здравейте

. честичко сънувам разни много странни сънища...ще ви разкажа последния ми:
лежа си, спя в моето си легло и в един момент се събуждам (това го сънувам) и виждам че леглото се разцепва по средата и оттам много бързо пораства едно дърво...много бързо расте нагоре,нагоре...и на върха един портокал. той много бързо узрява още докато расте дръвчето и както натежава и пада на земята до леглото. поглеждам го тоя портокал и виждам, че

той се е разтворил и вътре в него има гадни малки бели червейчета...

след това се озовавам в нещо като голям замък с огромен двор с пейки. червеите пълзят многго бързо из двора, аз ги гоня и трябва да ги хвана бързо..може би за да не ги види някой, не знам...тааа тези червеи порастват много бързо докато пълзят. а те пълзят всичките заедно като в редица...и им излизат гребени като на петлите, такива червени, ярки... след това станаха на едни големи бели патици...които заедно тичаха из двора...аз обърнах две пейки и ги подгоних там, зада мога да ги затворя между пейките. успях и тамън си отдъхнах и като погледнах...тия големи бели патки разпериха едни огромни много бели крила и полетяха нагоре...
и се събудих.
някой ако има някакви идеи нека сподели...
звучи идиотско, но щом го помня още значи ми е направило голямо впечатление...беше преди 2-3 седмици.