Здравей Гост

Транзити на нодалната ос

• 421 Отговора
  • 86470 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Транзити на нодалната ос
« Отговор #400 -: Декември 24, 2013, 08:33:13 pm »
как  може да се отрази съвпад на тр. южен възел с нат. слънце в телец, 10 ти дом?
през януари съвпада ще е точен. не очаквам промени в работата, нито в заплатата /слънце упр. 2ри дом в натала/
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #401 -: Декември 26, 2013, 10:43:08 pm »
как  може да се отрази съвпад на тр. южен възел с нат. слънце в телец, 10 ти дом?
през януари съвпада ще е точен. не очаквам промени в работата, нито в заплатата /слънце упр. 2ри дом в натала/

Символиката на Слънцето , Значението на дома резултата кармично стечение на обстоятелствата.

Ако мъжа ти...смени работа му предстои израстване в кариерата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #402 -: Декември 27, 2013, 08:24:36 am »

Символиката на Слънцето , Значението на дома резултата кармично стечение на обстоятелствата.

на това се надява мъжа ми  :rolleyes:
а дали няма да изпадна в депресия, въпреки че знам как да се самолекувам при първите признаци, но поне да съм подготвена...

*

Марая

• 28287
« Отговор #403 -: Декември 27, 2013, 12:26:55 pm »

а дали няма да изпадна в депресия, въпреки че знам как да се самолекувам при първите признаци, но поне да съм подготвена...

Всяка депресия е свързана със Сатурн ,защото това е символа на страха...Луната на емоциите. Аспект м/у двете планети има ли?
Домовете на депресията са свързани с подсъзнанието или водните домове на хороскопа 4-8-12.
Виж дали имаш нещо в 4-ти и какво засяга транзита в 10-ти.
Не мисля,юе ще изпаднеш в депресия.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #404 -: Декември 27, 2013, 03:33:31 pm »
Въпросът ми може би не е баш за тая тема, но ми е най-близката.

Какъв орбис използвате за съвпад на планета с Възел? 4* ми се струва много, но мисля, че има влияние.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Марая

• 28287
« Отговор #405 -: Декември 27, 2013, 03:40:38 pm »

Какъв орбис използвате за съвпад на планета с Възел? 4* ми се струва много, но мисля, че има влияние.

Зависи от много неща.
Какъв е аспекта-апикиращ или сепариращ..,знака в който се сучва съвпада...имат ли достойнства ...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #406 -: Декември 27, 2013, 04:31:14 pm »
Сигурно много е писано, за съвпад на транзитен северен възел с ИС.
На вас какво се е случило,при този съвпад.....
от извора така да се каже,да ми кажете ;D

Предстои ми новата година,през август :-[

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #407 -: Декември 27, 2013, 04:50:20 pm »

Зависи от много неща.
Какъв е аспекта-апикиращ или сепариращ..,знака в който се сучва съвпада...имат ли достойнства ...

Абе питам, защото нодалната ос прави тао-квадрат с друга планета, ама точен - 0 гр.орб., а тази тук ми стои сираченце някакво там, уж е близо, ама май не е много близо.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #408 -: Декември 27, 2013, 06:37:33 pm »

При мен в момента съвпадът е точен, но не свързвам със събитие. Само този аспект надали ще даде нещо конкретно.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #409 -: Декември 27, 2013, 07:39:37 pm »

Всяка депресия е свързана със Сатурн ,защото това е символа на страха...Луната на емоциите. Аспект м/у двете планети има ли?
Домовете на депресията са свързани с подсъзнанието или водните домове на хороскопа 4-8-12.
Виж дали имаш нещо в 4-ти и какво засяга транзита в 10-ти.
Не мисля,юе ще изпаднеш в депресия.
- няма аспект м/у сатурн и луна
- в края на 4-ти имам само дир. плутон
- тр. съвпад в 10 ти получава  тригон от тр. нептун от 8- ми дом и тригон от тр. плутон /6 ти дом/ ...значи няма да е депресия  :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #410 -: Декември 27, 2013, 08:19:37 pm »

