Здравей Гост

КАКВО ОЗНАЧАВА СЪНЯ МИ??

• 3 Отговора
  • 1885 Прегледи
КАКВО ОЗНАЧАВА СЪНЯ МИ??
« -: Август 22, 2008, 10:55:58 am »
Здравейте! Моля за помощ относно тълкуването на следния сън:
Отивам с майка ми до детската градина, за да вземем брат ми оттам (той отдавна не ходи на детска градина). Тя влиза в сградата, а аз оставам отвън и както си чакам, в двора срещам 2 момчета, по които си падах преди - П. и Г. Те започват да ми говорят за това какви кучета имат... П. казва, че неговото куче се казва Димитко [  ;D ] След това майка ми излиза от детската градина с брат ми под ръка. Казва ми, че трябва да изхвърля някакъв боклук и ми подава 3 големи черни торби за смет, пълни с боклук. Тръгваме си от детската градина. По пътя аз ги запращам в някаква недостроена или изоставена сграда, и си продължавам. След това се озовавам в къщата на дядо ми, където се е събрала цялата фамилия. Всички готвят или режат по нещо. Г. също е там. Аз режа магданоз на една дъска, встрани от всички други, и той идва да ми помогне ( а в реалния живот не се понасяме).
Нататък не мога да си спомня какво се случва, защото някой ме събуди...
Благодаря предварително за тълкуването :)

Re: КАКВО ОЗНАЧАВА СЪНЯ МИ??
« Отговор #1 -: Август 22, 2008, 02:51:44 pm »
Правиш си равносметка на това ,което си преживяла до този момент и какво на теб ти трябва и какво ти възлагат като надежди и желания родителите ти.

КАКВО ОЗНАЧАВА СЪНЯ МИ??
« Отговор #2 -: Август 22, 2008, 03:07:47 pm »
Здравейте, тази сутрин сънувах баба ми, която много обичам как ми казва, че ще почине до Нова година. Моля, ако някой може да ми разтълкува съня. Предварително благодаря!

Re: КАКВО ОЗНАЧАВА СЪНЯ МИ??
« Отговор #3 -: Август 22, 2008, 03:23:21 pm »
Този сън, не подлежи на тълкуване :(.
Съжалявам!
Много вероятно е да имаш подобни тревоги около баба си в реалния живот и това да ти се отразява на сънищата .