Здравей Гост

Звезден Код (Номерология)

• 45 Отговора
  • 21099 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Звезден Код (Номерология)
« Отговор #20 -: Август 16, 2010, 01:24:18 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 09:26:25 am от Синухе »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #21 -: Август 20, 2010, 10:09:16 am »
А тук http://www.religia.hit.bg/pitagorsys.htm е даден методът на

според този сайт всичките ми квадратчета са запълнени..от 1 до 9

111   4   77
2   5   88
33   6   9

ето така са....аз доклокото разбрах се броят от първата колона към втората...или поне така са попълнени...много жалко, че не разбирам руски... :(
не мога да разбера какво пише в сайта...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Август 21, 2010, 05:00:00 am »
Нулата е на Плутон  ;) :blink: ,така ,че или добро за нея или нищо.... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #23 -: Август 21, 2010, 12:54:45 pm »
Няма как да е на Плутон, защото е нула...т.е. няма как да я тълкуваме, ако пред нея няма друго число.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Август 21, 2010, 01:23:12 pm »
Няма как да е на Плутон, защото е нула...т.е. няма как да я тълкуваме, ако пред нея няма друго число.

Точно на Плутон е нулата. нулата е и край и начало..
1-цата е на слънцето
2-ката е на луната
3-ката е на юпитер
4-ката е на Уран

5-цата е на меркурий
6-цата е на венера
7-цата е на нептун
8-цата е на Сатурн
9-ката е на марс

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #25 -: Август 21, 2010, 02:03:05 pm »
Ok, де...обаче, без да използваш значението на планетите, трябва да можеш да опишеш нулата като качества, както и за останалите числа, а то е невъзможно. Това ми е мисълта. И кой е под влияние на нулата...Няма как да кажем, че 20 е луна и плутон.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Август 21, 2010, 02:36:41 pm »
Ok, де...обаче, без да използваш значението на планетите, трябва да можеш да опишеш нулата като качества, както и за останалите числа, а то е невъзможно. Това ми е мисълта. И кой е под влияние на нулата...Няма как да кажем, че 20 е луна и плутон.

Кабалетка , аз с другарката Линда Гудман не мога да споря! От нея знам ,че нула е числото на Плутон! Има много обяснения за това, порови се и прочети нейното мнение -мисля ,че ще ти допадне! :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #27 -: Август 21, 2010, 03:04:17 pm »
Аз не приемам, пък писания, докато не ми се докаже и обясни защо е точно така и как е стигнала до този извод, независимо дали е Гудман или Шестопавлов. Та, ако тръгнем от Ведите, които считам за по-голям "капацитет"- там няма нула и се работи с планети от септенера, и както сама виждаш, дори и са по-точни от съвременната нумерология или астрология. Просто се замислих, както ти казах, че, реално, не може да ми се направи анализ на нулата в нумерологията, още повече пък, другарката Гудман не беше и писала кой е този, който е под влияние на нулата и как се изчислява, за да стигнем до нея. Нъл ма знайш, че не отбирам от капацитети, ако не ми докажат теорията си, а тя не е теорема.-)))

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Август 21, 2010, 05:42:45 pm »
Аз не приемам, пък писания, докато не ми се докаже и обясни защо е точно така и как е стигнала до този извод, независимо дали е Гудман или Шестопавлов. Та, ако тръгнем от Ведите, които считам за по-голям "капацитет"- там няма нула и се работи с планети от септенера, и както сама виждаш, дори и са по-точни от съвременната нумерология или астрология. Просто се замислих, както ти казах, че, реално, не може да ми се направи анализ на нулата в нумерологията, още повече пък, другарката Гудман не беше и писала кой е този, който е под влияние на нулата и как се изчислява, за да стигнем до нея. Нъл ма знайш, че не отбирам от капацитети, ако не ми докажат теорията си, а тя не е теорема.-)))

Принципно си права Кабала ,аз съм същата.Явно обаче тоя спомен за нулата и Гудман е останал у мен. Аз съм се занимавала с нумерология на 14/15 год. Основно в момента само си правя съпоставка с астрологията за годината. Цикъла е ясен. Ни най-малко искам да омаловажа нумерологията , но тя не ми дава толкова много отговори както астрологията. Числата са изумително важни според кабала , приемам ги като част от планетарните влияния. Мисля ,че Плутон е нулата ,защото  той руши ,но и изгражда ,той е и началото и края. Различните нумерологични школи имат също своите противоречия ,както астрологичните.
Например според някои 11 не се редуцира. според други се редуцира. това касае и 22.
Аз съм родена на 6.12.1965. Път -3. Тази година в 2-ка ли съм или в 11-ка според теб? Цикъла е 9.

« Отговор #29 -: Август 21, 2010, 05:54:34 pm »
Тази година в 2-ка ли съм или в 11-ка според теб?

