Здравей Гост

Eclipse

• 78 Отговора
  • 12098 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: Eclipse
« Отговор #60 -: Юли 31, 2008, 01:36:45 pm »
Сега погледнах и видях, че на мойта щерка и се пада върху луна съвпад лилит в осми опозиция слънце натални.   :-\

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #61 -: Юли 31, 2008, 02:05:28 pm »
При моите момчета, все Лъвове и Водолеи, новолунието ще направи широки опозиции и съвпади със Слънцата им. Най-големия преди два дни подписа постоянен трудов договор след 2 месеца чакане, говорене и обещания.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

kaily

• 5145
« Отговор #62 -: Юли 31, 2008, 04:34:27 pm »
Е ама какво значи опозиция със слънце?
И съвпад с луна?  :o :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Юли 31, 2008, 04:37:54 pm »
Споко, и един мой близък ще е на същия хал - Луна в Лъв и Слънце/Марс във Водолей  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #64 -: Юли 31, 2008, 05:48:20 pm »
Абе аз като знам как яко ме раздруса затъмнението през 99-та година, се надявам сега да не е така. Нямам точни съвпади, но Слънце, Сатурн и Луна там ... хич не е малко. И при мен, както при Лили в 9 дом, интерсептиран. Вероятно по цялата ос отражение ще си даде. Да си пожелаем всичко да мине спокойно и само плодове да берем след това, а не да решаваме проблеми.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #65 -: Юли 31, 2008, 07:15:03 pm »
Аз съм Водолей с асц.-Лъв и Луна в Лъв.Затъмнението през '99г. ми донесе много проме-ни, към които все още съм със смесени чувства.
В деня на затъмнението, съпруга ми се разболя и влезе в болница.
Наложи се да прекъсна майчинството си (детето ми беше точно на 1 годинка) и да се върна на работа. Доста уморително, но и някак освежаващо ми подейства.

*

mamma_mia

« Отговор #66 -: Юли 31, 2008, 09:43:51 pm »
Здравейте,
слънчевото затъмнение от 1999г. може ли да се свързва със сегашното по промени?
Имам предвид предишното нали е горе-долу като сегашното по разположението на слънцето?
И да си спомня какво се е случило в живота ми,което по подобен начин ще се случи и сега?
Или съм на грешен път.... ???
На мен и новолунието(съвпад с южен възел )и затъмнението ще са ми в първи дом.
Ама не мога да го разтълкувам това нещо... :(

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #67 -: Август 01, 2008, 10:10:46 am »
Частично слънчево затъмнение ще се наблюдава от България

Слънчево затъмнение ще могат да видят днес жителите на Канада, Северна Европа, Русия и Северозападен Китай.   В България затъмнението ще бъде частично. То ще започне в 12 ч. и 26 мин. и ще продължи малко повече от час.

Пълното слънчево затъмнение ще може да се наблюдава в интернет, където ще бъде качено от астрофизика на НАСА Фред Еспенак. От 1970 г. той проследява феномена в различни кътчета по света.

Източник

PREVIEW from NASA

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Август 01, 2008, 11:15:48 am »
Частично слънчево затъмнение ще се наблюдава от България

Докато пълно слънчево затъмнение ще се наблюдава в северно-източните части на Русия - Новосибирск, Алтайски край...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mamma_mia

« Отговор #69 -: Август 01, 2008, 12:24:39 pm »
Май мина вече... :D

*

mamma_mia

« Отговор #70 -: Август 05, 2008, 05:43:27 pm »
Може вече да досаждам с това слънчево затъмнение,но да ви попитам,че не разбирам нещо ???
Понеже ми бе в първи дом и прави тригон с натален нептун в 5ти,може ли да се тълкува като нещо свързано  любовни взаимоотношения или по-скоро добри събития свързани с детето ми?

Мерси

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Август 05, 2008, 06:15:25 pm »
Прието е влиянието на затъмненията да се отчита в аспект към натални планети, когато аспектът е съвпад или опозиция. И в рамките на определена орбиса, разбира се. Следва да се отчете и влиянието на затъмненията върху осите в хороскопа и ъгловите домове.
Квадратурите действат доста по-слабо. За тригони, секстили и тетраундецили забрави  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mamma_mia

« Отговор #72 -: Август 05, 2008, 09:16:50 pm »
Прието е влиянието на затъмненията да се отчита в аспект към натални планети, когато аспектът е съвпад или опозиция. И в рамките на определена орбиса, разбира се. Следва да се отчете и влиянието на затъмненията върху осите в хороскопа и ъгловите домове.
Квадратурите действат доста по-слабо. За тригони, секстили и тетраундецили забрави  ;D

Много ти благодаря Лили :) :-*

*

kaily

• 5145
« Отговор #73 -: Август 09, 2008, 10:18:43 pm »
.
« Последна редакция: Август 09, 2008, 10:51:47 pm от kaily »

*

kaily

• 5145
« Отговор #74 -: Август 09, 2008, 10:50:39 pm »
 Земетресение с магнитуд 3.3 по скалата на Рихтер бе регистрирано в 6.25 ч. тази сутрин в столицата. Епицентърът на труса е на 2 до 4 км югоизточно от центъра на София. Земетресението е усетено само в някои райони на столицата, основно в по-високите етажи. Според сеизмолозите е трудно да се предвиди дали ще има още трусове. Няма нанесени материални щети.

Около полунощ пък в някои квартали на столицата в подножието на Витоша бе регистрирана краткотрайна буря. Най-напред тя започна със силни пориви на вятъра, а после заваля силен дъжд и се появиха гръмотевици.

Последното земетресение в София беше само преди месец – на 3 юли. То бе с магнитут 3,2 по скалата на Рихтер, а епицентърът му бе на около 15 км в южна посока от центъра на столицата. Същият ден рано сутринта се взривиха боеприпаси във военния склад в Челопечене.

*

kaily

• 5145
« Отговор #75 -: Август 19, 2008, 01:53:20 pm »
И мен май ме удари еклипса и дано да е това. пу пу пу

Дайте книги по каланетика онлайн някакви.
Изчетох гугъля и по-мързелив спорт с бързи ефикасни резултати не намерих.  ;D

« Отговор #76 -: Август 19, 2008, 08:09:23 pm »
Кайли,отскоро съм в този форум,но твоите писания ми създават страхотно настроение.Изчетох доста хронология,за да ви опозная.Най ме впечатли прозрението ти за рушенето като създаване на пространство.Това си е направо велико,ще го използвам като нагледен аргумент.Винаги съм се чудела защо толкова обичам да изхвърлям-неща,ненужни приятелства,връзки.Ми затова било-пространство ми е трябвало(аз съм Стрелец) ;D :P ::)

*

kaily

• 5145
« Отговор #77 -: Август 19, 2008, 10:43:33 pm »
О, мерси, мила.
Те затова и ме търпят тук, аз се водя малко астро илитерат. ...на друго место вече ме изгониха.  :-\ :-X :'(

« Отговор #78 -: Август 19, 2008, 11:19:16 pm »
И аз съм така-литератор по професия,който обича астрологията.В нея намерих и поезия,и митология.За психология и философия да не говорим!