Здравей Гост

Eclipse

• 78 Отговора
  • 12146 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Eclipse
« -: Юли 02, 2008, 10:47:06 pm »
Е сега ще има затъмнение, което на мен ще ми се падне в почти точен съвпад с Марс в осми съответно опозиция Юпитер и останалите маймуни във втори.
Западните астролози обръщат доста голямо внимание на тия затъмнения, винаги ги отчитат.

Някой да ми каже какво би трябвало да очаквам от тая комбинация, след като току що ми пуснаха водата?  :-X

Re: Eclipse
« Отговор #1 -: Юли 02, 2008, 11:10:37 pm »
Първо писах, после трих, но всъщност май няма затъмнение.
« Последна редакция: Юли 02, 2008, 11:57:41 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Юли 03, 2008, 09:32:08 am »
Ще има затъмнение в Лъв, тъй като нодалната ос в момента преминава през двойката знаци Водолей/Лъв. Затъмнене в Рак в рамките на тази година няма да има  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Юли 03, 2008, 09:33:55 am »
Някой да ми каже какво би трябвало да очаквам от тая комбинация, след като току що ми пуснаха водата?  :-X

Кайли, изглежда, че не е толкова важно затъмнението, а фактът, че най-сетне са ти пуснали водата  ;D
Ами честито!  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #4 -: Юли 03, 2008, 12:09:20 pm »
Това са датите на слънчевото и лунното затъмнение до края на 2008г.

Solar Eclipse:   1 Aug 2008   09Leo31
Lunar Eclipse:  16 Aug 2008  24Aqu21

*

kaily

• 5145
« Отговор #5 -: Юли 03, 2008, 01:33:25 pm »
Бе добре бе, не изпадайте в подробности, съвпад Слънце луна в рак. Новолуние. Опозиция Юпитер.

Съкивахте ли какво стана със склада за боеприпаси?  :'(

В 5 и нещо е съвпадът, в 6 и нещо БУМ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Юли 03, 2008, 01:42:27 pm »
Днес съвсем случайно в нета го научих. Рядко гледам/слушам новини.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #7 -: Юли 03, 2008, 01:45:33 pm »
Ми така кажи, че става въпрос за днешканото Новолуние ;)

Мисля, че бума се дължи по-скоро на мунданния тригон между Марс и Плутон, макар че Марс е вече в знак Дева, предният път като бяха в опозиция имаше голям пожар в Бургас.

*

kaily

• 5145
« Отговор #8 -: Юли 03, 2008, 04:24:32 pm »
И земетресение с епицентър на 15 км от центъра на София.  :'( :-X

*

AH

• 2201
« Отговор #9 -: Юли 04, 2008, 07:04:18 pm »

[/quote]

Както я караш на практична астрология ;D, тия дни внимавай да не се разболееш лекичко:) - без студени газирани напитки и пр:)- покрай съвпада на тр.Марс и Сатурн около твоя радикална точка:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #10 -: Юли 04, 2008, 10:27:45 pm »
Е добре де, що винаги така с лошо?  :'(

Сатурн планета на осъществяването, Марс планета на активността, двете накуп връз нещастното ми МС значи просто много страхотно готино сбъдване на някаква древна голяма моя мечта, която рязко ще ме тласне нагоре.  :D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #11 -: Юли 05, 2008, 12:32:59 pm »
Е дай Боже всекиму!  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Юли 05, 2008, 06:46:05 pm »
Тук все сме  се събрали с Марс/Сатурн в транзит към важна радикална точка  :-[
Моето не е за коментар...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #13 -: Юли 05, 2008, 06:59:58 pm »
Тук все сме  се събрали с Марс/Сатурн в транзит към важна радикална точка  :-[
Моето не е за коментар...

