Здравей Гост

Две "аз"

• 6 Отговора
  • 2386 Прегледи
*

yan

• *
  • 64
Две "аз"
« -: Август 17, 2008, 04:44:19 pm »
Здравейте. Преди няколко дни сънувах че едното ми аз лежи на леглото и слуша една от любимата ми музика, а другото ми аз щъка насам натам из апартамента. Майка ми каза че е време да излизаме а щъкащото ми аз  :)отвърна че идва само да изключи плейъра за да не работи напразно. Отивам да го изключа а другото аз се раздвижва и почва бой голям. ;D Не, шегувам се просто двете аз почнаха нещо да се боричкат на шега обаче. Това е което помня ,след това се събудих(the real me:)))

На някой да се е случвал подобен сън? Дали значи нещо?

Само да спомена че не практикувам левитация, пътуване извън тялото и всякякви такива чудесии :)   

*

AH

• 2201
Re: Две "аз"
« Отговор #1 -: Август 19, 2008, 05:33:45 pm »
какво ти пречи да опиташ да практикуваш левитация, пътувания извън тялото и други такива чудесии:)- виждат ти се несериозно чудесиите?:)

*

yan

• *
  • 64
« Отговор #2 -: Август 20, 2008, 04:15:52 pm »
какво ти пречи да опиташ да практикуваш левитация, пътувания извън тялото и други такива чудесии:)- виждат ти се несериозно чудесиите?:)

То не че ми пречи, но нямам време. Иначе опитвах йога преди време и много ми хареса. Но напоследък нещо и за нея нямам време, но ми се ще да се върна към нея.
Тук думата време май  е с особено значение ;D

« Отговор #3 -: Август 20, 2008, 04:30:15 pm »
какво ти пречи да опиташ да практикуваш левитация,

Обикновено пречи гравитацията  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

AH

• 2201
« Отговор #4 -: Август 20, 2008, 05:21:21 pm »

То не че ми пречи, но нямам време. Иначе опитвах йога преди време и много ми хареса. Но напоследък нещо и за нея нямам време, но ми се ще да се върна към нея.
Тук думата време май  е с особено значение ;D
[/quot

върни се към йогата - нещата не са трудни, когато си в синхрон с вселенската енергия:)

*

AH

• 2201
« Отговор #5 -: Август 20, 2008, 05:23:15 pm »
какво ти пречи да опиташ да практикуваш левитация,

Обикновено пречи гравитацията  :P

тук важи оная максима: "който иска, го прави, който не иска, си намира оправдания"  ;D

*

yan

• *
  • 64
« Отговор #6 -: Август 21, 2008, 12:02:46 am »
Мдааа ще се върна към йога ..няма начин :)