Здравей Гост

Венера съвпад с асцендента

• 22 Отговора
  • 6588 Прегледи
*

mamma_mia

Венера съвпад с асцендента
« -: Юли 17, 2008, 10:09:29 pm »
Здравейте :)
В момента тр.венера ми е в точен съвпад с АС.
Абе напоследък голямо кипрене му пада ;D
Сигурно си влияе.
И като ме позагледа някой приятен мъж....направо се надувам като балон ;D
И съм една учтива с хората,приветлива......
Е....
Той първи дом не ми е много голям,но поне ще е явно приятен момент престоят на венера там.
Другите аспекти са тригон със слънцето от 9ти дом,(затова ли ми е приятно да упътвам чужденците?),квадрат с венера от 10ти(това как може да се разтълкува),секстил сатурн 11 дом(дали няма да завържа приятелство с по-възрастен(а)?,тригон нептун 5дом(това на любовна авантюра ми прилича :D),секстил плутон от 3ти дом,опозиция сев.възел,тригон с хирон от 9ти дом.

Лелееее колко аспекти....кажете ми на прав път ли съм и допълнете моите пропуски приятели :)

Абе нещо ми е доста приповдигнато.....

Re: Венера съвпад с асцендента
« Отговор #1 -: Юли 17, 2008, 10:22:26 pm »
Здравейте :)
В момента тр.венера ми е в точен съвпад с АС.
Абе напоследък голямо кипрене му пада ;D
Сигурно си влияе.
И като ме позагледа някой приятен мъж....направо се надувам като балон ;D
И съм една учтива с хората,приветлива......
Е....
Той първи дом не ми е много голям,но поне ще е явно приятен момент престоят на венера там.
Другите аспекти са тригон със слънцето от 9ти дом,(затова ли ми е приятно да упътвам чужденците?),квадрат с венера от 10ти(това как може да се разтълкува),секстил сатурн 11 дом(дали няма да завържа приятелство с по-възрастен(а)?,тригон нептун 5дом(това на любовна авантюра ми прилича :D),секстил плутон от 3ти дом,опозиция сев.възел,тригон с хирон от 9ти дом.

Лелееее колко аспекти....кажете ми на прав път ли съм и допълнете моите пропуски приятели :)

Абе нещо ми е доста приповдигнато.....

Ха,ха ,ха..... аз съм си с натална Венера на асц и много ме разсмя това за кипренето,щото и аз обичам да си се кипря ;D ;D ;D

*

mamma_mia

« Отговор #2 -: Юли 17, 2008, 10:36:03 pm »
Радвам се Зъболекарю :)
Радвам се и,че детенцето ми се роди с този хубав аспект.
И да ти кажа (той сега е много мъничък) ,но си ми е много хубав(е,не защото е мойто гардже ::))
Сигурно и той като тебе един ден ще се кипри :)

*

mamma_mia

« Отговор #3 -: Юли 18, 2008, 12:28:12 pm »
Никой ли няма да се включи? :(

« Отговор #4 -: Юли 18, 2008, 12:37:08 pm »
Радвам се Зъболекарю :)
Радвам се и,че детенцето ми се роди с този хубав аспект.
И да ти кажа (той сега е много мъничък) ,но си ми е много хубав(е,не защото е мойто гардже ::))
Сигурно и той като тебе един ден ще се кипри :)
Да ти е жив и здрав и да те радва дълги години ! :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Юли 18, 2008, 12:55:35 pm »

Ами и да се включа в темата, нямам какво да кажа. Не съм от късметлиите с Венера на АС, макар че в повечето случаи привличам венерини мъже  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6 -: Юли 18, 2008, 02:45:17 pm »

Ами и да се включа в темата, нямам какво да кажа. Не съм от късметлиите с Венера на АС, макар че в повечето случаи привличам венерини мъже  :-[
То "големия" късмет ;D ........освен в контенето за друго не се е проявил ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Юли 18, 2008, 03:09:54 pm »
Мда, повечето от тях са доста суетни. Представи си да тръгнеш с мъж с изгряваща Венера по магазини да си купува дрехи  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8 -: Юли 18, 2008, 03:26:19 pm »
Мда, повечето от тях са доста суетни. Представи си да тръгнеш с мъж с изгряваща Венера по магазини да си купува дрехи  :-X
;D ;D ;DЩо  :-[?

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #9 -: Юли 18, 2008, 03:31:16 pm »
mamma_mia, транзитите на Венера са много краткотрайни и могат да се свържат със събития само ако са подкрепени от тр. аспекти на бавните планети.

