Здравей Гост

Транзити на нодалната ос

• 421 Отговора
  • 86372 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Транзити на нодалната ос
« Отговор #240 -: Ноември 15, 2010, 01:58:57 pm »
 я, друг потърси темата:)

1)  не нямам, а и ветекса е прехвалено "място" според мен

2) общо взето в момента ми квадратира всякакви неща тая нодална ос и не успявамд а видя светлината в тунела
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #241 -: Ноември 15, 2010, 02:43:55 pm »
Освен да изчакам и ще видим :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #242 -: Ноември 15, 2010, 08:43:18 pm »
Вертркса и Антивертекса не реагираха при мен....по време на транзита на нодалната ос....Като изключим едно търговско дружество , което създадох по това време с чуждо участие...Но лИбоФ нямаше ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #243 -: Ноември 16, 2010, 01:11:17 am »
а какво би могло да се случи при транзитен северен възел с юпитер?

нищо  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #244 -: Ноември 16, 2010, 01:32:05 am »
   На мен в момента транз.нод.ос ми е в ТАО квадрат с Хироня - който е в 11 дом, а тр.СЛВ е в съвпад с Меркурия ми - но малко широка орбиса в 7-дом. Днес усетих една такава болка, стомаха ми се сви от мъка. Предполагам, че идва от тр.Нептун който е на наталния ми СЛВ и в абсолютно точен нонагон /40гр./. с Хирона ми. Един вид емоционалното ми тяло реагира преди нещата да са се проявили на физичен план. Само дето се чудя дали мен ме касае или усещам, чисто интуитивно, че някъде в реала около мен с някой се случва нещо. Често ми се случва да усещам болката, на хората, които са ми близки. На вас случвало ли ви се е, нещо подобно.

*

holanda

« Отговор #245 -: Ноември 16, 2010, 02:03:40 am »
    На вас случвало ли ви се е, нещо подобно.

само 2 пъти,като по-малка.Обяснявам си го със Слънцето в 12 дом,сега съм пън,но като малка бях доста чувствителна относно другите.В нормални граници,разбира се,но 2 пъти ми се случи да изпитам силна болка и след 2 дни имаше неприятно събитие с майка  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #246 -: Ноември 16, 2010, 03:16:26 am »
   На мен в момента транз.нод.ос ми е в ТАО квадрат с Хироня - който е в 11 дом, а тр.СЛВ е в съвпад с Меркурия ми - но малко широка орбиса в 7-дом. Днес усетих една такава болка, стомаха ми се сви от мъка. Предполагам, че идва от тр.Нептун който е на наталния ми СЛВ и в абсолютно точен нонагон /40гр./. с Хирона ми. Един вид емоционалното ми тяло реагира преди нещата да са се проявили на физичен план. Само дето се чудя дали мен ме касае или усещам, чисто интуитивно, че някъде в реала около мен с някой се случва нещо. Често ми се случва да усещам болката, на хората, които са ми близки. На вас случвало ли ви се е, нещо подобно.

И не само за близки Дейзи...Дори и за далечни.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #247 -: Февруари 16, 2011, 04:02:06 am »
Според моята програма възлите са вече в стрелец-близнаци  :rolleyes: Честито! :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #248 -: Февруари 16, 2011, 04:09:02 am »
Според моята програма възлите са вече в стрелец-близнаци  :rolleyes: Честито! :blink:

Я, верно ли? Аз май отворих нова тема за това.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #249 -: Февруари 16, 2011, 04:14:56 am »

не съм видяла, извинявай  :confuse3:

ПП

ооооо, даже съм и писала в нея! ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #250 -: Февруари 16, 2011, 04:17:50 am »

не съм видяла, извинявай  :confuse3:

ПП

ооооо, даже съм и писала в нея! ;D ;D ;D

Но проблем! Сега виждам, че истинските възли "Т" влизат в Стрелец-Близнаци на 3 март.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #251 -: Февруари 22, 2011, 08:06:11 pm »
да отбележа :

очаквах при минаването на Северен възел през нат.Уран (който управлява възела) да ми се случи нещо голямо,да направя нещо или да срещна ''моя човек'' (натално северния възел е в 5 дом).

Вече възела подмина точния съвпад с Уран с 1 градус и нищо голямо не ми се е случило  :-\

възможно ли е аспекта да даде проявление след време или съм си изпуснала шанса  
;D

Първо, това не е твоя възел, а текущия.
Второ, не си казала къде ти се намира Уран.
Не очаквай големи събития по транзитните възли,
извън домовете, през които транзитират.

*

holanda

« Отговор #252 -: Февруари 22, 2011, 08:08:41 pm »
мерси,точно се местех..

как така текущия,това е моя транзитен сев.възел,който е направил съвпад с натален Уран в 3 дом.

натален северен възел е в 5 дом,Водолей

*

Stella

• 7765
« Отговор #253 -: Февруари 22, 2011, 08:10:16 pm »
мерси,точно се местех..

как така текущия,това е моя транзитен сев.възел,който е направил съвпад с натален Уран в 3 дом.

Първо казваш, че твоя възел е в 3-ти дом, а после казваш, че наталния е в 5-ти дом.

*

holanda

« Отговор #254 -: Февруари 22, 2011, 08:38:23 pm »

Първо казваш, че твоя възел е в 3-ти дом, а после казваш, че наталния е в 5-ти дом.

