Здравей Гост

ректификация

• 157 Отговора
  • 29348 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ректификация
« Отговор #40 -: Август 29, 2010, 01:10:50 pm »
Ректификацията е много сложен процес и само от един лунар ми звучи абсурдно да бъде направена....
От скоро го правя с примарни похвати и дава сериозни резултати...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #41 -: Август 29, 2010, 02:18:21 pm »
аз искам да разбера Венерата ми в 8 или 9 дом е, какво да гледам като се върна назад?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Август 29, 2010, 02:47:52 pm »
Ректификацията е много сложен процес и само от един лунар ми звучи абсурдно да бъде направена....
Би ли се наела да пробваш ректификация за мъжа ми,като ти дам датите на тези 3 важни събития?
« Последна редакция: Август 29, 2010, 02:51:53 pm от Milkyway »

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Август 29, 2010, 02:55:11 pm »
Би ли се наела да пробваш ректификация за мъжа ми,като ти дам датите на тези 3 важни събития?

За съжаление Не , защото е доста работа , а времето ми никак не е излишно.... :blink:

Има и повече събития предполагам за ректификация:
завършване на основно
завършване на средно
завършване на висше
брак
раждане на дете
възможни операции или здравословни проблеми

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #44 -: Август 29, 2010, 02:58:36 pm »

За съжаление Не , защото е доста работа , а времето ми никак не е излишно.... :blink:

завършване на основно
завършване на средно
завършване на висше
брак
раждане на дете

За съжаление мога да дам само 4.
А те са: датите на смъртта на двамата му родители(при единият е нелеп инцидент),а третото събитие раждане на нашето дете.
Дата на нашето запознанство.

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Август 29, 2010, 03:00:25 pm »

завършване на основно
завършване на средно
завършване на висше
брак
раждане на дете

За съжаление мога да дам само 3.
А те са: датите на смъртта на двамата му родители(при единият е нелеп инцидент),а третото събитие раждане на нашето дете.

Милки , тоя мъж не е ли учил нещо.... :o

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #46 -: Август 29, 2010, 03:01:21 pm »
Средно образование има.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #47 -: Август 29, 2010, 03:18:52 pm »
Ето например сега намерих датата на точният му сатурнов възврат.
5 август 2005г, а на 10 юни 2005г той се запозна с мен, два месеца преди възврата.
Кажете ми как да го изчисля :(
Или да ми препоръчате някоя книга на пазара.

*

Asol

• 4140
« Отговор #48 -: Август 29, 2010, 03:50:22 pm »
Рая, разположението по дом, по-скоро го определяш по това дали смяташ, че твоята Венера се е "показала" като елемент и тема на 8 и 9 дом в живота ти т.е да свързваш нейното управителство със събития по тези домове.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #49 -: Август 29, 2010, 03:58:34 pm »
Милки, а защо не започне твоя човек - като отиде до общината по месторождение и не поиска от там официалния час на равдане от медицинското свидетелство от болницата, където се е родил. Така поне ще имаш някакъв материал за старт на ректификация...

Вчера по горе писах че сме ходили,нищо не е намерено.

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Август 29, 2010, 04:41:24 pm »
Средно образование има.

Кога е започнато ,кога е завършено -това са две дати , които влизат в сметките за ректификация....

*

abroad

« Отговор #51 -: Август 29, 2010, 04:46:01 pm »
Милки, а защо не започне твоя човек - като отиде до общината по месторождение и не поиска от там официалния час на равдане от медицинското свидетелство от болницата, където се е родил. Така поне ще имаш някакъв материал за старт на ректификация...

Вчера по горе писах че сме ходили,нищо не е намерено.

като го няма в общината, то със сигурност се пази в архива на болницата, в която е роден

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #52 -: Август 29, 2010, 04:47:18 pm »
Средно образование има.

Кога е започнато ,кога е завършено -това са две дати , които влизат в сметките за ректификация....
Аз датите лесно ще ги намеря,просто ти каза че не ти се занимава,затова питам как бих могла да го направя сама или с някоя книга.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #53 -: Август 29, 2010, 07:21:58 pm »
Рая, разположението по дом, по-скоро го определяш по това дали смяташ, че твоята Венера се е "показала" като елемент и тема на 8 и 9 дом в живота ти т.е да свързваш нейното управителство със събития по тези домове.
понякога се проявява като 8-домна, понякога като 9-домна Венерата ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Август 29, 2010, 07:24:15 pm »

Защото е близнашка и е типичен отразен образ на хермафродита.... ;D ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #55 -: Август 29, 2010, 07:26:41 pm »

Защото е близнашка и е типичен отразен образ на хермафродита.... ;D ;D

:57:

*

Asol

• 4140
« Отговор #56 -: Август 29, 2010, 07:30:52 pm »
Рая, имах следното нещо предвид - нямам ти данните, ако Венера ти е примерно в осми и ти управлява първи май беше, нали :-\ ? Значи Венера би трябвало да е по-важна за теб, като управител на асцендента. Ако е в осми, дали работиш примерно в банкова институция, застрахователна агенция ..., ако е в девети ... пък нещо от темите на девети да е акцентирано при теб. Нещо такова.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #57 -: Август 29, 2010, 07:40:36 pm »
завършила съм банково и застрахователно дело ми е специалността от средното,
маркетинг от висшето образование.
но не съм работила в банка, нито в застрахователно дружество, всъщност въобще не работя това, за което съм учила.
венера ми управлява АЦ - Везни, това е 100 % сигурно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Август 29, 2010, 07:42:57 pm »
завършила съм банково и застрахователно дело ми е специалността от средното,
маркетинг от висшето образование.
но не съм работила в банка, нито в застрахователно дружество, всъщност въобще не работя това, за което съм учила.
венера ми управлява АЦ - Везни, това е 100 % сигурно.

Тогава става дума за 9-ти дом!
Съд ,адвокатски кантори ,юридически дружества, университети...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #59 -: Август 29, 2010, 07:46:50 pm »
Благодаря!!!
работя в съда, в администрацията!