Здравей Гост

Много сташен сън

• 2 Отговора
  • 1517 Прегледи
Много сташен сън
« -: Юни 01, 2008, 08:33:17 pm »
Тази нощ сънувах много гаден сън които много ме уплаши . Сънувах че съм тръгнала нанякъде и минавам покрай къщата на братовчедка ми. В двора има много хора аз отивам при тях но там е и нейният баща, които почина преди малко повече от 2 години. В съня ми аз знаех че той е мъртъв и че само аз и братовчедка ми го виждаме. Той се усмихваше и искаше да гововри с мен . Нямаше как да избягам, въпреки че исках и той започна да ми обяснява някакви неща....много от тях се отнасяха и за него. Държеше ръцете ми и аз усещах ужаса и как той е като дух-чувството беше ужасно. По едно време докато ми обясняваше нещо сложи ръката ми там където трябва да е сърцето му но там не биеше нищо. Направи го сякаш за да ми покаже това. Много ме е страх от този сън моля помогнете....

Много сташен сън
« Отговор #1 -: Юни 01, 2008, 10:16:36 pm »
Няма нищо страшно в този сън освен усещането от него . Дано си спомняш какво ти е говорил чичо ти ,защото явно е имал какво да сподели . Дори в съня ти се е постарал да не те е страх от него и ти е показал ,че намеренията са му добри . Понякога ,когато духовете имат незавършени дела те се опитват да влязат в контакт със свои близки хора.

Много сташен сън
« Отговор #2 -: Юни 04, 2008, 03:59:48 pm »
Мерси много  :) успокои ме.