Здравей Гост

Eclipse

• 78 Отговора
  • 12167 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Eclipse
« Отговор #40 -: Юли 21, 2008, 02:38:48 pm »
Некой мунданен аспект, примерно некой Плутон към козирог...

Има логика. Особено предвид това, че България е под знака Козирог  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Юли 21, 2008, 02:51:43 pm »
Абе не знам...
Дали от  плутона, урана или от жегите, ама хората наистина са полудЕли  :-\
Току-що звъннах в съда и отнесох поток от неконтролируем гняв и агресия. Предвид това, че трябва да са ни благодарни задето все още ги обслужваме. Тоест те не са в особено изгодна позиция да си развалят отношенията с нас. Но, както виждам, светът е шарен и хората най обичат да седнат и да се изсерат на метеното. Пардон  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Agna

• 21
« Отговор #42 -: Юли 21, 2008, 09:41:04 pm »
опитах се да потърся информация за затъмненията (слънчеви и лунни) в натала, мястото им по знак и дом и не съм удовлетворена от информацията?
ако някой може да ми препоръча нещо онлайн много ще мерси ::)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #43 -: Юли 23, 2008, 11:18:39 am »
Оооо, нищо не знаете вий...таман вчера се сдобих с новата пералня и гръмна новият компютър.  >:(
Сабахлем го влачихме до продавача да го ремонтира. Добре, че е в гаранция, лошо, че не се знае каква е повредата и ще вземат кой знае какво да измъдрят.
Направо останах без сили от проблеми.
Преди една седмица колегата ми тук се майтапеше, че не иска да има никакво вземане даване с мен, щото съм карък.
Ако щете вервайте, ама днес вече толкова нови бели ми се случиха, че изобщо не мога да си спомня по какви поводи се майтапеше той миналата седмица.  :'( ??? >:(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Юли 23, 2008, 12:24:35 pm »
Оооо, нищо не знаете вий...таман вчера се сдобих с новата пералня и гръмна новият компютър.  >:(

Кайли, да ти имам перипетиите!
Очедидно при теб се е получила реактивна смес - транз. Сатурн в съвпад с нат. Плутон и възли - в опозиция към ИЦ  :o
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #45 -: Юли 24, 2008, 04:58:09 pm »
Такива нерви ме гонят, дето никога не е било. И малкото ми създава сътресение.   

Ако имаш възможност, отиди някъде извън града. Друго си е да се откъснеш от рутината.
На мен стоенето вкъщи по време на отпуската не ми се отрази много тонизиращо. Грижи в службата, грижи вкъщи... От напрежението вкъщи се опитвам да "избягам" с поемане на допълнителни работни ангажименти. Ще видим докъде ще ме докара тоя работохолизъм със Сатурн на МС  :-\

О, де да имах. Аз като теб на работа всичко пада на моите плещи. Пак съм сама.  >:( Лято не само без отпуска, но и почти без почивка. При все, че толкова неща ме чакат да ги свърша. Луда работа ти казвам. Какво да се оплаквам, всеки е натоварен. Тоя уикенд май ще ми се отвори парашута за два почивни дни /шефа се смили над мен/ и колкото и да се дърпам май ще ме отвлекат извън града, а уж щях да мажа вкъщи, да пиша курсови работи и какво ли нееее?! Майната му, както се казва.  :P     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Юли 24, 2008, 05:44:50 pm »
Със Сатурн в транзит към МС няма лабаво  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #47 -: Юли 25, 2008, 12:36:32 pm »
На мен компа ми още е в ремонт. Бил токов удар и бил изтърбушен отсекъде.
В понеделник чакали чарколяци от чужбина.
Не знам ако ръгнат да ми искат пари, какво ще правя. Аз твърдя, че е в гаранция, те ще твърдят, че не покриват токови удари.
Интересна работа, аз че съм с ЛАН, не отричам. Ама бях турила втора лан-карта, външна. точно с тая цел. Ако гръмне ланкартата, да не иде дъното с нея.
А откъм тока турих един разклонител с включ-изключ. Специално пак оттам го купувах, ако се зададе токов удар откъм тока, да изключи или гръмне разклонителят.
Подсигурена отвсякъде.
И при една нищо и никаква буря хоп-троп.

