Здравей Гост

Нямам обяснение..

• 1 Отговора
  • 1489 Прегледи
Нямам обяснение..
« -: Май 31, 2008, 10:37:16 pm »
Значи сънувах, че вървя по тротоара и малко пред мен вижам баща ми и брат ми да пият бира, и ме викат при тях. Аз отивам и не им казвам нищо, ами си изваждам телефона и започвам да говоря по него с приятелката. После те ме качват в колата.. и отиваме в къщата на баща ми. Аз продължавам да говоря по телефона... (нямам спомен какво говоря по него). След като стигаме и при влизането аз се превръщам на мишка и започвам да бягам към центъра, за да видя приятелката си. Но не бягам по пътя или тротоара, ами по покриви и греди. Зад мен постоянно бягаше още една мишка която бяга постоянно на едно и също разстояния от мен. После аз минавам по една греда, но падам от там и при падането и ударът ми в земята, някак си ставам дървена мишка и ми се чупи само главата... и това със чупенето вече го гледам от страни. Този сън си е голяма работа според мен. Едва ли ще има някаква синволика.. но ако някой може да направи нещо.. Благодаря предварително. Все пак човек да стане на мишка и после да стане дрървена мишка и да умре гледайки се от страни, си е майсторство в съня :)

Нямам обяснение..
« Отговор #1 -: Май 31, 2008, 10:52:56 pm »
От това ,което си написал, имам предположение ,че брат ти не одобрява твоята връзка с въпросното момиче и ти е отправял предупреждения за нея .