Здравей Гост

СЕНЗАЦИОННИ ПРОГНОЗИ НА АСТРОЛОГА ПАВЕЛ ГЛОБА

• 12 Отговора
  • 6261 Прегледи
*

Nebesna

През август в Косово ще започне война, а САЩ няма да бъдат свръхдържава – такава прогноза даде на 11 юли за life.ru известният астролог Павел Глоба. През август, твърди той, ще има 2 слънчеви затъмнения – на 1-ви и 17-ти, а по време на слънчеви затъмнения могат да станат неочаквани събития. През тази година, според него, в Русия ще почине голям политик, затова са възможни политически сътресения. Тези августовски затъмнения ще бъдат лоши и за Европа, точно така, както е било в навечерието на Балканската война през 1912 г.

Войната в косово в началото ще бъде спряна, но не за дълго. Скоро обаче, там ще бъде убит някой лидер или ще бъде разкрит чудовищен факт. Спомняте си, че се говори, че се продават деца за органи и това ще положи основата на гражданска война с евро-азиатски мащаби. Това ще стане към 2010 г. Тази война след 12 години ще сложи край на Европейския съюз.

Според Павел Глоба, незавидна съдба очаква и Съединените щати, при това съвсем скоро. Има много стара прогноза, според която САЩ ще рухнат след избирането на 44-тия президент, а следващият президент, който ще бъде избран през ноември тази година, е 44 по ред. Доларът ще престане да бъде световна валута. Глоба прогнозира, че това ще се случи още в края на 2008 г. Америка няма да бъде вече световен жандарм и ще увеличи влиянието си само на американския континент.

Слава богу – заключава Глоба – Русия, която е под знака на Водолея, ще избегне сериозните политически сътресения. Във всички предстоящи войни тя ще запази неутралитет.

Re: СЕНЗАЦИОННИ ПРОГНОЗИ НА АСТРОЛОГА ПАВЕЛ ГЛОБА
« Отговор #1 -: Август 24, 2008, 12:36:06 am »
Е малко е сбъркал човечецът. Война има, ама в Грузия. Голяма работа. Няма да издребняваме - Грузия, Косово, все тая.

*

Skarlet

« Отговор #2 -: Август 24, 2008, 12:46:39 am »
 Е,всеки може да сгреши,дори и Павел Глоба.Човешко е.  :)

« Отговор #3 -: Август 24, 2008, 11:05:45 am »
Слава богу – заключава Глоба – Русия, която е под знака на Водолея, ще избегне сериозните политически сътресения. Във всички предстоящи войни тя ще запази неутралитет.
Сбъркал?! Да бяха питали руските ясновидци от Битва экстрасесов те щяха дабъдат по-точни.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Август 24, 2008, 12:33:30 pm »
да сбъркаш грузия с косово ;D?!трудно ми е да го възприема...ама нали не е свършил все още август все пак 24 е!предлагам да го "съдим"след 31. :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Август 24, 2008, 12:40:24 pm »
Е малко е сбъркал човечецът. Война има, ама в Грузия. Голяма работа. Няма да издребняваме - Грузия, Косово, все тая.
Е, щом великият Павел Глоба греши, какво да кажем ние, простосмъртните  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6 -: Август 24, 2008, 01:18:58 pm »
Интересно, в повечето руски портали където пише нещо по този повод е все в рубриките "майтапи и гафове", или "смешно и забавно". Тук гледам на този човек се гледа напълно сериозно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Август 24, 2008, 01:38:48 pm »
Тук гледам на този човек се гледа напълно сериозно.
Сериозно, защото руската школа отдавна е пуснала корени тук. Счита се за престижно да имаш дипломка от Московската академия  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Август 24, 2008, 01:47:00 pm »
Интересно, в повечето руски портали където пише нещо по този повод е все в рубриките "майтапи и гафове", или "смешно и забавно".

То и грузинския президент Саакашвили го изкараха национален герой в западните медии... А някой видя ли как си хапва вратовръзката пред камерата?  ;D
http://rutube.ru/tracks/929140.html?v=d01cfa06a2c03a3ad9011cc442e95892
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #9 -: Август 24, 2008, 01:57:16 pm »
Интересно, в повечето руски портали където пише нещо по този повод е все в рубриките "майтапи и гафове", или "смешно и забавно".

То и грузинския президент Саакашвили го изкараха национален герой в западните медии... А някой видя ли как си хапва вратовръзката пред камерата?  ;D
http://rutube.ru/tracks/929140.html?v=d01cfa06a2c03a3ad9011cc442e95892

Може да е напоена с чай с ром  ;D Той има една цикламена вратовразка, която ми е любима.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #10 -: Август 24, 2008, 02:17:43 pm »
руската школа?това не е ли нашта школа!? мисля,че те са започнали от нас и си доразвиват астрологията както си искат!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Август 24, 2008, 02:22:12 pm »
В интерес на истината нямам идея кой от кого е започнал и чии идеи доразвива. Но факт е, че повечето тукашни професионални астролози (вкл. лекции и курсове) са възприели методиката на рускоговорящата школа. Може би поради липса на друга алтернатива или поради други причини, за които можем само да гадаем какви са и що са...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Август 24, 2008, 02:25:34 pm »

Ако Русия е с Асцендент Водолей, то затъмнението се случи в нейния 7-ми дом (Лъв) - домът на откритите врагове. Да очакваш неутралитет е слабо казано наивно. Как е пропуснал този факт? Опозициите при затъмнението са най-силни и със сигурност предполагат намеса и някакво противопоставяне.    >:(