Първо добре дошла

Вече си имаме още едно Лъвче с Асц Скорпион

Независимо, че си приета друга специалност мисля, че това е една от подходящите за теб алтернативи.
Акцентът върху 9 дом се свързва не само с чужбина, чужди култури и прочие, а също с правото и закона. Ако Юпитер е законът, Сатурн е приложението /спазването/ на закона и нормите в обществото.
Не знам как си с чуждите езици, но с този хороскоп правото също е добър вариант на реализация. С Луна в Близнаци в секстил с Меркурий вероятно схващаш и научаваш бързо, а Меркурий /между Слънцето и Марс/ в квадрат с Плутон допринася за силата на словото, да се изразяваш убедително пред аудитория.
Венера в съвпад с МС преполага успешна реализация в публичните професии, при това Луната също е ъглова. Акцентът върху знака Лъв, позицията на Луна и Венера (имайки предвид домовете, които управляват) предполагат работа с публика и влияние върху аудиторията. Имайки предвид изгряващия Скорпион и акцента върху оста на ценностите (2-ри и 8-ми дом), мисля, че би имала успех и ако се занимаваш с имуществени въпроси. В картите на
преуспяващи юристи (адвокати) трябва да има такъв акцент. Така се определя дали един юрист ще има добре платена практика, т.е. дали ще печели делата си.
Криминалист, следовател също е подходящо, имайки предвид АС Скорпион, позицията на асцендентния управител в 12 дом и мажорния му аспект с господаря на МС и Слънцето, разположени в 9 дом (правото и законът).