Защо? - явно не е по стандартните аналогии на планетите като активност, ентусиазъм, здраве, работа и пр:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Юли 05, 2008, 09:01:56 pm »
Точно така си е.
Последните две години след сатурновото завръщане при мен преминаха под знака на професионалните промени, напоследък изцяло позитивни /сама не мога да си повярвам!/.
Но след рождения ден или още преди него, откакто влезе в сила новият солар, се появиха разни битови неуредици. Трима мои близки се поболяха. Майка ми е с много сериозни здравословни проблеми. В петък си взех отпуска за 2 седмици, в момента по-необходима ще съм вкъщи... Ето че изплюх камъчето. През цялото време го премълчавах, а пък и не съм от хората, които обичат публични коментари - да се хвалят с нещо, да се тръшкат за нещо...  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #15 -: Юли 06, 2008, 12:27:16 am »
Битови неуредици ли?!?

Ма що не ме питате мен за битови неуредици?!?

От няколко месеца невероятен луд тормоз от комшии. Първо едни араби над мен с месеци тропкат с копитца като коне след 11 часа та до 1 сабахлем. Няколко месеца откачих, изгоних ги. Тутакси комшийката отдолу замина нанякъде и невръстният и акселерат тинейджър почна да събира компании до 4,30 сабахлем, та арабите ми се видяха анжели небесни.

На следващия ден, след като се върна майката на кретенчето, спряха водата та 8 дена борба с държава, комшии, инстанции и целия останал свят.

Преди дни мина пикът на водната пързалка, тая вечер ми звънят едни гъски тръгнали да събират при 40 градуса жега подписи да спират парното зимата, а спре ли се парното, загиваме.

Изобщо умно село, е***о си е майката.

Вече ме е страх да реша какъвто и да е проблем, щото на негово място незабавно цъфва нов, по-неприятен.
Направо ще откача, истина ви казвам.

И докога така бе, това Плутон, Уран, Сатурн - коя гад ще ме умори първо?  >:( :'(
« Последна редакция: Юли 06, 2008, 12:56:39 am от kaily »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Юли 06, 2008, 12:32:42 pm »
Кайли, под "битови неуредици" /меко казано/ имах предвид, че по някакво чудо моя близка се размина с онкологична диагноза. Но пък сега всеки лекар й поставя различни диагнози, никой не може да открие причината... луда работа направо  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #17 -: Юли 06, 2008, 03:29:31 pm »
Много хубаво, че се е разминала!

А за различните диагнози, бе светът се е пошашавил напоследък, навсякъде е тотален хаос. Все по-често се сещам за оня лаф, че ако господ иска да накаже някого, първо му взема акъла.

Гледам все повече народ съвсем пък без акъл щъка....

Моли се на господ, честно да ти кажа аз в тоталното безумие, нарастващо с всеки изминал ден, единствено това си мисля да ми е останало.

*

AH

• 2201
« Отговор #18 -: Юли 06, 2008, 07:06:32 pm »
Точно така си е.
Последните две години след сатурновото завръщане при мен преминаха под знака на професионалните промени, напоследък изцяло позитивни /сама не мога да си повярвам!/.
Но след рождения ден или още преди него, откакто влезе в сила новият солар, се появиха разни битови неуредици. Трима мои близки се поболяха. Майка ми е с много сериозни здравословни проблеми. В петък си взех отпуска за 2 седмици, в момента по-необходима ще съм вкъщи... Ето че изплюх камъчето. През цялото време го премълчавах, а пък и не съм от хората, които обичат публични коментари - да се хвалят с нещо, да се тръшкат за нещо...  :-[

т.е. по аналогиите на Сатурн и опозиционния четвърти дом........- явно, когато събитийността идва по малефик и опозиционен дом, нещата са проблематични.........Но погледът върху твоя хороскоп  подсказва, че всичко ще е наред по отношение на майка ти.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Юли 06, 2008, 08:24:55 pm »
Но погледът върху твоя хороскоп  подсказва, че всичко ще е наред по отношение на майка ти.....

Благодаря ти, АН  :)
В интерес на истината и аз през цялото време имам такова чувство, макар че тя има навика прекалено да сгъстява краските /пустия песимизъм!/.
По-сериозни притеснения относно здравето се появиха след ингреса на Плутон в Козирог /близо до наталния й Марс/, а изостряне се получи по време на транзита на Хирон и Лунните възли през нат. й Мекруий в 1ви дом. В момента, в който Плутон направи обратен ингрес в Стрелец, диагнозата за злокачествено не се потвърди, но до тогава ни държа на тръни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.