Здравей Гост

Какво да правя ;(((

• 18 Отговора
  • 6304 Прегледи
Какво да правя ;(((
« -: Юни 21, 2008, 11:41:30 pm »
Здравей те!Извинявам се че ви занимавам с мойте проблеми,но наистина съм много отчаяна,не знам дали тази тема е за тук но не зная вече към кого да се обърна..Имах връзка с един мъж близо две години,нашата история започна още като бяхме деца познаваме се от много малки още оттогава се харесвахме,но това бяха още детски трепети,за жалост той и родителите му се преместиха в друг град и не се бяхме виждали много време не бяхме вече деца но и тогава сякаш искрата се събуди и така започна всичко вървеше добре въпреки разтоянието но нещо в последните месеци се пречупи и взехме да се караме постоянно за най-малките неща и да се дразним излишно и това че бяхме далеч един от друг ни изнервяше още толкова..Въпросният мъж се занимава с футбол и живее с родителите си майка му е доста особена жена винаги го е ревнувала от мен и е измисляла какви ли не причини за да не идва да ме вижда,но той винаги е показвал че ме обича и че е готов на всичко за мен при последната ни караница той каза че не неможе повече така и че няма да може патува толкова често,за да се виждаме и че няма да издържи и че затова най-добре да се разделим и че сега разбира колко много ме обича дори повече от преди тогава аз се почуствах предадена не се чувахме извесно време после почнахме да контактуваме чрез интернет аз му казах,че няма проблеми че аз ще ходя при него,но този път той взе да изтъква,че причина за раздялата ни са вечните караници,че сме пробвали много пъти,но всичко се е повтаряло отново казваше ми че по добре да не се чуваме и пишем,но ми пишеше с думите ''не трябва да ти пиша но някакси не издържам и го правя..''след извесно време пак при един важен разговор взе да ми говори,че нашата връзка нямало перспектива и че е много жалко че чак се го разбира аз го питах дали чувствата му са истинали,но той ми отговаряше с не знам..докато един ден ми каза може би наистина съм истинал аз поисках от него да се видим и да ми каже всичко това в очите и той дойде по работа в моя град и седя някаде една седмица но ме отбягваше не искаше да се виждаме видяхме се само в деня в който си тръгваше не мога да опиша начина по който се държеше стоеше пред мен като скала впил поглед в мен гледайки ме по такъв начин все едно ми е ядосан за нещо и казвайки ми в очите че бил разбрал че изтинал отпреди няколко седмици че затова бил увъртал така,че проблема е в него че се бил променил много че просто не можем да бъдем заедно че така било по-добре и за двама ни и на мои по конкретни въпроси ми отговаряше само с ''не знам'' и ''така'' или пък че когато той си отговори на тези въпроси ще отговори и на мен от тогава взе да се държи зле с мен да ми пише студено безразлично осъзнавайки че ме наранява по този начин и на въпроса ми защо се държи така с мен той отговаряше че не знае каза ми че ще спре да ми пише и че няма да си званим защото винаги му става гадно като си пишем дори само здравей...Тогава аз го попитах какво става дали крие нещо какво е станало за да се случва всичко това той ми каза че са се случили много важни неща но не смята да обяснява...В същото време ако разбере че някой друг мъж се е доближил до мен побеснява и казва че това че е истинал не значи че съм му безразлична но че не бих могла да го разбера..Така на моменти е съвсем различен човек бях дала на една приятелка да му пише и той по такъв начин и беше разказал за нас че все едно не го беше писал той че за толкова време не ме бил опознал истински че немогъл да се отпусне пред мен напълно и да бъде себе си и други неша от сорта... Това е разказано накратко не мога да ви опиша толкова добре как се държеше различно топло и студено сякаш в него живеят двама.. Какво да правя вече 1 месец не сме контактували разделени сме вече повече от 3 месеца през които ме обърква по всевъзможни начини за чувствата му а най-лошото е че така и не получих отговори на въпросите ми..тогава реших да потърся отговори някаде другаде и ходих при няколко врачки всички ми казваха едно и също че майка му не ни иска заедно и че тя ни е разделила и че затова е толкова объркан и че това става в моментите в които тя губи контрола си върху него но никоя не ми даде ясен отговор какво да правя...опитах да оставя всичко това в миналото но просто немога да обърна така гръб на любовта защото наистина го обичам..Според вас има ли някаква магия и какво да правя защото наистина не издържам вече това положение поболях се от мъка...нямам желание за абсолютно нищо мъчат ме само едни и същи въпроси на които така и немога да получа отговор..расъдака ми казва,че няма нищо странно,но дълбоко в мен сърцето ми говори че ме обича и си има някаква причина за всичко което стана(или това е защото искам и се надявам да е така..)

