Здравей Гост

Транзити на нодалната ос

• 421 Отговора
  • 86209 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:Транзити на нодалната ос
« Отговор #80 -: Октомври 05, 2009, 02:30:02 pm »
Ами зависи каква ти е кЪрмата-ако някога си изпраскала някой изотзад,сега е твой ред  ;D

Особено ако ЮЛВ е на ДСЦ в транзита  ;)

Ми то направо да се "надупим" тогава  и да вдигнем бялото знаме  ;D :P  ние дето имаме възли по осите, ами Плутон като мине и върху възела, след като мине през десцендента, какво да очаквам кармични трусове ли ?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #81 -: Октомври 05, 2009, 02:33:22 pm »
 догодина по това време ще му мислиш
 ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #82 -: Октомври 05, 2009, 02:35:13 pm »
, какво да очаквам кармични трусове ли ?

Като нищо и с Плутон скалата по Рихтер ще е доста висока  :D

Ма теб верно в скоро време (края на следващата година) ще имаш обърнати възли точно там ,за капак с точен Плутон върху възлите :o

Нострадамус казва-най-малко една кармична раздяла и една нова кармична връзка и някоя и друга ексцесия  ::)

Дано само смърт да няма на някой  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Октомври 05, 2009, 02:39:16 pm »
а стига бе....,при мен е в съвпад с мерка :-[ , упр. 7-ми , намира се в 1-ви :(.аман вече от партньори....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #84 -: Октомври 05, 2009, 02:39:21 pm »
На мен ми се вижда, че стара кармична връзка ще мине в нова посока по северния възел, с тотален обрат по Плутон.

Е може и Хадес да изкара и някой от забравените хилядолетия!

Нострадамус гледа огледално, и отражението е наобратно :P

*

Kaya

• 2893
« Отговор #85 -: Октомври 05, 2009, 02:41:03 pm »
Плутон върху възлите :o

аз съм с такова натално положени не е лесно, но се търпи :P  при съвпад на обърнати възли  т.е. луна транз СВ и баш там венера почина баба ми, надявам се при теб да не става така
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #86 -: Октомври 05, 2009, 02:44:21 pm »
На мен ми се вижда, че стара кармична връзка ще започне нова карма по северния възел, с тотален обрат по Плутон , абе ново начало върху нещо старо.

По СЛВ няма нова карма,а нови задачи,избори и цели! А след като вече започнат,след време може и да се превърнат в карма,но не е задължително.Важното е че при СЛВ има освобождаване от стара карма (за това е върху ЮЛВ),а не че ЮЛВ прехвърля стара карма на СЛВ.
Усвои си първо добре понятията,преди да тръгнеш да тълкуваш каквото и да е.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #87 -: Октомври 05, 2009, 04:03:57 pm »
Че то градус и половина се води още съвпад,така че си е точно събитието по аспекта -Плутон съвпад нодална ос по 3/9 дом са също близки и далечни роднини;а Плутон в опозиция на ЮЛВ отделно може да покаже смърт в рода ,тъй като за рода отговаря и ЮЛВ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Октомври 05, 2009, 05:17:16 pm »
abroad , не е казано че и при теб ще е така, зависи къде са ти възлите. Въпросният аспект и последващата ситуация Плутон - СЛВ, не бяха гръм от ясно небе. Ситуацията търпеше развитие от предходната година, за да се стигне до този момент.

и ,ако позволиш да допълня нещо....
в астрологията всичко е последователно!всяко действие ,всяка ситуация е последователна и търпи развитие.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Октомври 05, 2009, 05:53:32 pm »
Колеги, каква е първата ви асоциация, ако ви питам за съвпад на дирекционна Луна с ЮЛВ в 7 дом в мъжка карта?
Какви са възможните последици на такъв аспект, с какво може да е свързан?
Знам, че без да се види целият хороскоп трудно е да се дават категорични мнения, но в случая ме интересува по-скоро каква асоциация бихте направили вие без да сте видяли картата.
Важно е за мен, тъй като искам да разбера доколко съм успяла да бъда обективна.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Октомври 05, 2009, 05:58:59 pm »
Колеги, каква е първата ви асоциация, ако ви питам за съвпад на дирекционна Луна с ЮЛВ в 7 дом в мъжка карта?
Знам, че без да се види целият хороскоп трудно е да се дават категорични мнения, но в случая ме интересува по-скоро каква асоциация бихте направили вие без да сте видяли картата.
Важно е за мен, тъй като искам да разбера доколко съм успяла да бъда обективна.  :-\