Извинявам се, но се изкушавам да ти отговоря преди Кабала.

Аз смятам навършени години - 6,12,2009 = 2  ;) т.е. от 6,12,2009 до 5,12,2010 си в година 2

6+3 = 9+11 = 20
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Август 21, 2010, 05:58:59 pm »
Тази година в 2-ка ли съм или в 11-ка според теб?

Извинявам се, но се изкушавам да ти отговоря преди Кабала.

Аз смятам навършени години - 6,12,2009 = 2  ;) т.е. от 6,12,2009 до 5,12,2010 си в година 2

6+3 = 9+11 = 20

Мерси! И аз така мисля , но според някои източници съм в 11. А 11 е сложно число. ;D ;)
Но догодина съм в 3-ка ,което пасва на цикъла 9 ,както и на 3-ката път в живота.
Ти как мислиш Аурора? :-\

« Отговор #31 -: Август 21, 2010, 06:02:33 pm »
Но догодина съм в 3-ка ,което пасва на цикъла 9 ,както и на 3-ката път в живота.

Докоркото знам тройка беше юпитерово число. Аз сега съм в 3 и определено тази година е най-приемлива от доста години назад.

При теб наистина се получава много добра хармония, както ги посочваш.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Август 21, 2010, 06:10:12 pm »

Докоркото знам тройка беше юпитерово число. Аз сега съм в 3 и определено тази година е най-приемлива от доста години назад.

При теб наистина се получава много добра хармония, както ги посочваш.  :blink:

Забелязала съм , че в годините в който числото е нечетно нещата са отлични или поне добри. За разлика от четните.
Напоследък се занимавам много усилено с ФЪН-ШУЙ и  Китайска предактивна. Идея нямаш тъй като и ФЪН-ШУЕЙ /така го наричат китайците/и нумерологията боравя с цифри ,колко са полезни за откриване на някой скрити неща в астрологията.Китайската предактивна разглежда определени звезди и влиянието им , направо се изумих. Връщах се 10 год. назад- Грешка няма!

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #33 -: Август 21, 2010, 06:58:40 pm »
Нулата не е началото и края, а е по-точно безкрая,т.е. бих казала, че е Айн Софт, според кабала. Няма как да ограничим "нищото" в рамките на Плутон и за това, смятам,че е тъпотия, независимо кой авторитет го е писал, освен,ако не ми даде достатъчно доказателства за това ( тая пуста девешка Луна-))), но за годината...според зависи...има някои условия дали да е 11 или 2.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Август 21, 2010, 07:00:53 pm »
Нулата не е началото и края, а е по-точно безкрая,т.е. бих казала, че е Айн Софт, според кабала. Няма как да ограничим "нищото" в рамките на Плутон и за това, смятам,че е тъпотия, независимо кой авторитет го е писал, освен,ако не ми даде достатъчно доказателства за това ( тая пуста девешка Луна-))), но за годината...според зависи...има някои условия дали да е 11 или 2.

Звиси от сбора видно или бъркам? според теб в каква съм?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #35 -: Август 21, 2010, 07:02:20 pm »

Звиси от сбора видно или бъркам? според теб в каква съм?

не толкова от сбора, колкото от нивата  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #36 -: Август 21, 2010, 07:23:00 pm »
това е таблицата на Подводни  :blink:

« Отговор #37 -: Август 22, 2010, 04:02:41 pm »
    ;D Веще, ти нещо разбра ли по таз табличка - и кои числа как се изчисляват....имам тази книжка, но като че ли липсват цели глави от нея и нищо не мога да вдяна.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #38 -: Август 22, 2010, 06:34:37 pm »
Дейзи, нумерологията не ми е страст та да я чопля толкова. при числата както при планетите си има нива и това е факт. ако реша мога да имам най-добрата учителка по нумерология, но просто не ми е в кръвта все още да се занимавам с числа...

та аз не си и поставям за цел да запомня кое е числото на съдбата и кое пътя, па ти ми говориш за нещо повече  ;D ;D ;D

хиляди пъти са ми обяснявали разни неща и от едното ми ухо влиза, а от другото излиза... и въпреки всичко някои неща са ми влезли в главата и ги знам  :-[

относно тази таблица - ми дадени са нивата на числата. всичко си зависи от самото ниво на човека. тълкува се също като планетите и нивата... дали ще е 2 или 11 си зависи от духовното ниво на човека, ама кое беше по-високото убий ме не се сещам  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #39 -: Октомври 04, 2010, 07:17:22 pm »
сега  значи съм в година 3 ( щом се брои от чрд) това ми беше въпрос :blink: мислех, че съм миналата и нещо не се пасвашееееееееее
куку  някой прелитащ нумеролог  насам ?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.