
   Май си права Млечен път  ;D. Явно днес на много хора не им говорят звездите -  :93: Но ще ти кажа, че без значение в къв хороскоп е, засегнати ли са главните оси, винаги има катаклизми, промени....за добро или зло, не се знае.

незабавно да си върнеш думите назад!
цял ден днес си говоря със звездите ,мисля ,разсъждавам... ;D ;D ;D
ама на соларите аз много ,много не обръщам внимание....
гледам първо: дирекций ,прогресий,транзити и чак тогава солари....,по отношение на предсказателната!

« Отговор #413 -: Април 23, 2010, 04:18:37 pm »
    ;D ;D ;D Не знам от Меркурий ли ти е, от кво ти е, ама днес наистина си много ползотворна, ще се скъсаш от разсъждения  ;D ;D ;D. Аз напоследък забелязвам, че хич ме няма в астологията - нито в соларната, нито предсказателната - на мен твърдо нещат да ми говорят звездите, ама аз им говоря  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #414 -: Април 23, 2010, 04:43:34 pm »
    ;D ;D ;D Не знам от Меркурий ли ти е, от кво ти е, ама днес наистина си много ползотворна, ще се скъсаш от разсъждения  ;D ;D ;D. Аз напоследък забелязвам, че хич ме няма в астологията - нито в соларната, нито предсказателната - на мен твърдо нещат да ми говорят звездите, ама аз им говоря  ;D

дано те чуват ;D , мен звездите не ме чуват , само вселената ;D ;D ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #415 -: Април 23, 2010, 05:53:22 pm »
Е,на който му говорят днес по-отчетливо,ще чакам да се включи по моя въпрос ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #416 -: Април 23, 2010, 06:03:19 pm »

миии,качвай карта Милки , иначе няма да стане....
така или иначе съм в амина ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #417 -: Април 23, 2010, 06:03:53 pm »

миии,качвай карта Милки , иначе няма да стане....
така или иначе съм в амина ;D
Аз качих,на страница 22 :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #418 -: Април 23, 2010, 06:21:18 pm »
Милки от тоя солар ми става ясно ,че ще има контакти с много млади хора ,такива ,които са по-млади от теб. ще има много комуникаций и наред с това е възможна и тайна любовна връзка .
съвпада на сол.луна в съвпад с нат.венера е предпоставка за промяна в ценностната система , промяна в емоцийте и чувствата....и тъй като говорим за съвпад в 10-ти дом си мисля ,че ти ще стоплиш отношенията си с майка си....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #419 -: Април 23, 2010, 06:48:41 pm »
Милки от тоя солар ми става ясно ,че ще има контакти с много млади хора ,такива ,които са по-млади от теб. ще има много комуникаций и наред с това е възможна и тайна любовна връзка .
съвпада на сол.луна в съвпад с нат.венера е предпоставка за промяна в ценностната система , промяна в емоцийте и чувствата....и тъй като говорим за съвпад в 10-ти дом си мисля ,че ти ще стоплиш отношенията си с майка си....
Благодаря ти Марая.
Интересни неща казваш.
Мисълта ми беше,дали ще има предпоставки за повече популярност при мен? Свързани със сцена изкуство.
Любовната връзка,от съвпада луна-венера ли съдиш?Или сол венера в 7ми дом?