бих предположила няколко неща:
среща с бъдещата съпруга , кармично заложена
среща с партньори от миналото
освобождаване от емоций свързани със жена

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Октомври 05, 2009, 06:04:22 pm »
Засега сондирам за мнения и, след като се включат и други съфорумци с предположения, ще кажа с какво събитие е свързано в конкретика... Тук не говорим за кармична астрология, а предиктивна. На мен ми беше пределно ясно какви отговори могат да последват щом са споменати възлите - "карма" и "кармичност", разбира се.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #92 -: Октомври 05, 2009, 06:16:06 pm »

... зависи на какво е управител Луната  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Октомври 05, 2009, 06:16:20 pm »
лили , аз не визирам кармичната среща в контекста на кармичната астрология. предполагам ,че срещата би била с човек ,с които ще има усещането ,че е снързан от предишни инкарнаций .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Октомври 05, 2009, 06:18:23 pm »

... зависи на какво е управител Луната  :-\

Да, знаех си, че това ще бъде следващият въпрос, но умишлено не споменах кои домове управлява Луната в радикса, тъй като основното събитие няма много общо с тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #95 -: Октомври 05, 2009, 06:31:00 pm »

... зависи на какво е управител Луната  :-\

Да, знаех си, че това ще бъде следващият въпрос, но умишлено не споменах кои домове управлява Луната в радикса, тъй като основното събитие няма много общо с тях.

По въпроса на Lillie за Луна на ЮЛВ в 7 дирекция първата ми асоциации ще са следните (освен описаните от Марая)- смърт на майката, отдалечване от майката или рода,скарване с някой в рода;ако личността има брак са възможни стари нерешени проблеми с жената да излязат наяве;и вече в много рядък случай-известност или болест включително и проблем със психиката (особено ако е точно на ДСЦ и прави опозе със АСЦ).

И друго аз да питам Lillie-дали е сигурна,че даденото събитие което търси е точно в този аспект?  ???
И дали тази дирекция задължително влияе...макар че би трябвало,все в някаква степен.

*

Asol

• 4140
« Отговор #96 -: Октомври 05, 2009, 06:31:43 pm »
Ами може за случването на събитието да не е от първостепенно значение дир Луна в съвпад с ЮВЛ в седми дом, а някакъв нюанс не знам. Преосмисляне на стари модели на поведение и изразяване спрямо "другите" - 7 дом, нещо такова ...това вече си го изсмуках от пръстите.  ;D В нещо друго да е ключа от бараката.
« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 09:54:44 am от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Октомври 05, 2009, 06:46:53 pm »
И друго аз да питам Lillie-дали е сигурна,че даденото събитие което търси е точно в този аспект?  ???
И дали тази дирекция задължително влияе...макар че би трябвало,все в някаква степен.

Събитието е подкрепено от тежки транзити, и не къде да е и към какво да е...
Разбира се, бих била склонна да приема, че влиянието на този аспект се е манифестирало и в друга област, но в интерес на истината нямаше други интересни събития в рамките на действие на тази дирекция. Напълно възможно е аспектът да е подействал на вътрешно, психологическо ниво (в което съм сигурна!), но моят въпрос се свързва най-вече със събитийната сфера.
Нямаше и други, по-интересни дирекции към натални планети, с изключение на евентуална дирекция на МЦ, но точността й все още остава под въпрос, тъй като не съм сигурна в ректификацията и дали това е точният час.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #98 -: Октомври 05, 2009, 06:50:14 pm »
Е добре де,то беше ясно че няма да е само тази дирекция .
Ти само кажи какво е станало (освен ако някой още няма да се включи),макар че разбираш че това е просто един аспект-но ти каза че си го тълкувала по някакъв начин, а е интересно да разберем как си го тълкувала без да имаш предвид останалите фактори в картата както ние  ;)

« Отговор #99 -: Октомври 05, 2009, 06:51:15 pm »
Ако лицето е публична личност възможно ли е да претърпи някакъв скандал?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.