Здравей Гост

Лоши сънища

• 1 Отговора
  • 1499 Прегледи
Лоши сънища
« -: Юли 18, 2008, 11:21:03 am »
Док не съм писала от доста време във форума и имам да пиша цял ферман.Запо4вам с първия гаден сън.Сънувам,4е седя в нещо като храсти или изсъхнала трева,в тези храсти имаше змии.Една змия ме захапа за лявото бедро,не ме болеше толкова колкото ме беше страх,змията беше тънка и дълга,захапа ме и не ме пускаше интересното беше,4е аз знаех как да я извадя но седях там и се скъсвах да рева и да искам помощ от хората,много плаках,направо се задавях от рев и сълзи.Аз седях в тези храсти а около мен вси4ко беше лед,сняг и 4исто бяло.Все едно бях седнала по средата на един гейзер от лед и само там където съм аз имаше змии,храсти,изсъхнала трева.Запо4наха да идват хора обле4ени със зимни дрехи и носеха арбалети/вероятно бяхя ловци/,запо4наьа и животни да прелитат и да влизат в този гейзер,даже един делфин дойде при мен.Плаках много,накрая дойде една жена и извади змията от бедрото ми,не ме болеше,нищо ми нямаше.

Re: Лоши сънища
« Отговор #1 -: Юли 18, 2008, 12:21:29 pm »
от този усещам чувство на заплаха без да знаеш дали ще има кой да се отзове да ти помогне.