*

AH

• 2201
Re: Какво да правя ;(((
« Отговор #1 -: Юни 22, 2008, 07:18:00 pm »
осъзнато пренасочи вниманието си в каква да е друга насока - работа, ангажименти, приятели и пр.
Можеш и да се помолиш на някоя висша сила да ти върне душевния комфорт.

« Отговор #2 -: Юни 22, 2008, 09:31:52 pm »
 :'(Мило момиче, понякога мъжете сме големи л,,,,а.Иска ми се по някакъв начин да те успокоя ,но просто нямам идея как .Да ти напиша що за подли същества сме понякога и как умеем да лъжем не си струва  :-X.
Времето (макар и понякога да продължава прекалено дълго) лекува болката ,може да не е напълно ,но поне става поносимо .През това време се опитай да послушаш съвета на АН и да насочиш вниманието си към някое хоби ,което те пали поне на една втора като плам от обичта към въпросния мъж :(.
Пожелавам ти много късмет и една истинска обич да те споходи в най-скоро време :).

« Отговор #3 -: Юни 23, 2008, 03:37:27 pm »
Опитах наистина..излизам с приятели гледам да не съм сама но...не мога да спра да си мисля за това..че някой друг може да е отговорен за нашата раздяла,защото аз познавам този човек от много години той просто не е същия поне спрямо мен..няма как за броени дни да се промени толкова(защото аз знам какво е правил за мен),а и той сам призна,че към друг не се държи така агресивно както към мен просто го дрязна дори без причина и той не може да си обясни на какво се дължи това и какво се е променило,на моменти си е пак същия.но в следващия момент..Повтаря само едно и също,че така е по-добре и за двамата,но на нещо по конкретно отговаря с ''не знам''..През последните месеци също се появиха здравословни проблеми взе да се оплаква,че постоянно го боли глава,изморява се много бързо,съня му се наруши,също и ускорен пулс прави си изледвания,но не му откриха нищо,а напоследък и аз имам същите оплаквания главоболието мислех че е от преумора и недоспиване,но почнах да взимам успокоителни и вече спя нормално,но пак същата работа,а за ускорения пулс нямам идея..просто има някои въпроси които не ми дават мира...и дълбоко в себе си мисля,че още ме обича и може би за това не съм спряла да се надявам и да търся отговорите..
« Последна редакция: Юни 23, 2008, 05:12:45 pm от Sakrushena »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Юни 23, 2008, 06:32:29 pm »
През последните месеци също се появиха здравословни проблеми взе да се оплаква,че постоянно го боли глава,изморява се много бързо,съня му се наруши,също и ускорен пулс прави си изледвания,но не му откриха нищо,а напоследък и аз имам същите оплаквания главоболието мислех че е от преумора и недоспиване,но почнах да взимам успокоителни и вече спя нормално,но пак същата работа,а за ускорения пулс нямам идея...
Мило момиче,
вероятно все още имаш силна енергийна връзка с този човек, и тази връзка не може да се скъса веднага току-така. Нужно е време... Нерядко в такива случаи партньорите - дори, ако са фактически разделени - имат еднаква симптоматика и сходни здравословни оплаквания.
Опитах се да прочета цялата ти история, но се чувствам много объркана...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5 -: Юни 23, 2008, 10:52:12 pm »
То и аз самата съм напълно объркана 1 ден ми казва че сега разбира колко много ме обича а след няколко дни ми казва че е истинал после пък че не съм му безразлична,но не може да бъдем заедно и на въпроса защо отговаря или с ''така'',''така е по-добре и за двамата'' или с ''така трябва'' питам го какво стана защо се получи така той ''не знам,знам само че не може да сме заедно проблема е в мен'' и аз какво да си мисля при това положение личи си че не е безразличен,но не знам какво го възпира да бъде с мен като реална причина няма освен разтоянието но през тези 2 години това не е било проблем,защо сега да е...много съм объркана ;( не знам дали да се боря за любовта си,дали има чужда намеса или просто така ни е било писано.. ;(((

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Юни 24, 2008, 09:01:07 am »
не знам дали да се боря за любовта си,дали има чужда намеса или просто така ни е било писано..

Не искам да те стряскам и обърквам, но симптомите на физическо неразположение, за които споменаваш, наистина изглеждат някакси странно... меко казано. Независимо за какъв вид "намеса" става реч, изглежда наистина "повлиян" от нещо или някой...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7 -: Юни 24, 2008, 03:25:02 pm »
Ами аз ходих при 3 гледачки и трите ми казаха едно и също,че майка му с помоща на някой който знае какво прави ни е разделила,защото не ни иска заедно и мисли,че така е по-добре за него..За жалост те имат способности само да гледат и не се занимават с разваляне на магии и аз незнам към кого да се обърна ако наистина има направена магия... ;(

