Здравей Гост

horar

• 32 Отговора
  • 6877 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: horar
« Отговор #20 -: Август 22, 2008, 12:58:39 pm »
Съжалявам.
Точно това имах предвид, но не посмях да кажа директно...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Август 22, 2008, 01:02:28 pm »
Просто напоследък сънувам доста често че ще имам момче,но пък вътрешното ми чувство ми казва че  ще имам някакви проблеми.

Не мисли за проблемите - реални и евентуални.
Когато му дойде времето, ще имаш и бебче. Само че в твоя случай - от астрологична гледна точка - за евентуално забременяване трябва да се потърсят показатели за второ дете.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Август 22, 2008, 01:26:09 pm »
В момента по дирекция има точна опозиция между Луната и Сатурн. Но за радост Сатурн не е промисор, а Луната. Тоест имаме дирекция на Луна към господаря на 5 дом. Едновременно с това и дир. Сатурн прави точен тригън с Луната в радикса (в радикса те са в точен куинконкс, който някои астролози също считат за мажорен аспект, леко проблематичен). Имайки предвид домовата позиция на Сатурн и аспекта му с Луната, можем да предположим (което каза и Скарлет), че темата по някакъв начин може да присътства във фамилната динамика.

@grosde
Сещаш ли се в рода, в семейството ви (евентуално по майчина линия) някога да имало отказ да се поеме отговорност за дете - собствено или доведено/осиновено? Разбира се, това са само хипотези и няма как да бъдат проверени...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #23 -: Август 22, 2008, 01:56:05 pm »
Сещам се за нещо но незнам.Майка се е омъжила бременна но свекърва й не я е искала и доколкото знам е имало доста тормоз и клетви.А майка е много добър човек.С брат ми,който е по малък от мен е искала да прави аборт.2те ми 1ви братовчедки имаха доста трудности.Едната накрая забременя и роди но другата не можа милата.2 пъти забраменява но не може да ги износи.ако това може да има значение.

« Отговор #24 -: Август 22, 2008, 01:57:39 pm »
Какво значи тази опозиция на Луна и Сатурн?

*

Skarlet

« Отговор #25 -: Август 22, 2008, 02:31:00 pm »
Какво значи тази опозиция на Луна и Сатурн?

Най-общо казано- ограничение,сдържаност в емоциите,проблеми от емоционално естество-може да са свързани с мъжете, а може и с родителите.
 grosde, сетих се още нещо- Юпитер е съуправител и на знака Риби,а при теб той е на върха на 7 дом-партньора.Не ми харесва тази опозиция и те моля да вземеш написаното от нас тук насериозно и да вземеш мерки.Още повече,че Юпитер е в зака Лъв,славещ се като един от проблемните знаци за оплождане.Ако чакаш нещо да се случи от самосебе си,може и да сгрешиш.Моето мнение е,че без лекарска намеса няма да стане.И този Сатурн да не вземе да задейства друга алтернатива по 12 дом-дете от дом.

« Отговор #26 -: Август 22, 2008, 02:43:20 pm »
Дете от дом осиновяване ли значи?

« Отговор #27 -: Август 22, 2008, 02:57:49 pm »
Не предполагах,че е толкова сериозно.

*

Skarlet

« Отговор #28 -: Август 22, 2008, 03:44:02 pm »
Не предполагах,че е толкова сериозно.

Ами,на 30 години/поне за мен/ си е сериозно.За да пуснете тук хорара и натала,вероятно и Вие вътрешно сте усещали нещата като сериозни.Но лошото е,че обикновено хората чакат последния момент за всичко и смятат,че на тях не може да им се случи такова нещо.Ако наистина искате деца,обърнете се към специалистите. Моля Ви,приемете нещата присърце,за да не стане късно.Все пак всички жени сме дошли на този свят да бъдем майки.Без деца сме изгубени и нещастни души.Поне това е моето мнение и усещане.Ако на мен ми се случваше това,аз след 25-годишна възраст да съм пощуряла и ще хукна по лекари.

« Отговор #29 -: Август 22, 2008, 03:56:56 pm »
Жената е благословена,защото само тя може да създава живот.Жалко,че толкова много млади жени имат такъв проблем.Казват,че от Чернобилската радиация може да е .

« Отговор #30 -: Август 22, 2008, 04:30:31 pm »
Може и да е от озоновата дупка.  ;) Проблемът не е в самата възраст като такава, а в това, че с времето заболяванията се хорифицират. На много от тях не обръщаме нужното внимание, защото или не ни боли или просто не ни пречи да си ходим с някакъв дребен проблем и си отглеждаме до голям проблем. А и не може да се взимат противозачатъчни от деца и да се очаква, когато решат след 20 години да станат майки всичко да мине нормално. Иначе, няма нищо по-добро то това едно дете да бъде отгледано и възпитано от зрели хора, които са преживели дилемите в живота си и то е желано, а не на него да се гледа като поредната точка от списъка " Какво да направя преди да съм навършила 25 г."
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Август 22, 2008, 10:08:28 pm »
Ще забременея ли догодина?

Ако все пак до края на тази година и началото на следващата не се получи, може да имаш повече късмет в периода 2009/2010 г.
Успех!  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #32 -: Август 25, 2008, 10:34:23 am »
Благодаря ви много.Ще ви известя ако има резултати. :)