Здравей Гост

Планетите при връх на дом

• 83 Отговора
  • 17713 Прегледи
Re: Планетите при връх на дом
« Отговор #80 -: Август 18, 2008, 05:04:11 pm »
Наскоро прочетох една статия за градусът Анарета-мисля,че ще е интересно,макар,че не  става въпрос за връх на дом.Ако планетата е в 29-30 градус на знака,то тя е съдбовна и винаги налага строги уроци над личността,в зависимост от характера й и дома. Какво ще кажете за Сатурн в съдбовния градус Анарета в Стрелец? 

« Отговор #81 -: Август 18, 2008, 05:26:35 pm »
И моят Уран е в 3 дом!!! ::)А Плутон ми е в 3 дом , на 2 градуса от ИЦ.Според вас как би трябвало да го усетя като реално проявление-т.е. повлиян от 4 дом? Мога само да спомена,че имам тежка опитност със Скорпиони.Във всевъзможни взаимоотношения.Разриви,драматични събития-промени в семейния статус.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Август 18, 2008, 05:34:53 pm »
Критичните градуси намират приложение в предиктивната и хорарната астрология.
Важно е да се вземе под внимание кога АС или МС по дирекция минава в последния градус.

Цитат
Classic critical degrees:
0, 13, and 26 degrees of the cardinal signs (Aries, Cancer, Libra, and Capricorn)
8-9 and 21-22 degrees of fixed signs (Taurus, Leo, Scorpio, and Aquarius)
4 and 17 degrees of mutable signs (Gemini, Virgo, Sagittarius, and Pisces)

Anaretic ('Crisis') Degrees:
The 0 and 29 degrees of any sign are considered critical degrees as well. The 0 and 29 degrees are more crisis-oriented points, especially in predictive work.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #83 -: Август 19, 2008, 12:17:32 pm »
Ако планетата е в 29-30 градус на знака,то тя е съдбовна и винаги налага строги уроци над личността

Тoзи градус e кармичен  и съответно щом попада планета там , се изисква отработване ,свързва се с приключване на стари кармически модели.
« Последна редакция: Август 21, 2008, 09:16:30 am от Asaia »