Здравей Гост

kakvo li zna4i tova ...

• 1 Отговора
  • 1583 Прегледи
kakvo li zna4i tova ...
« -: Август 02, 2008, 02:16:10 pm »
zdraveite otnovo :) setih se kakvo sunyvah dnes:biah s niakakuv muj v biala policeiska kola i biahme v ne6to kato tresavi6e,toi kara6e i po edno vreme sleznahme ot kolata,za da se skrieme ot policiata :-\ na6ata kola be6e skrita v hrastite,koito biaha qrko zeleni,a az i tozi muj biahme zalegnali,za da ne ni vidiat oficerite na reda;posle izvednuj kato se ka4ihme v kolata i toi trugna,az mu zabih lakut v korema i toi po4na da kurvi,i ima6e mnogo kruv;toi se prevurza s bial bint;sled tova izvednuj se ozovah na selo s diado mi,nie s nego vurviahme po taka nari4ania tam"centur" i se pribirahme kum na6ata ku6ta,a baba mi nabludava6e ot balkona,kakto pravi obiknovenno,no i az ia gledah:no vsi4ko tova niama6e zavur6ek,za6toto taka i ne sanuvah dali vlizame s diado mi v samia dvor :-\ mnogo stranno,molia vi pomognete mi da razbera kakvo zna4i tova,kato se ima v predvid,4e diado mi sega e s s4upen krak,a v sunia mi si hode6e burzo,kakto predi t'va da stane :(
« Последна редакция: Август 03, 2008, 10:27:13 am от lasity55 »

Re: kakvo li zna4i tova ...
« Отговор #1 -: Август 04, 2008, 10:28:58 pm »
Направила си нещо нередно и те чопли съвеста ,а дядо ти се явява като авторитетна личност от семейството и само толкова :P