Здравей Гост

Eclipse

• 78 Отговора
  • 12118 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Eclipse
« Отговор #20 -: Юли 07, 2008, 08:00:15 pm »
Сатурн планета на осъществяването, Марс планета на активността, двете накуп връз нещастното ми МС...

Колеги, докладвам  ;D
Покрай съвпада на Марс и Сатурн около радикална точка очаквах цялата тежка артилерия да се включи. Дори предвидливо си взех платен годишен отпуск, докато действа съвпадът. Само че по някаква "случайност" така се случва, че трябва да се връщам на работа при точна опозиция на транз. Сатурн към нат. Марс. Иначе мунданният съвпад ще се е разпаднал вече. Ех, да му се не види! Преди малко четох в алл.бг как се стряскат астролозите от този съвпад в наталните си карти, не е истина просто. Много страшно ще да е това ;D
Единственото, което засега усещам, е страхотен прилив на сили и повишаване на тонуса и работоспособността. Имам чувството, че мога да преобърна планини...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #21 -: Юли 07, 2008, 08:16:31 pm »
ъхъ, и аз така, имам чувството, че мога да взривя народното събрание барабар с Гоце и станиШЕФ  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Юли 07, 2008, 08:30:11 pm »
Видях оттатък колко си неуморима. В спора се ражда истината  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #23 -: Юли 07, 2008, 08:30:31 pm »
остава някак да се подредят нещата добре, че цялатата тая енергия да се използва:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Юли 07, 2008, 08:31:34 pm »
Енергия дал Господ, въпросът е да се използва конструктивно  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #25 -: Юли 07, 2008, 10:11:21 pm »
На Петровден се кръстих.  ::)
Посред водната криза.
В църквата, покрай която всеки ден минавам и чат пат влизам.

Оттогава 3 пъти влизам и всеки ден ново озарение и просветление ме спохожда.
Даже още преди да вляза.

Днешното беше, че аз всъщност нищо не разрушавам, разрушавайки всичко около мен.  :P

Аз създавам празно пространство. И винаги подсъзнателно това съм правела - създавала съм пространство.
Пространството е алфата и омегата на вселената и всичко останало. Пространството създава време, събития, същности и всичко останало. А аз създавам пространство.

Така че съм си съзидателка отсекъде.  ::) :-[ ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Юли 08, 2008, 12:55:21 pm »
Лили, наистина е трудно да се споделя, особено в публичното пространство. Но добре, че го правиш тук, все пак сме се събрали и за да си даваме кураж и кой с каквото може да помогне. Понякога и това е достатъчно. С теб сме!
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Юли 08, 2008, 05:07:05 pm »
Благодаря  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #28 -: Юли 08, 2008, 10:57:42 pm »
Бе съвсем сериозно имам чувството, че всеки без мен почва да изперква. Масово хората губят чувството си за здрав разум. Апа за управляващите тикви съвсем, те първи и ускоряващо почнаха да дават фира.
Само на мен ли ми се струва, че става нещо?
И че май се сбъдва зловещото предсказание за 2008?

И май при всеки почват да избиват проблеми като акне при тинейджър.

« Отговор #29 -: Юли 08, 2008, 11:06:08 pm »
И че май се сбъдва зловещото предсказание за 2008?

И какво е зловещото предсказание?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Юли 09, 2008, 10:53:28 am »
Бе съвсем сериозно имам чувството, че всеки без мен почва да изперква.

Ооо, Кайли, това "всеки без мен" не ми звучи... хм, добре. Истинският луд никога не признава, че е такъв. Но честно казано на мен ми е все тая дали ще ме считат за луда тълпа промити мозъци. Повечето от тях са толкова предсказуеми...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #31 -: Юли 09, 2008, 12:51:33 pm »
Е онова за Венерата в темата, де никой не писа. Плюс Плутон в козирог и масови сътресения в политическата и социална система по света и промяна на световния ред.
И като притурим календара на маите с тяхната 2012...

