Здравей Гост

Съвместимост

• 42 Отговора
  • 10494 Прегледи
Съвместимост
« -: Юни 21, 2008, 11:47:40 pm »
Здравейте! Нова съм във форума и не съм сигурна дали отговаряте на такива въпроси, но можете ли да ми кажете дали имам шансове за брак с мъж по датите и часовете ни на раждане?  ::) Ако да, ще ги постна :)

*

Lillie

• 30532
Re: Съвместимост
« Отговор #1 -: Юни 22, 2008, 10:44:07 am »
Добре дошла  :)
Анализът на партньорска съвместимост е важен раздел от астрологията, нарича се "синастрия". Изисква дата, място и точен час на раждане на двамата партньори.
Но все пак не забравяй, че това е публичен форум и предоставянето на детайлен анализ нито е възможно, нито е желателно. Разбира се, могат да се скицират някои основни акценти във връзката, но всеки астролог да си носи моралната отговорност за публичните предсказания. А не да се изтърси тук пред всички композитната карта или комбинът на двойката и да се гадае кой колко дава, кой получава, кой кръшка и т.н.  :)
В повечето случаи въпроси относно съвместимостта се задават при наличие на несигурност в партньора или в бъдещето на връзката.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Agna

• 21
« Отговор #2 -: Юни 22, 2008, 06:59:11 pm »
 "В повечето случаи въпроси относно съвместимостта се задават при наличие на несигурност в партньора или в бъдещето на връзката."
а  понякога и в самите нас- искаме ли този партньор, с него нещата ще бъдат ли наред, ако го избера какво тогава:)

« Отговор #3 -: Юни 22, 2008, 07:04:49 pm »
"В повечето случаи въпроси относно съвместимостта се задават при наличие на несигурност в партньора или в бъдещето на връзката."
а  понякога и в самите нас- искаме ли този партньор, с него нещата ще бъдат ли наред, ако го избера какво тогава:)

Е и? Какво нечовешко има в това да се чувстваш несигурен?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #4 -: Юни 22, 2008, 08:08:21 pm »
Добре дошла  :)
Анализът на партньорска съвместимост е важен раздел от астрологията, нарича се "синастрия". Изисква дата, място и точен час на раждане на двамата партньори.
Но все пак не забравяй, че това е публичен форум и предоставянето на детайлен анализ нито е възможно, нито е желателно. Разбира се, могат да се скицират някои основни акценти във връзката, но всеки астролог да си носи моралната отговорност за публичните предсказания. А не да се изтърси тук пред всички композитната карта или комбинът на двойката и да се гадае кой колко дава, кой получава, кой кръшка и т.н.  :)
В повечето случаи въпроси относно съвместимостта се задават при наличие на несигурност в партньора или в бъдещето на връзката.

Благодаря ти, Lillie :) Ами да ти пратя данните ни на лични тогава удобно ли е? На мен също не ми е приятно публично да давам такива подробности  :-[

*

Agna

• 21
« Отговор #5 -: Юни 22, 2008, 09:04:51 pm »
 няма нищо нечовешко

виждала съм синастрии на хора с доста добра съвместимост, а в реалността те не остават заедно и обратното или по-точно по-често напрегнатите аспекти се характеризират с дълготрайност

« Отговор #6 -: Юни 23, 2008, 02:19:35 am »
Здравейте пак! Направих си композитна карта на двамата в един сайт и това са аспектите, които показа кратката интерпретация:

Mars Square Ascendant
Moon Square Jupiter
Moon Square Neptune 
Moon Trine Venus
Uranus Sextile Ascendant
Jupiter Sextile Ascendant
Sun Sextile Mars   
Mercury Sextile Mars 
Mars Sextile Saturn 
Neptune Sextile Pluto
Ascendant in Libra

Иска ми се да постна самата карта, но не знам как да кача картинка, която да не е от url, а от моя компютър, ако въобще е възможно това. Някой да помогне?  ::)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #7 -: Юни 23, 2008, 10:45:47 am »
виждала съм синастрии на хора с доста добра съвместимост, а в реалността те не остават заедно и обратното или по-точно по-често напрегнатите аспекти се характеризират с дълготрайност

Да, точно така.
И аз съм виждала двойки, на които звездите не им предсказват нищо хубаво, и обратно-страхотни синастрии и в реалността всичко се разпада.

