Здравей Гост

Вече за трети път се чупи предмет около мен

• 24 Отговора
  • 8539 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Вече за трети път се чупи предмет около мен
« Отговор #20 -: Юни 23, 2008, 05:07:03 pm »
не знам какво решение да взема....
себе си ли да спася ,своите нерви или...

Много ти съчувствам за положението, в което се намираш. Преди малко научих за какво става въпрос, направо съм потресена.
На всеки човек ще му е много трудно да вземе решение в ситуация като тази, особено когато чувства притиснат. Нито можеш да изоставиш близките си, нито да продължиш напред с толкова гняв и болка. Продължаваш да се давиш в гняв и възмущение, но по този начин не променяш нищо, само трупаш отрицателни емоции.
И Аврора има право да пита какви са били (или сега са) отношенията на майка ти с нейната майка. Най-лесно е да прехвърлиш отговорността си или нещо, което не ти е много приятно, върху плещите на някой близък. Очевидно имаш яка гърбина, щом дотук си изтърпяла и продължаваш да търпиш всичко това  :(

P.S. Позволих си да разгледам картата на майка ти. Видях модела на отношения, за който предполагах. Не е човек, който обича до поема ангажименти, а бремето на отговорността в рамките на семейството и отношенията "родител/дете" изглежда, че й тежи. Запазвам си правото да не коментирам публично подробностите от нейната карта.
« Последна редакция: Юни 23, 2008, 05:21:06 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kris

• 2298
  • (:
Re:Вече за трети път се чупи предмет около мен
« Отговор #21 -: Декември 16, 2010, 07:29:12 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 08:49:14 pm от kris »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Декември 16, 2010, 07:22:58 pm »
Макар че има много случаи, когато дори след фактическа вече раздяла, двама души остават да бъдат свързани... говоря за много по-фини нива от физическото...
Знам, че жената дава енергия на мъжа, и то до две години след физичеката и раздяла него.
Жената може да няма вече нищо общо с мъжа, но продължава да му дава енергия.
 :lol:

Дааа , наскоро го прочетох и останах поразена от изводите.... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #23 -: Декември 24, 2010, 06:41:58 pm »
Макар че има много случаи, когато дори след фактическа вече раздяла, двама души остават да бъдат свързани... говоря за много по-фини нива от физическото...
Знам, че жената дава енергия на мъжа, и то до две години след физичеката и раздяла него.
Жената може да няма вече нищо общо с мъжа, но продължава да му дава енергия.
 :lol:

Дааа , наскоро го прочетох и останах поразена от изводите.... :unsure:

Отдавна съм стигнала до този извод...За това не преча на хората, които ме обичат, щото понякакъв начин знам че ми помагат с тази си енергия. Както и моята отправена към любими за мен същества. Но поради някаква причина, било силно причинена болка и обида ако се отдръпна - тази финна енергия се разсейва и в живота на тези хора, към които е отправена тази мисловна /духовна/ енергия се случват кофти неща....

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #24 -: Януари 02, 2011, 04:40:05 am »
може ли да ползвам темата да питам и аз - снощи на самото новогоишно тържество ми се счупи пръстена, съвсем нов и метален, регулируем :-\