Здравей Гост

точка гама

• 82 Отговора
  • 16762 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:точка гама
« Отговор #40 -: Септември 02, 2010, 10:36:04 pm »
Може да имаш желание за изява. Да бъдеш забелязана.
Интересно! Мерси.
Ако друг се сети нещо,да обади ;D

« Отговор #41 -: Септември 02, 2010, 10:40:16 pm »
Може да имаш желание за изява. Да бъдеш забелязана.
Интересно! Мерси.
Ако друг се сети нещо,да обади ;D

Пак аз.  ;D Лъв, като мунданен управител на 5ти дом, да не те подсети за още едно детенце  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Септември 02, 2010, 10:45:52 pm »
Лелелеее,не ми се ражда на 40 години :'( :-\
Нещо любовно по-добре.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #43 -: Септември 03, 2010, 10:57:56 am »
тази гама точка ми прилича малко на ...Алдебаран имаше една книга ...Колелото на живота.... живота на човек се разделя на периоди....които съответсват явно на движението на тази точка...примерно от 25 до едиколко си години човек е под влиянието на зодия Везни.....след този период следва периода на Дева....обратна последователност.....
сега при мен тази точка е на 30 Везни....в 9-ти дом....ама как да го тълкувам...малко не ми е ясно.... :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #44 -: Ноември 02, 2010, 03:55:40 pm »
Точка Гама ми е тъкмо върху натален Меркурий. Ай да видим дали работи и какво ще сътвори. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #45 -: Ноември 02, 2010, 05:37:35 pm »
Точка Гама ми е тъкмо върху натален Меркурий. Ай да видим дали работи и какво ще сътвори. 

Моята наближава Нат. Юпитер :blink:...
Принципно отчита събитийност , преди мен си и очаквам да споделиш... ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #46 -: Януари 20, 2011, 06:59:33 pm »
Народе, как да сиизчисля точката Гама , че не можах да разбера. Астрокома отчита ли я ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Януари 20, 2011, 07:11:04 pm »
Народе, как да сиизчисля точката Гама , че не можах да разбера. Астрокома отчита ли я ?

В ПЪРВА СТРАНИЦА на темата е писано много.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #48 -: Януари 20, 2011, 07:14:19 pm »
Интересно, аз за първи път чувам за нея..... :(
В момента трябва да е на 20 гр в лъв.
« Последна редакция: Януари 20, 2011, 07:20:46 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Януари 20, 2011, 07:18:55 pm »
На мен догодина ми е в/у юпитер.... ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #50 -: Януари 20, 2011, 07:31:10 pm »
Значи това, което забелязах е, че т.Гама стои в 1 знак 5 години. Когато е влзъл във Везни съм се задомила.
Когато е влязъл в Лъв съм родила.
Това е за смяната на знак. след малко ще проверя за събития, по времето когато е сновала по стелиума ми.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #51 -: Януари 20, 2011, 07:36:31 pm »
Лелелеее,не ми се ражда на 40 години :'( :-\
Нещо любовно по-добре.

На Мадона къде ли е била точка гама? ;D
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Януари 20, 2011, 07:36:52 pm »
Значи това, което забелязах е, че т.Гама стои в 1 знак 5 години. Когато е влзъл във Везни съм се задомила.
Когато е влязъл в Лъв съм родила.
Това е за смяната на знак. след малко ще проверя за събития, по времето когато е сновала по стелиума ми.

Ползва се в предсказателната астрология ;) ;D...Чувствителна е на смяна на знак , съвпад с куспида и планета...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #53 -: Март 27, 2011, 05:11:31 am »
След около година и малко,точка гама ще мине през асцендента ми в лъв,слънцето е в 9ти дом.Имате ли представа и наблюдения какво може да се очаква? :-\
Също така ще бъде и опозиция на севения възел.

Днес докато прелиствах първия том на Люмиер се подсетих за точка Гама.
Вече ми е точно на АС в лъв.
Слънце ми е У9.
Но никъде няма тълкувания.
Нещо да ви идва наум? :-\

*

missKapriz

« Отговор #54 -: Март 27, 2011, 03:52:42 pm »
    Точно преди 2 дни се заех и сметнах вс съвпади на т.Гама в картата си.Установих,че когато е била в съвпад с У7 съм се омъжила.Когато е била съвпад с У11 "открих" интернет и до днес поддържам някои приятелства и познанства от този период. При съвпада с Асц нямам точно фиксирано събитие,но точно тогава станах доста по-самоуверена,приех по-смел стил на обличане,изобщо беше свързано със самочувствието ми.
    Другите съвпади и опозиции обаче още ги мисля-не успявам да ги свържа с конкретни събития все още.
    Така,че,Милки,първо виж до тук дали съвпадите на точка гама работят при теб.После може да споделиш,ако желаеш

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #55 -: Март 27, 2011, 08:41:32 pm »
   Точно преди 2 дни се заех и сметнах вс съвпади на т.Гама в картата си.Установих,че когато е била в съвпад с У7 съм се омъжила.Когато е била съвпад с У11 "открих" интернет и до днес поддържам някои приятелства и познанства от този период. При съвпада с Асц нямам точно фиксирано събитие,но точно тогава станах доста по-самоуверена,приех по-смел стил на обличане,изобщо беше свързано със самочувствието ми.
    Другите съвпади и опозиции обаче още ги мисля-не успявам да ги свържа с конкретни събития все още.
    Така,че,Милки,първо виж до тук дали съвпадите на точка гама работят при теб.После може да споделиш,ако желаеш
Работят разбира се.
Но за съвпад АС ,управител слънцето нищо не ми идва наум.
И да допълня......опозиция ДС :lol:
« Последна редакция: Март 27, 2011, 08:50:05 pm от Milkyway »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #56 -: Март 27, 2011, 09:01:20 pm »
я, моята е на 12* в скорпион и точен тригон от Слънцето ми  :-\  ми кво да кажа - нищо не знам  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #57 -: Март 27, 2011, 09:22:19 pm »
я, моята е на 12* в скорпион и точен тригон от Слънцето ми  :-\  ми кво да кажа - нищо не знам  ;D

Имат значение само съвпадите с връх на дом или планета. Това все пак е доста груб метод на прогнозиране, но аз го ползвам. :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #58 -: Март 27, 2011, 09:43:30 pm »
я, моята е на 12* в скорпион и точен тригон от Слънцето ми  :-\  ми кво да кажа - нищо не знам  ;D

Имат значение само съвпадите с връх на дом или планета. Това все пак е доста груб метод на прогнозиране, но аз го ползвам. :blink:

ами тогава значи нема нищо  ;D  нямам време сега да ровя и да връщам назад... но пък след 6 градуса ще съвпадне с върха на 9 дом  :unsure:  демек догодина... въйййй точно пък 2012 и то с върха на 9 дом, тююю ще се ходи по други измерения то е ясно  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Март 27, 2011, 09:45:54 pm »

Аз вече мога ли да се похваля с ингрес ? ;D по твоята програма.... ;)...
Влезе ли или още се чуди? ;D ;)