Напълно съгласна съм с теб за приповдигнатото насторение по време на подобен транзит. Аз съм си харесала тр. Венера съвпад нат. Луна.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Юли 18, 2008, 03:57:56 pm »

Е, как защо!? Венера се свързва с избора, а на венерини мъже е присъщо често да се колебаят преди да изберат. Моята Венера обича да пазарува спонтанно, а не половин ден да обикаля магазините, да гледа, да пробва и в крайна сметка нищо да не си избере  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mamma_mia

« Отговор #11 -: Юли 18, 2008, 06:10:09 pm »
Е да,аз естествено писах за транзитната венера,а не за наталното положение венера на асцендента.
Пък и отбелязах и доста аспекти,както и с тежки (бавни)планети

"секстил сатурн 11 дом(дали няма да завържа приятелство с по-възрастен(а)?,тригон нептун 5дом(това на любовна авантюра ми прилича Смотан),секстил плутон от 3ти дом,опозиция сев.възел,тригон с хирон от 9ти дом."

« Отговор #12 -: Юли 18, 2008, 06:40:06 pm »

Е, как защо!? Венера се свързва с избора, а на венерини мъже е присъщо често да се колебаят преди да изберат. Моята Венера обича да пазарува спонтанно, а не половин ден да обикаля магазините, да гледа, да пробва и в крайна сметка нищо да не си избере  :)
С дрехите тоя проблем го нямам ,но като стане въпрос за избор на техника или докато си взема колата ,венера така се беше развихрила ...... :-X,пък и съвпада с Юпитеро си каза думата та все се изхвърлям с пазаруването (макар после да установявам ,че съм си взел нещо не особено изгодно ;) :(,но пък как обичам да се перча :-[ :-[ :-[ :( :-X ;D)
Общо казано при мен полза от Юпитер и Венера съвпадащи с АСЦ много не виждам :P

*

AH

• 2201
« Отговор #13 -: Юли 18, 2008, 07:07:51 pm »
[/quote]
ами да беше се ориентирал в избора на професия или хоби към нещо по Венера, примерно парички :), може би нямаше да се оплакваш:) -или нещо като мооого любов:) - а ти май си беше избрал нещо по Юпитер - духовните науки:) - при тях за "полза" някак не върви да говорим, но може би е  нещо много повече от "полза":)

*

mamma_mia

« Отговор #14 -: Юли 18, 2008, 08:27:10 pm »
Зъболекарю,
ти наистина ли си зъболекар? ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Юли 18, 2008, 08:34:29 pm »
Има астро нумеролози, астро психолози, астро инженери, астро домакини дори... И защо да няма астролози зъболекари?  ;D :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mamma_mia

« Отговор #16 -: Юли 18, 2008, 09:10:36 pm »
Има логика ;D

« Отговор #17 -: Юли 18, 2008, 09:30:07 pm »
ами да беше се ориентирал в избора на професия или хоби към нещо по Венера, примерно парички :), може би нямаше да се оплакваш:) -или нещо като мооого любов:) - а ти май си беше избрал нещо по Юпитер - духовните науки:) - при тях за "полза" някак не върви да говорим, но може би е  нещо много повече от "полза":)
[/quote]

;DЗдравей,АН !
Радвам се ,че се появи ,но ако е по-честичко хич няма да ти са сърдя ;) ;D.

И аз това си разправям ,серсемина му със серсемин  вместо да се бях хванал хобито си ,аз прас в духовната семинария :D :-X.Макар като се замисля и там имах шансове за голяма реализация и то доходна (бяха ми предложили да инспектирам нашите църкви по цял свят ),ама пусти мерак за свободия мъ спря да се замонашвам ;D.
Каквото и да си рева и жалвам ,всичките си ползи от аспекта  май аз не ги искам ??? ;D

« Отговор #18 -: Юли 18, 2008, 09:35:37 pm »
Зъболекарю,
ти наистина ли си зъболекар? ::)
Тц , не съм  ;D!
Учих за поп ,а бачкам като хаймана по улиците  ;D.Работя към общинските службици в Пловдив :-[ :'( ;D

« Отговор #19 -: Юли 18, 2008, 09:44:20 pm »
Каквото и да си рева и жалвам ,всичките си ползи от аспекта  май аз не ги искам ??? ;D

А всъщност, разбрал ли си какво ти е призванието?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.