Здравей Гост

портокали, патки ???

• 4 Отговора
  • 1957 Прегледи
портокали, патки ???
« -: Август 02, 2008, 11:17:48 pm »
здравейте  :). честичко сънувам разни много странни сънища...ще ви разкажа последния ми:
лежа си, спя в моето си легло и в един момент се събуждам (това го сънувам) и виждам че леглото се разцепва по средата и оттам много бързо пораства едно дърво...много бързо расте нагоре,нагоре...и на върха един портокал. той много бързо узрява още докато расте дръвчето и както натежава и пада на земята до леглото. поглеждам го тоя портокал и виждам, че  :o той се е разтворил и вътре в него има гадни малки бели червейчета... :o
след това се озовавам в нещо като голям замък с огромен двор с пейки. червеите пълзят многго бързо из двора, аз ги гоня и трябва да ги хвана бързо..може би за да не ги види някой, не знам...тааа тези червеи порастват много бързо докато пълзят. а те пълзят всичките заедно като в редица...и им излизат гребени като на петлите, такива червени, ярки... след това станаха на едни големи бели патици...които заедно тичаха из двора...аз обърнах две пейки и ги подгоних там, зада мога да ги затворя между пейките. успях и тамън си отдъхнах и като погледнах...тия големи бели патки разпериха едни огромни много бели крила и полетяха нагоре...
и се събудих.
някой ако има някакви идеи нека сподели...
звучи идиотско, но щом го помня още значи ми е направило голямо впечатление...беше преди 2-3 седмици.
 :D

Re: портокали, патки ???
« Отговор #1 -: Август 03, 2008, 09:36:11 am »
здрасти :) Ами значи аз съм чувала,че когато дънуваш бяло,това означава ядове,оранжевото - в смисъл портокала мисля че означаваше изненада,а червеите на 100 % съм сигурна - ще те наклеветят за нещо   :( дървото в твоя случай символизира успехи, :) а портокала,също така забравих да добавя е цъфнал,което значе,според мен ,че ще имаш приятел :) Поне така съм чела,де :)

« Отговор #2 -: Август 03, 2008, 07:11:31 pm »
ами..как да ти кажа..не ми звучи много убедително.
и аз имам един съновник на Нострадамус в нас ама нещо не ми вдъхва доверие...
не мисля че трябва да се тълкува всяка дума,предмет...това си беше цяла история, свързана.
то по тоя начин може и да разтълкуваме примерно цвета на възглавницата...хмм черна беше начи ше умра.
благодаря, че се опитваш все пак...
 :)

« Отговор #3 -: Август 03, 2008, 08:29:50 pm »
za ni6to :) poneje baba mi razbira ot tezi ne6ta dosta,6te ia pitam,da vidim kakvo 6te mi kaje :)

« Отговор #4 -: Август 04, 2008, 10:26:24 pm »
здравейте  :). честичко сънувам разни много странни сънища...ще ви разкажа последния ми:
лежа си, спя в моето си легло и в един момент се събуждам (това го сънувам) и виждам че леглото се разцепва по средата и оттам много бързо пораства едно дърво...много бързо расте нагоре,нагоре...и на върха един портокал. той много бързо узрява още докато расте дръвчето и както натежава и пада на земята до леглото. поглеждам го тоя портокал и виждам, че  :o той се е разтворил и вътре в него има гадни малки бели червейчета... :o
след това се озовавам в нещо като голям замък с огромен двор с пейки. червеите пълзят многго бързо из двора, аз ги гоня и трябва да ги хвана бързо..може би за да не ги види някой, не знам...тааа тези червеи порастват много бързо докато пълзят. а те пълзят всичките заедно като в редица...и им излизат гребени като на петлите, такива червени, ярки... след това станаха на едни големи бели патици...които заедно тичаха из двора...аз обърнах две пейки и ги подгоних там, зада мога да ги затворя между пейките. успях и тамън си отдъхнах и като погледнах...тия големи бели патки разпериха едни огромни много бели крила и полетяха нагоре...
и се събудих.
някой ако има някакви идеи нека сподели...
звучи идиотско, но щом го помня още значи ми е направило голямо впечатление...беше преди 2-3 седмици.
 :D
Проблеми от интимно естество :-X