Здравей Гост

Зъболекар,вече съвсем се обърках ...

• 2 Отговора
  • 1897 Прегледи
Зъболекар,вече съвсем се обърках ...
« -: Август 05, 2008, 10:01:27 am »
здравейте всички,пиша днес  защото заминавам :).Нощес пак сънувах този същия Ангел,за който писах че всеки ден ми се явява.Този път беше различно:пак бях на село в моята къща,но някяк си беше променена ... и там разбира се го видях Ангел.Беше облечен в анцуг,който беше цял и горнището беше в светлосиньо и доста тъмносиньо.Той пак ме гледаше,но някак си когато тръгвах след него,той бягаше от мене.Той обикаляше двора и като чели се и криеше от мен,но нямам спомен защо.Аз непрекъснато го търсех и в повечето случаи го виждах.Той ми казваше нещо,но не си спомням какво.по едно време сънувах,че съм в нещо като шахта с дървена решетка и той минава то4но покрай мен.После нямам спомен какво стана,но се озовахме пред даскалото ни и грееше слънце така,както грее към 17:00ч.И какво стана после нямам ясна представа,но изведнъж пак се озовах на село.Там се озова и някакво мургаво момче,което ядеше нещо като пъпеш ;D.Аз го попитах:"Къде е Ангел?"а той ми отговори:"Той йзлезе".Тогава аз отидох на балкона и видях,че вратата не е съвсем затворена за разлика от преди кат се озовах там.После много странно как,но се намерих над гаража много високо седнала на един парапет на къщата.И разбира се тогава го видях Ангел - стоеше на ъгъла и ми се усмихваше.Сега се сетих за училище:Всички имаха празник,и той вървеше след мен,но аз се му казвах:"махай се".Накрая той ме попита:"ще си тръгваме ли заедно" а аз му отвърнах:"не".Тогава той ми каза:"ти не ме искаш,аз не те искам,ние не се искаме".и се запъти към стаята си по английски.После влезна в тоалетната да пие вода и моята съученичка Злати,която странно защо беше с сребърен грим върху очите,спирала и гланц,ме посъветва:"кажи му че го харесваш,хайде кажи му че искаш да сте гаджетa".После изчезна.Аз започнах с това,че не искам да се караме а през тва време той пак ми се усмихваше ??? След тва като излезе от тоалетната след катбеше пил вода ме напръска и каза:"Ставаме гаджета и това е".И аз побъързах да се похваля,цялата весела.Отидох при съучениците ми и те ядяха питки,ама като за раждане на бебе и сладки.Започнах и аз да ям и това е.Та да се върнем към село:след кат видях Ангел как се усмихва на ъгъла,продължих да го наблюдавам,но усещах,че ме е страх да не падна.Той се престраши и дойде пред вратата но се хилеше.Съня завършва с тва,че както си го глеедах,и го огряваше слънцето с оранжевите си лъчи аз се подхлъзнах и започнах бавно да политам надолу ???
Предварително ви благодаря :) :) :)
А ще разкажа и съня на приятеля ми,моля ви помагайте:Ангел е сънувал как пада от небостъргач,после се озовава в някаква много тъмна гора,цялата в мъгла и изведнъж изскачат въркулаци с бозуки и след тва сънувал че ме коли и имало много кръв :D
Пак ви благодаря много ама много :) :) :) и приятня седмица,това е от мен :) :) :) :) :)
« Последна редакция: Август 05, 2008, 08:25:31 pm от lasity55 »

Re: Хора,тези сънища ме побъркват ...
« Отговор #1 -: Август 05, 2008, 10:48:27 am »
abeeeee stiga ste gledali filmi we ora 6a se pobarkate  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Re: Хора,тези сънища ме побъркват ...
« Отговор #2 -: Август 05, 2008, 10:41:26 pm »
abeeeee stiga ste gledali filmi we ora 6a se pobarkate  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Направо ме съгласи ;D,по-добре и аз нямаше да го кажа ;D