Здравей Гост

Вече за трети път се чупи предмет около мен

• 24 Отговора
  • 8530 Прегледи
*

mamma_mia

Здравейте :)
В рамките на около 5 дни,се случва да се счупи стъкло или от мен или от само себе си.
Казват,счупеното носи щастие-дано е така!
Първия път счупих чаша,на следващият ден в магазина се счупи едно бурканче което вече бях купила,а днес докато си шетам из кухнята изведнъж падна и се счупи един стъклен свещник,който бях купила за първият рожден ден на синът ми в началото на юни ???
Харесвах свещника,вътре имаше две топчици пак стъклени черно и бяло(нещо като ин и ян).
Какво може според вас да означава този набег на счупване покрай мен? :o

Re: Вече за трети път се чупи предмет около мен
« Отговор #1 -: Юни 21, 2008, 08:39:50 pm »
Дано не те изплаша с това, но просто искам да споделя малко личен опит.

Аз, по някакъв начин, имам връзка с техническите изделия. Около мен, когато престои или протича някакъв проблем започват да се развалят уреди. Преди месец и половина гръмнаха две калориферни печки /да не си помислите, че си пускам печка в жегата. Това беше края на април и началото на май, когато беше още студено/. Баща ми внезапно се разболя. Същата седмица пропаднах с колата в една канавка. Слава на Бога колата се отърва с малко, а аз без нищо. Миналата седмица ми гръмна крушката в коридора, стъклената чест изхвърча, а основата й се завари във фасонката.

Преди докато майка ми боледуваше в моментите, когато я приемаха в болница по спешност, ми е протичал бойлера -два пъти в унисон с влошаването на състоянието й, компютъра ми се е развалял и пералняната се развали окончателно, когато тя почина.

Аз имам Слънце съвпад на Уран в хороскопа си и може затова да имам такава връзка с техниката.
Mama mia, Огледай си хороскопа и обърни внимание на Марс какви аспекти прави.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

mamma_mia

« Отговор #2 -: Юни 21, 2008, 09:27:45 pm »
Много ти благодаря Aurora Borealis,
това което наблюдавах в следващите дни - това което се случи е пълно "счупване" на взаимоотношенията с майка ми.Силното напрежение ескалира и избухна от мен.
Ето го счупването според мен.
Да,много бих искала и чрез астрологията да си обясня някои неща от живота ми в момента(нещо като клетка),който е ежедневие изградено от напрежение,нерви,гняв и твърде много отрицателни емоции.Но никой от форумите явно не е в състояние да ми помогне.
Една моя приятелка астроложка ми каза,че раздрижване щяло да има(за добро),когато транзитния юпитер ми направи тригон с нат.венера,която е управител на 4 дом.
Кажи ми какво точно да видя на марс(наталният ли) или транзитният??
Мерси много че ми отговори :)

« Отговор #3 -: Юни 21, 2008, 10:15:11 pm »
В тоя ред на мисли ,да се оплача и аз  ;D Преди месец се счупи колата ,телевизора ми се развали ,единия компютър се скапа , сестра ми влезе в болница  :-X.

Вчера взех ,че си купих  кола ,преди седмица ми върнаха телевизора от сервиза и вече тъкмо се бях позарадвал ,че нещата започнаха да влизат в норми ,когато тази вечер се развали другия телевизор.
В скоби да отметна ,че на сестрата в понеделник и предстои операция :'(.

Още не съм си ровил хороскопа ,но съм решил ,че докат сестра ми не излезеот болницата няма да поглеждам нищо  ;).

*

mamma_mia

« Отговор #4 -: Юни 21, 2008, 10:29:53 pm »
Защо така се случва???? :(
Нали казват,че счупеното носи  щастие...... ???

« Отговор #5 -: Юни 22, 2008, 12:20:53 pm »
Mamma Mia, това за тригона на Юпитер към Венера....не бих заложила на него, дори и да не съм гледала хороскопа ти. Тези транзинити по-скоро са свързани с някакво добре прекарвано време, харчене на пари за луксозни неща или в момент на проблем - благоприятен изход от него, но нищо трайно в перспектива.