неразбираемо ли е...

текущ предполагам означава транзитен,но за всеки случай  пиша ''моя транзитен възел''.

И какво ако не е натален,транзитите не носят ли събития,особено когато са над планета,''управляваща'' възела ?

имах и транзитни Нептун и Хирон над натален сев.възел,вече са го подминали с 3 и 5 градуса от точен съвпад.Това беше сложната любовна история,в която ме беше забъркал ''оборотния тип''

*

elfidka

• 3129
« Отговор #255 -: Юни 15, 2011, 07:55:18 pm »
Някой има ли опит с транзит на ЮЛВ в съвпад със Сатурн. На мен ми предстои през Септември. Когато тр.ЮЛВ съвпадна с Луната, взех доста важни решения за живота си - Луна е У на ЮЛВ. Марая беше писала някъде за форма на освобождение при този съвпад и наистина проявлението беше в този дух.
Сега  когато тр. ЮЛВ му предстои да съвпадне със нат. Сатурн ми е много интересно, какво може да се очаква, като се има в предвид че Сатурн е У на СЛВ - става още по-интересно.  Събитието е в 10 дом   
 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #256 -: Юни 15, 2011, 07:57:58 pm »
Някой има ли опит с транзит на ЮЛВ в съвпад със Сатурн. На мен ми предстои през Септември. Когато тр.ЮЛВ съвпадна с Луната, взех доста важни решения за живота си - Луна е У на ЮЛВ. Някъде Марая беше писала някъде за форма на освобождение при този съвпад и наистина проявлението беше в този дух.
Сега  когато тр. Юлв му предстои да съвпадне със Сатурн ми е много интересно, какво може да се очаква, като се има в предвид че Сатурн е У на СЛВ - става още по-интересно.

Мисля , че в темите за сатурн съм писала.... :rolleyes:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #257 -: Юни 15, 2011, 07:58:48 pm »
Някой има ли опит с транзит на ЮЛВ в съвпад със Сатурн. На мен ми предстои през Септември. Когато тр.ЮЛВ съвпадна с Луната, взех доста важни решения за живота си - Луна е У на ЮЛВ. Някъде Марая беше писала някъде за форма на освобождение при този съвпад и наистина проявлението беше в този дух.
Сега  когато тр. Юлв му предстои да съвпадне със Сатурн ми е много интересно, какво може да се очаква, като се има в предвид че Сатурн е У на СЛВ - става още по-интересно.

Мисля , че в темите за сатурн съм писала.... :rolleyes:

Ей сега ще се поразровя...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #258 -: Юни 15, 2011, 08:27:49 pm »
Момичета имате ли представа при синастрия как се отразявя съвпад на ЮЛВ със Сланце?
Благодаря!
p.p Съвпадае в пети дом :-\

« Отговор #259 -: Юни 15, 2011, 09:14:29 pm »
Момичета имате ли представа при синастрия как се отразявя съвпад на ЮЛВ със Сланце?
Благодаря!
p.p Съвпадае в пети дом :-\

По Жан Спилър:

Ако сте човекът със ЮЛВ:
Вие подсъзнателно изсмуквате жизнената сила на своя партньор, както и неговата увереност в себе си, докато се мъчи да направи нещо значимо в живота си. ... Първото, което трябва да направите , ако искате да оказвате положително влияние и да бъдете опора в живота на човека със Слънцето, е да признаете че целите, които са си поставили в своя живот и пътищата, които са избрали за тяхното постигане са техинят, а не вашият начин за постигане на нещата. А като насърчавате техните стремежи можете да ги направите по-силни. Ще е необходимо съзнателно усилие от ваша страна: "Поздравления за постигането на такъв успех. Знаех си  че можеш да го направиш" Но като разчупвате привичния си начин на поведение, за да насърчите съзнателно тяхната жизненост, подкрепяйки творческия акпект в живота им, който ги зарежда с енергия вие се отваряте за тяхната подкрепа за постигането на собствените си цели.
Ако освен това имате и планета съвпад със собствения ви южен л възел това е живот за връщане на дългове и  вие имате конкретно споразумение с този човек. Вероятно в минало прераждане сте подхранвали неговото его за свои целии това му се отразило неблагоприятно.... и т. н.

Ако сте човекът със Слънцето:
Ако ЮЛВ на вашия партньор е в съвпад с вашето Слънце черз своето влияние той може неворно да изтощи вашата жизненост и да поситне творческата ви сила. Тези хора няма да ви позволят да бъдете себе си по едн естествен начин, защото вашият стил за поемане отговорност и дза постигане на резултати не съвпада с техния. Възможно е да не одобряват начина ви на живот и да са убедени че можете да постигенете повече. Всъщност възможно е никога да не усетите пълната подкрепа на тази хора, освен ако не постигнете това, което според тях е вашият потенциал......
Анализът на тази динамика показва, че в минал живот човекът с ЮЛВ е наранил неволно чувството ви за лична сила и сега ви  "дължи" дара на възстановяването на увереността в себе си. Ото защо тези хора съвсем несъзнателно отричат начина по който постигате резултати,  затова вие не можете да разчитате на тях и сте принудени да се обърнете навърте и да осъзнаете по ясно собствените си цели и достойнства. С помощта  на тяхното влияние накрая стигате до момента в който решават " ще бъде моето и толкова"....