*

AH

• 2201
« Отговор #8 -: Юни 24, 2008, 07:21:16 pm »
Ами аз ходих при 3 гледачки и трите ми казаха едно и също,че майка му с помоща на някой който знае какво прави ни е разделила,защото не ни иска заедно и мисли,че така е по-добре за него..За жалост те имат способности само да гледат и не се занимават с разваляне на магии и аз незнам към кого да се обърна ако наистина има направена магия... ;(
Значи сама ще трябва да се справиш:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Юни 24, 2008, 07:44:21 pm »
Изпитания ни се дават, за да се научим да се справяме с тях и да ги приемаме като част от божествения замисъл, част от живота...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #10 -: Юни 24, 2008, 08:14:11 pm »

Дори да се премахне тази магия човекът, който ви пречи /ако е наистина така/ отново и отново ще търси помощта на разни магове. А такива хора се специализират да вършат тези неща и сами. Оплитат децата си, или половинките си - според случая, и след години се чудят защо не им върви, защо синчетата им обръщат резбата, защо се разболяват от рак и т.н.
Дори да развалиш тази магия, ако има такава, тя не се изпарява. Първо 40 дни след това се вижда най-рано ефектът й. До 1 година се счита, че е време, когато може да се види дълготрайния й ефект. Аз съм виждала как животът на хората се срива, как развалят магии, не веднъж и дваж и много, много бавно се връщат на караката си. За да се сринат отново.Това не са земни сили. По-добре стой далеч от такива хора. А ако някой ден имаш деца и някой ги манипулира по същия начин и иска да ги държи далеч от теб?  И тогава ли ще ходиш да ги разваляш? Това няма край. Не си заслужава да живееш в страх. Ще срещнеш следващата си любов и към този човек ще се отнасяш снизходително и със съжаление.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Юни 24, 2008, 08:20:29 pm »
За съжаление все още има много зли хора, които в безсилието си вредят не само на другите, но и на самите себе си... без да го осъзнават  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #12 -: Юни 25, 2008, 01:46:06 am »
Благодаря на всички за разбирането знам че не си заслужава,но знаете че човек когато е влюбен не мисли трезво и е готов на всичко заради половинката си...просто няма да е лесно да загърбя всичко,страх ме е и от това,че няма да съм способна да изпитам същите чувства към друг човек...

*

mit53

• 43
  • Тук и сега, навсякъде и никъде...
« Отговор #13 -: Юни 25, 2008, 08:28:23 am »
Мило момиче, много е трудно да се справи човек с чужда злонамерена намеса, особено ако е на енергийно ниво. Има един способ, който сама съм изпробвала в ситуация, когато бях атакувана от злобата на една жена. Опитай се да се молиш на Бог да прости на човека, който ти причинява всичко това. Моли се искрено и се опитай да го разбереш. Той сигурно се чувства застравен и нещастен. Прости му и му изпрати своята любов. Само любовта може да победи негативните сили. Успех и нека Бог е с теб!

« Отговор #14 -: Юни 25, 2008, 02:09:38 pm »
Мерси много на всички,за подкрепата която ми оказахте!

« Отговор #15 -: Август 01, 2008, 05:14:58 pm »
Извинявайте за късната ми намеса, но бих те попитала дали си правила преглед за миналите си животи, дали сте били с майката на момчето,с което си била влюбена или със самото момче някъде в минали животи?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Август 01, 2008, 07:57:01 pm »
Много добре би трябвало да знаеш, че все още твърде малко хора са способни да направят преглед на миналите си въплъщения, да си ги спомнят де...
Извинявам се за намесата, надявам се да не прозвучи нетактично.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #17 -: Август 01, 2008, 08:39:27 pm »
Много добре би трябвало да знаеш, че все още твърде малко хора са способни да направят преглед на миналите си въплъщения, да си ги спомнят де...
Извинявам се за намесата, надявам се да не прозвучи нетактично.

обаче може и да не е лоша тая идея:) - въпросът е да се намери приемливо обяснение на ситуацията и някак човек да се справи:)- не е толкова важно дали прегледът ще е много успешен и достоверен:) - сещаш ли се техничарите как работят- въпросът е да заработи машината, пък после ще се направи теоретичната обосновка:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Август 01, 2008, 08:51:52 pm »

обаче може и да не е лоша тая идея:) - въпросът е да се намери приемливо обяснение на ситуацията и някак човек да се справи:)

Идеята наистина ми се струва интересна, стига човек да знае какво и как прави. Или, ако е решил да прави нещо, да го прави с ясното съзнание за целта, която се опитва да постигне с използване на някоя медитативна техника... Всъщност колко занимаващи се с регресивна хипноза в България /лекари, психотерапевти, екстрасенси и пр./ са наистина компетентни в това, което правят? Разбирам, че не може да има винаги гарантиран положителен резултат, но все пак... Често си задавам този въпрос...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.