При мен в момента съвпадът е точен, но не свързвам със събитие. Само този аспект надали ще даде нещо конкретно.
Благодаря ти! Значи в общи линии да не очаквам някакви сътресения :-[

« Отговор #411 -: Декември 28, 2013, 11:31:08 am »

При мен-ремонт вкъщи и временно преместване. :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #412 -: Януари 20, 2014, 03:26:57 pm »
Предстои ми транзит на СЛВ през АЦ и после Плутон, срещу Луна на К7.
Преди 18г, при същия транзит, включващ Юпитер върху У5 и Сатурн през 5 дом съм започнала може би най-симпатичната си връзка, която приключи при ингреса на Сатурн в 7 дом.

Чела съм, че СЛВ през АЦ не е особен транцит, но при мен ЮЛВ ще мине през Луната в това време и така.... целия следващ солар  ;D

Моля за мнения за:
1. СЛВ през АЦ;
2 ЮЛВ през Луната или К7  :rolleyes:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

astro

• 475
« Отговор #413 -: Януари 20, 2014, 04:37:13 pm »
Предстои ми транзит на СЛВ през АЦ и после Плутон, срещу Луна на К7.
Преди 18г, при същия транзит, включващ Юпитер върху У5 и Сатурн през 5 дом съм започнала може би най-симпатичната си връзка, която приключи при ингреса на Сатурн в 7 дом.

Чела съм, че СЛВ през АЦ не е особен транцит, но при мен ЮЛВ ще мине през Луната в това време и така.... целия следващ солар  ;D

Моля за мнения за:
1. СЛВ през АЦ;
2 ЮЛВ през Луната или К7  :rolleyes:

За мен беше динамичен,противоречив и хем труден..хем лесен период. Донесе ми свобода...хармония със себе си и другите. Решаване на проблеми. Разбира се,при мен възлите са по оста 1-7 ми...силно поставени и управителите им са във взаимна рецепция.

« Отговор #414 -: Януари 21, 2014, 07:01:15 am »
При сестра ми предстои възвръщане на възлите в наталното им положение,но понеже майка не е сигурна в часа и на раждане,не знам кои сфери ще бъдат засегнати.Надявам се да е за добро,без друго достатъчно сътресения преживя  последните две години.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #415 -: Януари 21, 2014, 07:16:18 am »
~ при мен предстои в края на месеца /на новолуние на 30-ти януари/ точен съвпад на Сев. възел с Асцендента и съответно на Южния с Десцендента.  Натално възлите са в същото положение в смисъл - по оста 1-ви и 7-ми дом и възвратът беше преди нова година.

Опитвах се да си спомня какво се е случило преди 18 години - нали за толкова възлите се движат по цялата карта и се сетих, че съм започнала първото си съвместно съжителство...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Yaya

• 2265
« Отговор #416 -: Януари 21, 2014, 08:40:57 am »
Хайде, ще разказваш.

Аз си спомням, че ми беше доста силен период. Като цяло - тотално преображение. Някъде ноември съм започнала връзката, а след НГ е бил възврата... Спомням си много нови неща,  ;D ;D много първи пъти, много положително развитие. Хубав период докъм 18-19тата ми годишнина, когато започнаха трудностите и борбата за градеж на бъдещето  :-X

Надявам се и сега да се случи.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #417 -: Януари 21, 2014, 12:51:07 pm »
При мен възвратът беше в края на лятото на 2013 по оста МС/ИС. Бях претрупана от работа, но това е и заради Сатурн, който от доста време транзитира СЛВ в съвпад с МС. Преди 18 години, когато е бил предишния възврат на възлите, съм станала студент (като повечето хора, май не е от възврата  ;D )
« Последна редакция: Януари 21, 2014, 01:15:05 pm от Bella »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #418 -: Януари 21, 2014, 12:55:52 pm »
МЦ / ДЦ? Или ИЦ?

А Шопенхауер

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #419 -: Януари 21, 2014, 01:14:36 pm »
МС/ИС

благодаря за уточнението, ще си поправя поста
Последните години астрологията остана на заден план и май доста неща съм позабравила.