Зъболекар, хубаво си решил в момента да не гледаш хороскопа си. После, като отрицателните вълнения отминат, виж си позицията на прогресивната Луна и тази в хороскопа на сестра ти. Дава много интересна информация за източниците на грижи, когато ги има.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Юни 22, 2008, 01:00:54 pm »
Да,много бих искала и чрез астрологията да си обясня някои неща от живота ми в момента(нещо като клетка),който е ежедневие изградено от напрежение,нерви,гняв и твърде много отрицателни емоции.Но никой от форумите явно не е в състояние да ми помогне.
Права си. Никой астролог не е в състояние да ти помогне, ако ти сама не пожелаеш да го направиш. Много често имаме навика да се вкопчваме в статуквото независимо от болката и неудовлетворението, което ни носи, поради присъщия ни страх от неизвестното. По този начин ние сами се оковаваме и не си даваме никакъв шанс да допуснем промяната, която се превръща в обективна необходимост, в живота си.
Състоянието, което описваш, ми е много познато. Колкото повече се самозалъгваш, че положението ще се оправи "от само себе си", толкова по-окована се чувстваш във веригите на инерцията. В живота съществува един неумолим закон, според който "Нищо не остава такова, каквото е; всичко се движи, променя се и се връща, спазвайки определен ритъм". Махалото само за миг се задържа в неподвижно състояние, макар че този "миг" може да ни се стори и цяла вечност. Силата на противодействието е правопропорционална на силата на инерцията, която акумулираме.
Сега остава да те питаме какво имаш във фиксирания кръст в хороскопа си? Има ли връзка между Луна и Марс? ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7 -: Юни 22, 2008, 01:05:20 pm »
Кажи ми какво точно да видя на марс(наталният ли) или транзитният??
Всъщност, нищо не съм видяла ;), защото ти не си постнала хороскопа си. А за да видиш взаимоотношенията на двама човека са нужни хороскопите и на двамата.

Просто предполагам, от опита, който имам, че в тези скупвания е замесен Марс. Натален, разбира се. Винаги гледаме наталната карта - тя дава отговорите, а транзитите са вестоносци.

Нещо дрего се сетих - проучи какви са били взаимоотношенията на твоята майка с нейната. Вади си и заключенията от това.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Юни 22, 2008, 01:05:58 pm »
Една моя приятелка астроложка ми каза,че раздрижване щяло да има(за добро),когато транзитния юпитер ми направи тригон с нат.венера,която е управител на 4 дом.
Юпитер не винаги е "големият благодетел". Не знам защо някои астролози толкова се осланят на този фактор в прогнозите си. 
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Юни 22, 2008, 01:12:33 pm »
Защо така се случва???? :(
Нали казват,че счупеното носи  щастие...... ???
Възможно е счупените предмети да са "знаци", които отразяват текущото ти душевно състояние. Факт е, че техниката може да "усеща" психоемоционалното състояние на човека, с който е в пряк контакт. Има случаи, когато компютърът буквално "блокира", държи се "неадекватно" и отказва да "слуша", докоснат от човек в състояние на афект. И на мен ми се е случвало.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mamma_mia

« Отговор #10 -: Юни 22, 2008, 10:29:43 pm »
Много,много ,много ви благодаря,че дискутирате моят проблем.
Имам марс в съвпад с луна в 10 дом.
Тук някъде ми направи впечатление нещо сега ще го цитирам "Нещо друго се сетих - проучи какви са били взаимоотношенията на твоята майка с нейната. Вади си и заключенията от това." от Aurora Borealis
Какво точно имаш предвид?
Защото е много важна точка.

« Отговор #11 -: Юни 22, 2008, 10:35:17 pm »
Имам предвид, че отношението към теб може да е причинено от някакво отношение на майка ти към нейната майка. Луната е свързана с всички жени, които ни заобикалят, включително бабите и сестрите.

