Здравей Гост

ректификация

• 157 Отговора
  • 29407 Прегледи
*

nerealna

Re:ректификация
« Отговор #120 -: Септември 27, 2010, 05:23:48 am »
това е програмата АНТАРЕС 7.5.  аз я имам от 5 г. ползвам си я и мн си ми харесва. не помня от къде я бях свалила, но беше с крак.

има и мн други опции освен ректификация

*

nerealna

« Отговор #121 -: Септември 27, 2010, 05:28:47 am »
в менюто Радикс - 7-то  подменю е Ректификация  

« Отговор #122 -: Септември 27, 2010, 05:29:27 am »
И аз потвърждавам,ректификацията си я правих сама,защото часът от майка ми беше в 30 минутни граници,сега програмата ми го потвърди.

« Отговор #123 -: Септември 27, 2010, 05:46:20 am »
На мен с най-висок рейтинг ми даде +3мин. разлика

*

sunrain

• 6710
« Отговор #124 -: Септември 27, 2010, 06:04:23 am »
Стига, бе, на мен Луната ми отива в 8-ми дом и има значителна промяна на часа, по-късно ми дава да съм родена с най-висок рейтинг.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #125 -: Септември 27, 2010, 06:23:34 am »
Стига, бе, на мен Луната ми отива в 8-ми дом и има значителна промяна на часа, по-късно ми дава да съм родена с най-висок рейтинг.

И при мен се измества всичко. Асц се запазва,ама  се измества с12гр. , че и планетите по домове. Ако са писали часа, когато са се събудили, сутринта. :( А си отговарях честно.
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #126 -: Септември 27, 2010, 06:26:54 am »
Нещо не ми вдъхва доверие тая работа. По един показател, предполагам заради Уран в 12 дом ме пита дали съм била в затвора, както и съпруга ми, щото и той го има там, а проявленията на планетата възможни са и други, както знаем, е по това как може да ми ректифицира часа...

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #127 -: Септември 27, 2010, 06:31:09 am »
 Аз никога не съм си правила, бях приела един час дето беше написан черно на бяло до минутите. И не съм му се съмнявала, ама ... ;) Ми повечето казват , вярно е. Сигурно нещо грешим. Знам ли.
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #128 -: Септември 27, 2010, 06:44:01 am »
Ама, недейте така генерално да я приемате тази система :) И най-добрите астролози грешат с ректификации понякога, а какво да говорим за някаква опростена компютърна система... Всичко е възможно, а грешки винаги стават...

Сега разбрах , потвърждава с 1 мин разлика, и освен това съм дала грешни отговора, за децата.  :blink: Отговаря на написания за мен час . Хич да не е това пък което съм ;D Значи часа все пак ми е верен.

*

Stella

• 7765
« Отговор #129 -: Септември 27, 2010, 06:49:53 am »
Нещо не ми вдъхва доверие тая работа. По един показател, предполагам заради Уран в 12 дом ме пита дали съм била в затвора, както и съпруга ми, щото и той го има там, а проявленията на планетата възможни са и други, както знаем, е по това как може да ми ректифицира часа...

И мене ме пита дали съм била в затвора, макар да нямам планети в 12-ти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Santi

« Отговор #130 -: Септември 27, 2010, 06:54:04 am »
Е това е като за мен  ;D . Сега ще я видя тази работа ..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #131 -: Септември 27, 2010, 06:59:47 am »

А защо допускаш ли нещо? При теб излиза ли точно?

Другият интересен момент е, че ако задам 10 минутно отклонение ми дава, че няма нужда от ректификация. А иначе при половин часово такова ме праща на час много по-късен. Докато при другата карта с десетте минути не минава номера. Права е, Белика, не бива да се приема за вярно съвсем, но при повечето няма особено разминавания, затова искам да установя на какво се дължи при мен, дали нямам нужда от сериозна корекция в часа, макар че се съмнявам...

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #132 -: Септември 27, 2010, 07:09:23 am »

А защо допускаш ли нещо? При теб излиза ли точно?

Другият интересен момент е, че ако задам 10 минутно отклонение ми дава, че няма нужда от ректификация. А иначе при половин часово такова ме праща на час много по-късен. Докато при другата карта с десетте минути не минава номера. Права е, Белика, не бива да се приема за вярно съвсем, но при повечето няма особено разминавания, затова искам да установя на какво се дължи при мен, дали нямам нужда от сериозна корекция в часа, макар че се съмнявам...

Като отговаряш, къде слагаш отговорите ,има 2 колонки с да и две с не едните са със   !  Първия път ги сложих където е удивителната , втория път на другата. И аз имам уран в12 дом, после си се получи точно.  Не е проблема в 30 минути.

*

Santi

« Отговор #133 -: Септември 27, 2010, 07:19:18 am »
При мен най-вероятен час на раждане според програмата е 0:25, който междудругото приемах за приблизително точен .

*

Stella

• 7765
« Отговор #134 -: Септември 27, 2010, 03:40:42 pm »
При мен излиза с 5 минути по-рано. Асцендентът и МЦ мърдат с 2 градуса назад.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #135 -: Септември 27, 2010, 04:06:29 pm »
Хм, асц ми мърда с 1* и отива в последните минути на рак.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Септември 27, 2010, 05:45:08 pm »

Мене ме пита дали имам предразположеност към тайни връзки.  ;D Еми имам де, но не извънбрачни или паралелни... просто не обичам да афиширам, дори пред най-близките хора.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #137 -: Септември 27, 2010, 09:34:40 pm »
на мен ми дава АЦ - Скорпион!
Дали някога ще разбера Скорпион ли съм или Везни!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Септември 27, 2010, 09:40:35 pm »
А твоя АС да не е на границата между два знака?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #139 -: Септември 27, 2010, 09:47:41 pm »
Ако съм родена след 13,00 ч. Ац става Скорпион, ако съм родена преди това е Везни.
Но понеже  Плутон ми е в съвпад с АЦ, независимо от тези 5-10 минути, нещата се усложняват.
Може да съм АЦ Везни, но понеже и Плутон и Марс са в съвпад с него, е нормално да се усещат в излъчването ми.
Ако АЦ е Скорпион - в началото на знака, то Плутон  пак си остава в съвпад с АЦ.
А майка не е засякла часа ми на раждане до минутата.