Здравей Гост

Аспектите на Пепеляшка

• 76 Отговора
  • 15545 Прегледи
Re: Аспектите на Пепеляшка
« Отговор #20 -: Юли 15, 2008, 11:52:42 am »
Едно от проявленията на пепеляшкиното време е чувството за лична увереност. Получава се усещането за летене и лесно постигане на всички желания.
Именно тази увереност прави жените страшно привлекателни в очите на мъжете ,но за този период не е задължителен брака .Времето на пепеляшка  дава шанс на жената да се възползва от момента лесно да впримчи в брак подходящия принц ,но това важи само ако той се е появил на хоризонта.
Трябва да отбележим ,че голямо значение си има и наталната карта и това ,което е заложено в нея,защото нали я знаете онази приказка ,че бог рога не дава на бодлива крава ;)

« Отговор #21 -: Юли 15, 2008, 11:55:54 am »
А ти през този период да си се чувствала страшно привлекателна или да се е увеличил броя на ухажорите проявяващи интерес към теб? ;D

ха-ха, точно обратното :)
[/quote]
Явно страдаш от проблема на сестра ми  ;D,тя дори и да има голяма опашка от ухажори не е в състояние да ги види ,защото не си отлепя погледа от носа и гледа само в тая посока ,която на нея и е интересно ;D ;D ;D

*

123

« Отговор #22 -: Юли 15, 2008, 11:57:51 am »
вероятно е така, тези неща ще ме подминат в този ми живот :D

« Отговор #23 -: Юли 15, 2008, 12:21:49 pm »
Да вметна още ,че пепеляшкините аспекти включват и в по-слаба степен аспектите на Слънце -Хирон ,Плутон-хирон и обратно.
Връзката на Венера с Хирон се счита за магическа връзка ,това е най-мощната от всички пепеляшка комбинации.Тълкува се като супер романтична,силно мистична и и даваща всички възможни шансове за една връзка в живота .

Връзката на Юпитер с Хирон счита за най-благоприятната от пепеляшкините аспекти след тази на Венера с Хирон ,защото тя се се тълкува като комбиниран супер успех,благословен брак или връзка ,успешни партньорства и всичко ви се сервира като на златен поднос.

Връзката на Нептун с Хирон дава вечната връзка ,трайното и сигурно семейство.

Когато започнете да търсите пепеляшкините аспекти за да впримчите принца на мечтите си запомнете ,че има едно правило при тях , те трябва да са потвърдени и в синастрията с поне един от гореспоменатите аспекти ;)
« Последна редакция: Юли 15, 2008, 12:26:31 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #24 -: Юли 15, 2008, 12:54:02 pm »
Док, натални аспекти ли имаш предвид или в синастрия или транзит?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #25 -: Юли 15, 2008, 12:55:42 pm »
Док, натални аспекти ли имаш предвид или в синастрия или транзит?
За девойките става въпрос за транзитите ,а в синастрията за наталните аспекти.

« Отговор #26 -: Юли 15, 2008, 02:27:42 pm »
Преди Чарлз да се ожени за Камила форумите бяха пълни с това тълкуване-аспекта на пепеляшка.
И всички в един глас доказваха и показваха как Даяна се омъжила за принца, щото имала тия аспекти. Пък Камила никога няма да се омъжи, щото ги нямала...някои се бяха успали дотам, че даже след бракуването на Камила и Чарлз продължаваха по инерция да дуднат същото...
Ами като толкова бяха обърнали внимание на пепеляшкините аспекти на Хирон ,да бяха видели ,че двамата имат и опозиция на Хирон със Сатурн в синастрията си ,което се отчита като един от сигурните показатели за вероятен развод ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Юли 15, 2008, 02:47:10 pm »
Явно страдаш от проблема на сестра ми  ;D,тя дори и да има голяма опашка от ухажори не е в състояние да ги види...

Хи хи, и аз съм така. А пък и според Юпитер в 7 дом (в знака на Венера) положението никога не е "достатъчно добро"  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #28 -: Септември 02, 2008, 10:52:20 pm »
на 7.11.2007г. се влюбих в мъж.на тази дата херон е правел точен съвпад с прогресивната ми венера/за съжаление ретроградна/във водолей.транзитния юпитер е правел 51гр.от прогресивната венера и 40гр.от наталната венера в козирог 2 дом.транзитния херон е правил 80гр.с наталния нептун в скорпион.дали това е принца или всичко е илюзия?
при него:херон е в съвпад с прогресивния херон на 9гр.40мин. в знака на водолея.херон прави тригон с наталната венера на 4гр35мин. в знака на везната /6гр.орбис/и секстил с прогресивната венера на 8гр18мин в съвпад с прогресивен сатурн в стрелец.ще ви бъда много благодарна , ако някой от вас ми каже това ли е моя принц и аз ли съм неговата пепеляшка?
пп.пропуснах да ви кажа,че в натала ми има точен съвпад до минута на моя херон с неговия марс ,при него 11натален дом,при мен четвърти почти на куспидата. :-* :-* :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mamma_mia

« Отговор #29 -: Септември 02, 2008, 10:55:40 pm »
Не се ли казва Хирон? :D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #30 -: Септември 02, 2008, 11:29:56 pm »
 ;D Още малко  Нерон -може да е несъзнателно теглене към минали инкарнации  :P

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Септември 03, 2008, 03:01:07 am »

пп.пропуснах да ви кажа,че в натала ми има точен съвпад до минута на моя хИрон с неговия марс ,при него 11натален дом,при мен четвърти почти на куспидата. :-* :-* :-*

Доколкото разбирам става дума за синастричен аспект. Хирон - лечителят в съвпад с Марс дава склонност на родения с Хирон в съвпада да се жертва в името на любимия. Ще има повишена чувствителност към нуждите и желанията на партньора, понякога граничеща с болка. Но това ще доведе до един вид символично пречистване. Ти ще можеш да го лекуваш на чисто физическо ниво.