И сега питам астрологът ли е слаб, или астрологията е стъпила накриво и си говори на ангро. Или и двете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Юни 23, 2008, 11:17:51 am »
И аз съм виждала двойки, на които звездите не им предсказват нищо хубаво, и обратно-страхотни синастрии и в реалността всичко се разпада.
Така е, Кайли  :)
Виждала съм "идеални" синастрии, които не успяват да оцелеят.
Докато други, които някакси изглеждат по-семпли, успяват. В голяма степен зависи и от нагласата на партьорите за връзка и в самата връзка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #9 -: Юни 23, 2008, 11:20:56 am »
Астрологията е символен език. Пише го в повечето учебници. Знаеш също, че когато става дума за партньорски взаимоотношения, се започва с анализ на двата натала - какви взаимоотношения можем да създаваме.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Юни 23, 2008, 11:33:52 am »
Да... понякога и ние не сме сигурни в самите себе си - какво искаме, дали го искаме и как  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #11 -: Юни 23, 2008, 01:15:10 pm »
В голяма степен зависи и от нагласата на партьорите за връзка и в самата връзка.

Е да де, ама ето това няма как да се предскаже от астрологията, нали?
Т.е. астрологията предполага, човек разполага.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Юни 23, 2008, 02:50:35 pm »
С други думи, всичко е закодирано в наталния хороскоп и в нагласата, която градим. Нагласата за партньорство се вижда в картата на човека, естествено тя има и интересното (и полезно) свойство да се променя.
Не искам да кажа, че синастрията не оказва влияние, но в основата й стоят два отделни натални хороскопа, две индивидуалности. Определен партньор, докосвайки чувствителни точки и теми в нашата карта, може да изкара наяве едни или други наши нагласи...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Юни 23, 2008, 02:53:55 pm »
Иска ми се да постна самата карта, но не знам как да кача картинка, която да не е от url, а от моя компютър, ако въобще е възможно това. Някой да помогне?  ::)
Първо трябва качиш картинката в албум на външен сървър (за целта използвам photobucket) и тогава можеш да я постнеш във форума, използвайки опция "Вмъкни изображение" с посочване адреса на картинката  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #14 -: Юни 23, 2008, 08:13:48 pm »
Първо трябва качиш картинката в албум на външен сървър (за целта използвам photobucket) и тогава можеш да я постнеш във форума, използвайки опция "Вмъкни изображение" с посочване адреса на картинката  :)

Благодаря ти, Lillie  :-* Сега ще се пробвам ;)

« Отговор #15 -: Юни 23, 2008, 08:31:09 pm »
Първо неговата натална карта:

Моята натална карта:

Композитната карта:

Умишлено съм изтрила личните данни  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Юни 23, 2008, 09:15:11 pm »
Много е независим младежът...
Ама и ти си с вироглава овенска Луница и силен Марс!  ;D

Картата, която си постнала най-долу, не е композит, а синастрия.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #17 -: Юни 23, 2008, 09:21:29 pm »
Вярно си е и за двете  :-[ Значи синастрия се нарича и картата. Аз си мислех, че е композитна  ::) :-[ Трябва да прочета малко повече по темата, а и не само :) Мерси, Lillie!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Юни 23, 2008, 09:35:35 pm »
Щом наистина държиш тази синастрия да се обсъжда публично, като за начало можеш да потърсиш отговор на следния въпрос:
- какъв тип партньор търсят Венера в Стрелец в съвпад с Уран и Луна във Водолей?
- от какъв тип връзка се нуждае Венера в Скорпион в съвпад със Сатурн?

Сега забелязах, че при теб Уран изгрява. А и с този стелиум в първи дом вероятно си интересен партньор.... Една точка "плюс" за съвместимостта  ;)

Предполагам, че си наясно, в картите ви има моменти, чийто коментар не е желателно да става достояние на целия форум...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #19 -: Юни 23, 2008, 09:43:43 pm »
Цитат
Предполагам, че си наясно, в картите ви има моменти, чийто коментар не е желателно да става достояние на целия форум...
Ако можеш да ми пишеш на лични, ще се чувствам най-добре. Все пак на никого не му е приятно личният му живот да става достояние на много хора :) Макар, че не съм си постнала лични данни като имена, място, дата и час на раждане....

Цитат
като за начало можеш да потърсиш отговор на следния въпрос:
- какъв тип партньор търсят Венера в Стрелец в съвпад с Уран и Луна във Водолей?
- от какъв тип връзка се нуждае Венера в Скорпион в съвпад със Сатурн?

Веднага ще потърся информация  :P