*

mamma_mia

« Отговор #12 -: Юни 22, 2008, 10:37:17 pm »
Да,
гледа баба ми ,в чийто апартамент живея и аз със семейството си.
Значи заради болестта на баба ми, тя се държи лошо с мен....може би :(

« Отговор #13 -: Юни 22, 2008, 10:44:36 pm »
Да,
гледа баба ми ,в чийто апартамент живея и аз със семейството си.
Значи заради болестта на баба ми, тя се държи лошо с мен....може би :(

А бе, Мамма Миа! С теб си пишем по една и съща тема в два различни форума!  :D

Да, мисля, че това би могла да е причината.

*

mamma_mia

« Отговор #14 -: Юни 22, 2008, 10:51:17 pm »
Да така е миличка :(
Пиша ли ,пиша :(
Да почувствам подкрепа...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Юни 23, 2008, 11:30:57 am »
Цитат
Имам марс в съвпад с луна в 10 дом.

Затова те питах. В повечето случаи като твоя има връзка между Луната и Марс (а също Уран и Плутон), влияние на Марс върху 4 дом... Неспокойни отношения с майката, понякога дори гняв към от майката. Майката може да проектира потиснат гняв, неудовлетвореност или разочарвание от някой минал "провал" върху детето. Много повече неща могат да се кажат, но някои не са за публично дискутиране.

Цитат
"Нещо друго се сетих - проучи какви са били взаимоотношенията на твоята майка с нейната. Вади си и заключенията от това." от Aurora Borealis

Да, това е много важен момент. Много често, макар и несъзнателно, майките пренасят нерешените си проблеми от детството (в отношенията с родителите) върху децата и съпруга. Има случаи, когато майката се държи инфантилно и се превръща в "дете" на детето си. Да речем, когато не съумява да се справи с високите родителски очаквания и ги пренася върху своето дете. Или поради други причини, които са предимно на психологическа основа. Негласното й послание в такива случаи е "В тази къща детето съм аз!". Коренът на проблема трябва да се търси в семейството, в което е расла майката, във фамилната динамика...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mamma_mia

« Отговор #16 -: Юни 23, 2008, 12:50:01 pm »
Да Лили,
много от нещата които пишеш са вярни.
За жалост...явно ще си понасям бремето и е време може би да спра да се вайкам.
Да си нося кръста....за още дълго...или не.
Винаги има надежда ???

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Юни 23, 2008, 12:54:24 pm »
За жалост...явно ще си понасям бремето и е време може би да спра да се вайкам.
Да си нося кръста....за още дълго...или не.

Извинявай, че ти задавам личен въпрос.
Няма ли възможност да се отделиш, за да започнеш да живееш най-сетне своя живот, а не живота на майка ти? Макар че има много случаи, когато дори след фактическа вече раздяла, двама души остават да бъдат свързани... говоря за много по-фини нива от физическото...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mamma_mia

« Отговор #18 -: Юни 23, 2008, 01:34:02 pm »
Обмислях този вариант хиляди пъти.
Толкова средства хвърлихме за да си "направим гнездото"-с любов ,нерви и вкус.(и пестене)
И сега да го оставим и да отидем на квартира....после ако се върнем пак,всичко ще е вили на могили....
гледам да не съм материален човек и да не се привързвам към вещи и посуда,но изпипахме всичко, имаме и най-малкият детайл,а сега да го оставим...
не знам какво решение да взема....
себе си ли да спася ,своите нерви или...
а знам,че едно преместване е свързано пак с нерви,камиони,да изнесем всичко и..нямам думи :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Юни 23, 2008, 04:12:07 pm »
Толкова средства хвърлихме за да си "направим гнездото"-с любов ,нерви и вкус.(и пестене)
И сега да го оставим и да отидем на квартира....после ако се върнем пак,всичко ще е вили на могили....

Тогава наистина не знам какво да те посъветвам, съжалявам.
Истината е, че на Луна в Телец и Рак често е присъщо да жертва емоционалния и душевния си комфорт за сметка на някои физически удобства, с които е свикнала.
Опитай се да прецениш кое - на даден етап - е по-важно за теб. Ако се колебаеш да предприемеш промяна, възможно е все още да не си готова да я изживееш. Кръгът се разчупва тогава, когато сме готови за това.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.