А дали това е твоя принц, а ти неговата принцеса зависи от синастричните аспекти, не от прогресивните. Синастричните аспекти са по-устойчиви. От тях зависи дали двама души ще останат заедно, когато "вълшебството" премине.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #32 -: Септември 03, 2008, 07:57:22 am »

пп.пропуснах да ви кажа,че в натала ми има точен съвпад до минута на моя хИрон с неговия марс ,при него 11натален дом,при мен четвърти почти на куспидата. :-* :-* :-*
[/quote]

Марс не участва в т.н. аспекти на Пепеляшка. участват- хирон към Венера, Нептун и Юпитер/и аспектите е важно какви са  съвпад, тригон, паралел, и май квинкос , но за  него може и да греша/.Ако в синастричната карта имате поне един такъв аспект нещата са оптимистични, даже е добре да са три. вярно, че и в астрологията е добре всичко да е по три. Но това "добре" по отношение на Пепелашка. Макар, че из руските сайтове имаше една "култова" статия за тези аспекти. Та там разглеждаха картата на Чарз и Камилата му, според  тази статия те никога няма да имат брак ..е да ама не ;D
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Септември 03, 2008, 04:49:42 pm »
Аз много добре те разбрах. Но ти разглеждаш наталните карти на двамата поотделно и прогресивни аспекти към тях. И после питаш : "Това ли ще е принца?" Мисля, че отговорът трябва да се търси в синастричните аспекти на Хирон. Единственият синастричен аспект, който ти спомена беше този между неговия Марс и твоя Хирон. Всичко друго, което си описала важи за индивидите поотделно, но не описва двойката.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #34 -: Септември 03, 2008, 05:20:39 pm »
Я сега да видиме -
- негов Хирон квадрат мой Юпитер
-негов Хирон тригон моя Венера
- мой Хирон паралел негов Юпитер

тва стига ли?  ::)

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #35 -: Септември 03, 2008, 05:41:57 pm »
Я сега да видиме -
- негов Хирон квадрат мой Юпитер
-негов Хирон тригон моя Венера
- мой Хирон паралел негов Юпитер

тва стига ли?  ::)
Ами ще  се вземат младите , т.е. има шанс за това;D. Обаче, то винаги има едно обаче..трябва да дебнеш и транзитите и при него и при теб :)
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #36 -: Септември 05, 2008, 09:02:40 am »
 Привет на висчки!
Чета тази тема с интерес и с изненада откривам че съм истинска пепеляшка.:)
 Хирон ми е в точен аспект с управителя на асцендента, Слънцето, Юпитер(управител на 7 дом), Уран, Венера и се намира на върха на 7 дом.
Когато съм започвала сериозна връзка, транзитния Хирон е бил в точен аспект с: Управителя на 7 дом; в съвпад с Венера; С асцендента и Плутон. Наистина партньорите ми са били материално обезпечени, което много ми е помагало в живота. Винаги съм била безпаметно влюбена, но с времето е идвало и разочарованието.

« Отговор #37 -: Декември 05, 2008, 10:51:26 pm »
Зачудих се защо ги наричат "аспекти на Пепеляшка"?Защото принцът се е "заблудил" по нептуновски,тя е получила разточителна защита по юпитеровски,а после кой страда-по Хирон??? :P ::) ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #38 -: Декември 22, 2008, 11:16:44 am »
Време е Пепеляшките да се вземат в ръце и бързо да си обелят картофите,защото утре и вдругиден Венера ще е в съвпад с Хирон  ;D ;)  Туко виж някоя е яхнала каретата към принца на мечтите си  8)

Иначе като притежател на натален тригон Венера/Хирон мога да кажа,че основната му динамика тип "пепеляшка" в някаква степен привличам относително често в живота си и особено по време на транзитния Хирон съвпад с наталната ми Венера се появиха няколко личности в живота ми,с които влиянието и в синастрията ни е намесен здраво Хирон ( с взаимни аспекти към Венера и други),така че Хирон не влияе "пепеляшково" само на жените,а и на мъжете  ::)

« Отговор #39 -: Декември 22, 2008, 05:21:24 pm »
Цитат
Иначе като притежател на натален тригон Венера/Хирон мога да кажа,че основната му динамика тип "пепеляшка" в някаква степен привличам относително често в живота си и особено по време на транзитния Хирон съвпад с наталната ми Венера се появиха няколко личности в живота ми,с които влиянието и в синастрията ни е намесен здраво Хирон ( с взаимни аспекти към Венера и други),така че Хирон не влияе "пепеляшково" само на жените,а и на мъжете
Ама това никак не изяснява какво може да се очаква в реалния живот при такива аспекти?Я сподели повече опит,без да нарушаваме личното ти пространство,разбира се!Не знам защо но Венера-Хирон ми звучи като грижа за болен,милосърдие,да се явиш в живота на някого,за да излекуваш душевната му рана...Нещо такова... :( Хич не ми се струва ,че принцове и принцеси "ще завалят" в живота на транзитираното лице.