Здравей Гост

Транзити на нодалната ос

• 421 Отговора
  • 86552 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Транзити на нодалната ос
« Отговор #360 -: Март 06, 2013, 01:43:44 pm »
Готини очила има това прасенце, сигурно се готви за Коледни празници  ;D

По време на точния съвпад на ЮЛВ имам и затъмнение - май месец, всичко по оста 1/7. Ако това е оста на отношенията, то 7 дом е и на договорите и продължителните контакти/може и брак. Венера ми е У1, 12 и У8, значи и парите ще са намесени. Може Марая да е права. Но, върху нея ще е и тр Марс, а той ми е У6 и У7 и е в 10. Предпочитам да мисля, че ще поставя основи на ползотворно сътрудничество, което съм си заслужила от минали животи и което трябва да взема сега - имам СЛВ в 10ти в съвпад с У6 и У7....

Ей ми ги розовите очила  ;D  :97:
« Последна редакция: Март 06, 2013, 01:56:27 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

elfidka

• 3129
« Отговор #361 -: Март 06, 2013, 01:47:37 pm »
СЛВ на К4 ....нищо не се случва...
бил е и скоро кв на натална Венера на 23 гр. и пак нищо
Да се радвам ли да не се ли радвам ? Излиза от 4 дом и влизав 3 дом, дали няма да хукна по кратки пътувания, дай боже  ;)

При мен предстои по същия начин-да навлезе в 3дом и отскоро започнах да се замислям за преместване. ;D В 4дом все въпроси около семейството,родителите,нямам търпение възела да се изнесе вече от там.
Елфидка, като имах транзит през 4ти поех издръжката на апартамента, дотогава не се бях сблъсквала с толкова грандиозни проекти  ;D Кредитът ми висна на шията, започнах с ремонтите по него.... имах промяна по 4ти дом и проблеми с майка ми.

И при мен имаше и още има проблеми с майка ми
А иначе наистина периода беше белязан със семейни ангажименти през цялото време
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #362 -: Април 06, 2013, 04:25:38 pm »
В момента имам възврат на възлите,като точния съвпад ще е в деня на Новолунието,което също ми е на важно място в картата.
Засега нямам никакви реални събития,освен че в последните дни много взех да се замислям и да правя равносметка по някои въпроси,свързани с местоположението и управителите им.
Ако остана "валат",ще е чудо,винаги са давали "плод",минавайки през  натални планети и куспиди.

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #363 -: Май 16, 2013, 10:37:13 am »
Здравейте,
скоро ми предстои съвпад на тр. СЛВ с нат. Венера в 4 дом
и малко по-късно съвпад на ЮЛВ с нат. Хирон в 10 дом. Има ли някой преживял подобни транзити да сподели мнение :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #364 -: Май 19, 2013, 06:59:05 pm »
И квоооооо

кой ще каже повече за транзит на СЛВ върху ИЦ? И навлизането му в 3 дом?

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #365 -: Май 19, 2013, 07:07:32 pm »
И квоооооо

;D И мен това ме интересува.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #366 -: Май 19, 2013, 07:18:10 pm »
 ;D айде да видим дали ще ни светнат  ;D ;D
И квоооооо

А Шопенхауер

*

Grace

• 2257
« Отговор #367 -: Май 19, 2013, 07:37:31 pm »
И квоооооо

понякога нищо, понякога смяна/ремонт на жилище  :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #368 -: Май 27, 2013, 06:23:37 pm »

В момента имам транзит на оста през 1/7, като ЮЛВ предстои да ми съвпада с Венера в 7ми. Венера ми е У1. По рязък и челен сблъсък с минали усещания, минали терзания, страхове и неприятни моменти не съм имала. Спомних си защо преди години се махнах  :rolleyes: Отделно се чувствам от всичко това като дроб  :-X Това Кету да ти съвпада с управителя на АЦ е кофти проБлемация.
Освен да намеря някой и да взема да се оженя, за да се махна от цялата ситуация   ;D ;D

А Шопенхауер

« Отговор #369 -: Юли 11, 2013, 08:19:06 pm »
И квоооооо

понякога нищо, понякога смяна/ремонт на жилище  :blink:

При мен вече е активен съвпада на тр.сев.възел с ИЦ-обмисляме ремонт вкъщи. :mellow:

« Отговор #370 -: Август 23, 2013, 07:11:15 pm »
Ремонта ще е  тези дни,но и друго да се похваля-откакто тр.сев.възел ми е в 3дом ми е супер леко на душата-с лекота общувам с околните и все пътувам.(поради професионални ангажименти).

« Отговор #371 -: Август 30, 2013, 11:02:35 am »
тр. СЛВ :soe: Плутон/У9 в 8-ми дом - ще записвам последна година в университета.

*

Нова

• 3491
« Отговор #372 -: Август 30, 2013, 11:04:21 am »
А, така. И при мен е в съвпад с у9 в 8.

Аз каква последна година ще записвам? ;)

« Отговор #373 -: Август 30, 2013, 11:07:11 am »
Ти може да стартираш :P

Може да заминеш в чужбина или чужбина да ти дойде на гости чрез някой чужденец, напр. адвокат ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #374 -: Август 30, 2013, 11:09:29 am »
Хм.  :rolf:

Нямам нищо против да запиша Нова първа година в университет.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #375 -: Август 30, 2013, 01:32:13 pm »

СЛВ през Асц? Предишният път съм започнала първата си връзка  ;D но Сатурн е бил в 5ти дом. Сега е в 1ви.

А Шопенхауер

« Отговор #376 -: Септември 07, 2013, 02:19:13 pm »
тр. СЛВ :soe: Плутон/У9 в 8-ми дом - ще записвам последна година в университета.

Тр.сев.възел съвпад Плутон-У4 в 3дом???

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #377 -: Септември 07, 2013, 02:50:14 pm »
Не мисля,че само транзит слв в/у планета е достатъчен за проявление .Преди и аз чаках събития,но след съвпада с АСЦ и Венера и липсата на каквито и да е проявления във външния или вътрешен  свят,разбрах,че не е достатъчно.Трябва да има още паралелни влияния,за да се случи осезаема събитийност.

« Отговор #378 -: Септември 07, 2013, 02:56:43 pm »
remedeos,съгласна съм с мнението ти!В момента още по транзити имам съвпад Сатурн/нат.Плутон.Все Плутон и все трети дом?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #379 -: Септември 07, 2013, 03:54:44 pm »
Свързваме 3 дом с Близнаци,с една по-въздушна,лека,незадълбочена енергия.В този смисъл Плутон в 3ти или аспект към Меркурий,може да означава ново,по-задълбочено възприемане на обкръж. ни свят.