*

kaily

• 5145
« Отговор #32 -: Юли 20, 2008, 11:21:04 pm »
Оня ден ми се скъса сандала насред града, да не ви разправям как се прибрах, като отпорих останалата част от сандала и завързах подметката за ходилото си някак, че да не стъпвам направо боса.

Днес ми се развали пералнята, да не ви разправям как за половин час избрах нова, аз химикалка си избирам за три дена.

И още какви ли не щуротии ми се случват, мира нямам.  :(

...сигурно щото наскоро си пожелах авантюри, ама аз не такива авантюри визирах... :'(

Е ми хороскоп за другата седмица: Вас ожидает динамичная неделя, насыщенная всевозможными неожиданными событиями.
Че то тая да не беше по-различна?  ???

Въобще почнаха да ми се случват работи на принципа "носат ме, мамо, влачат ме".
Вдигнах ръце и се оставих да ме носат и влачат, ама и те хаир нема видат, не знаят кого влачат.  ;D

Искам да се оттегля на някое умиротворено местенце и да си се понервя на спокойствие.  :-X
« Последна редакция: Юли 20, 2008, 11:25:37 pm от kaily »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #33 -: Юли 21, 2008, 11:31:29 am »
Ааа и аз мога да се оплача! Нещо си го свързвам с Уран обаче. Компютъра му нещо си изгоря. Супер напрегнато, динамично и изнервящо е всичко. Техниката масово създава проблеми. Има нещо, де.   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Юли 21, 2008, 11:59:19 am »
А пък покрай мен всички полудяват... тъй че хич не ми се оплаквайте  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #35 -: Юли 21, 2008, 12:52:16 pm »
Ето и лудостта я свързвам донякъде с Уран. Той сега нали е ретро? Абе има нещо, абсолютно си права. Всички са превъртели, не само хората край теб. Превъртях и аз. Такива нерви ме гонят, дето никога не е било. И малкото ми създава сътресение.   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Юли 21, 2008, 01:14:31 pm »
Няма нищо чудно, след като Уран ти е притиснал наталната квадратура и то в меркуриеви знаци  ;)
Едната ми колежка напуска, всъщност не съвсем... да кажем, че й се налага да напусне. Уран сега е в сходяща опозиция с наталния й Меркурий, който е доминанта в хороскопа и се намира в гокленова зона. Сатурн минава през Слънце/Венера и в квадрат към Марс. Цялото това стълпотворение се случва в 6 дом... Плутон се върна ретроградно на МС... неочаквани обрати общо взето. На мен тази промяна също ми дойде като гръм от ясно небе. Всичко се случи, докато бях в отпуска, от днес съм отново на работа...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Юли 21, 2008, 01:19:28 pm »
Такива нерви ме гонят, дето никога не е било. И малкото ми създава сътресение.   

Ако имаш възможност, отиди някъде извън града. Друго си е да се откъснеш от рутината.
На мен стоенето вкъщи по време на отпуската не ми се отрази много тонизиращо. Грижи в службата, грижи вкъщи... От напрежението вкъщи се опитвам да "избягам" с поемане на допълнителни работни ангажименти. Ще видим докъде ще ме докара тоя работохолизъм със Сатурн на МС  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #38 -: Юли 21, 2008, 01:27:57 pm »
и аз се бях впрегнал тия дни ,но си грабнах чуковете и се качих на вилата ( като си сваля снимките от телефона ,ще поместя някоя да се изфукам каква гледка се открива от терасата  ;D ).
Толкова беше студено ,че си бяхме навлякли дълги панталони и якета с дълъг ръкав , а и такъв хубав дъжд се изсипа   ::). Сега в Пловдив е страшна жега ,всеки се пържи в собствен сос и това явно се отразява на нервите на всички  :(

*

kaily

• 5145
« Отговор #39 -: Юли 21, 2008, 01:28:57 pm »
Е аз като ви казах, че народа масово превърта, вие отрекохте, сега додохте ли на мойто?  :P

Масово и нема Уран в картата, нема Плутон в картата.
Некой мунданен аспект, примерно некой Плутон към козирог, абе сега ли е второто затъмнение с Венера?