Та сега и събота и неделя нямам нет, нямам комп, нямам ходене извън София, не ми се ходи никъде, щото не се сещам и къде.
И ще си изгриза ноктите дома.

*

kaily

• 5145
« Отговор #48 -: Юли 27, 2008, 12:11:06 pm »
хоп троп - аз съм с нет  ;D

Абе АН като ми рече онова за Марс и Сатурн връз МС и ме предупреди да седа мирна да не ми се случи случка...дали за тия проблемища не идеше реч? Щото тя ми рече, аз го отрекох и реших, че съм свършила работата. А то работата никога не свършва.  :'(

*

Uran

• 6041
« Отговор #49 -: Юли 27, 2008, 03:38:47 pm »
Toва затъмнение ми е по първи дом, а наталното ми Слънце е в 7-ми дом-Водолей.Какво
мога да очаквам? :(

*

mamma_mia

« Отговор #50 -: Юли 27, 2008, 04:45:50 pm »
Toва затъмнение ми е по първи дом, а наталното ми Слънце е в 7-ми дом-Водолей.Какво
мога да очаквам? :(

И аз съм така,ще ми бъде в първи,(асц.лъв),а слънцето в 9ти натален.
Аз какво да очаквам? :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #51 -: Юли 30, 2008, 09:57:47 pm »
Какво се умълчахте бе, да не чакате края на света на първи?  ???

« Отговор #52 -: Юли 30, 2008, 10:40:53 pm »
Това, въобще е една много затъмнена седмица. Много работа, много съм изморена, не спя като хората. Затъмнено ми е отвсякъде.  :D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #53 -: Юли 30, 2008, 11:10:39 pm »
И на мене всичко ми е затъмнено :D Баш съм си родена на новолуние, само че във Водолей. Изолирала съм се в къщи и не искам да се показвам никъде. Да минава това затъмнение, че да си покажа носа навънка. Нямам тонус. Време, подходящо за уединение и за осмисляне миналото. Имам много планове и идеи за бъдещето, но явно не е сега момента да действам. Липсва ми енергия.

*

kaily

• 5145
« Отговор #54 -: Юли 30, 2008, 11:12:30 pm »
Бе то това май всеобщо явление, на всеки нещо не му е наред.
При мен изпокапаха де що има уреди и отношения с държавни инстанции да ми тровят нервите, при вас друго.
Масов стрес и неуредици.

Ма на мен ми е толко нервно, че непрекъснато търся да бърборя. Не ме свърта на едно място.

*

Nebesna

« Отговор #55 -: Юли 30, 2008, 11:33:13 pm »
Ма на мен ми е толко нервно, че непрекъснато търся да бърборя. Не ме свърта на едно място.

Някой беше дал много точно определение на съвпада марс/сатурн : "с единия крак на спирачката, а с другия - на педала за газта". Много е точно, според мен. На мен съвпадът ми е в 6-ти дом. А-ха да предприема нещо и се спирам. Добре, че съм в отпуск.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #56 -: Юли 31, 2008, 09:04:23 am »
Уф, поне да бях в отпуск.  :(
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
« Отговор #57 -: Юли 31, 2008, 09:29:20 am »
Ма то тоя съвпад Марс Сатурн откога мина и замина бе, не ще да е от него...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Юли 31, 2008, 11:42:03 am »

Живи сме... все още  ;D
И при мен напоследък е много натоварено, почти нямам време за форумите, нито за почивка.
Има и  промени в службата. По-опитната колежка напуска, назначиха нов колега в офиса. Поне ще е по-спокойно и няма да се създава толкова напрежение. Защото като се съберат три жени на едно място нали се сещате какво става? Две Луни в Овен ми идваха множко, сега само едната остава - по-кротката  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Юли 31, 2008, 12:02:55 pm »
Предстоящото затъмнение ми попада в точен съвпад със заключен Сатурн в 9 дом. И сега се притеснявам да не вземе да помете някои мои възрастни близки в чужбина... И двамата са след инсулт. Имаме много акцентирани Лъвове и Водолеи в семейството...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.