Здравей Гост

Транзит на планета през лунен възел

• 85 Отговора
  • 15893 Прегледи
Транзит на планета през лунен възел
« -: Август 24, 2008, 12:12:07 pm »
Имате ли наблюдения дали и какви събития сте наблюдавали при транзит на планетите /вкл. и след Сатурн/ през лунните възли?
Предстои ми транзит на Плутон през СЛВ в козирог в 5-ти, а Сатурн е в съвпад ЮЛВ.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Транзит на планета през лунен възел
« Отговор #1 -: Август 24, 2008, 12:40:04 pm »
при такъв транзит ще имаш възможност за среща с хора от миналото,внезапно загубени или забравени неща ще се активират отново в живота ти.документи,хора,проекти ,деца,любови и др.ще срещнеш непознати хора,които ще чувстваш особенно близки.все пак виж какво управлява плутон и сатурн!
мисля , че тъй като са активирани планетите на кармата по оста 5-ти 11-ти,съдбата ще те срещне с ангажиран човек , с който освен бизнес ще имаш възможност да преживееш и емоционални разтърсващи мигове.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Август 24, 2008, 01:34:40 pm »
Разгледкайте тези снимчици и си помислете за възможността за "транзит през лунен възел"
http://imaloednovreme.com/1/1.jpg
http://imaloednovreme.com/1/2.jpg
http://imaloednovreme.com/1/3.jpg
http://imaloednovreme.com/1/4.jpg
http://imaloednovreme.com/1/5.jpg

*

mamma_mia

« Отговор #3 -: Август 24, 2008, 01:40:07 pm »
Здравейте :)
Сега виждам,че при точен съвпад на транзитен хирон със СЛВ съм се запознала с мъжът ми ::) Което се случва точно на Десцендента.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Август 24, 2008, 01:40:39 pm »
Доколкото виждам, Слънцето ни е съвсем нищожно в сравнение с големината на някои неподвижни звезди (слънца).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

karan

• 16
« Отговор #5 -: Август 25, 2008, 01:10:43 pm »
Здравейте!За пръв път се включвам в този форум.При съвпад на Сатурн с ЮЛВ,дъщеря ми се влюби за пръв път.Знаете ли нещо за съвпад на Нептун със СЛВ-10 дом,риби.

*

Skarlet

« Отговор #6 -: Август 25, 2008, 01:32:45 pm »
Имате ли наблюдения дали и какви събития сте наблюдавали при транзит на планетите /вкл. и след Сатурн/ през лунните възли?
Предстои ми транзит на Плутон през СЛВ в козирог в 5-ти, а Сатурн е в съвпад ЮЛВ.

Нещо не го разбирам-СЛВ ти е в Козирог в 5-ти,нали така? Значи би трябвало ЮЛВ да е в Рак,а пък тр. Сатурн е в Дева.За рожден Сатурн на ЮЛВ ли става въпрос?

Цитат:"...при такъв транзит ще имаш възможност за среща с хора от миналото".
  При точен съвпад на транзитния Сатурн с ЮЛВ се случи точно това при мен.Тогава не съм знаела,че е "човек от миналото",но след толкова години и след толкова изследвания от моя страна,вече съм сигурна.Но има е дно важно условие-това трябва да е заложено в натала.Имам предвид важните срещи от миналото с недовършени дела.

« Отговор #7 -: Август 25, 2008, 07:41:03 pm »
  Нещо не го разбирам-СЛВ ти е в Козирог в 5-ти,нали така? Значи би трябвало ЮЛВ да е в Рак,а пък тр. Сатурн е в Дева.За рожден Сатурн на ЮЛВ ли става въпрос? 
;) да, нещо не се изразих добре.

Натален СЛВ е в Козирог. ЮЛВ е в Рак в съвпад с натален Сатурн. През натален СЛВ в пети дом, ми предсти пранзит на Плутон.

*

Skarlet

« Отговор #8 -: Август 25, 2008, 07:57:12 pm »
 Няма проблем,но не мога да кажа как и къде ще ти се прояви този съвпад.Аз винаги гледам цялата карта.Вече споменах по-горе за транзита на Сатурн през ЮЛВ,а после направи точен съвпад с рождената ми Луна,която прави по принцип квадратура към наталния Сатурн.И се сещай как ме разтресе.Много яко.Това беше най-бурния/едновременно щастрив и нещастен/ период в живота ми,отключи сякаш всичките ми прераждания. Такава кървяща болка и сила на емоциите не бях имала и се надявам никога повече да не се случва/освен при следващия транзит на Сатурн.....ако съм жива. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Август 25, 2008, 09:37:23 pm »

При транзит на Юпитер през ЮЛВ се случи най-вълнуващата среща в живота ми... с Астрологията  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #10 -: Август 25, 2008, 10:06:11 pm »
Ти па.
Не казвай, че най-вълнуващото нещо в живота ти е било астрологията. Никой няма да ти повярва.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Август 26, 2008, 10:06:16 am »
Ок, ако звучи нескромно, тогава поне едно от вълнуващите изживявания  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #12 -: Август 26, 2008, 10:42:11 am »
Моля ви споделете личен опитт от транзит на лунните възли по оста асц. дсц. южен  та асц. северен на дсц и в съвпад с натална луна..Благодаря ви :)
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Август 26, 2008, 12:27:32 pm »
Моля ви споделете личен опитт от транзит на лунните възли по оста асц. дсц.

Доколкото се сещам, при мен това се случва през лятото на 1994 г.
Романтична връзка, която започва бързо и също толкова бързо приключва (когато нодалната ос застава точно върху оста АС-ДС). Една от най-запомнящите се връзки, макар и да не е била от най-обсебващите, а по-скоро на приятелска основа.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #14 -: Август 26, 2008, 02:11:18 pm »
Тъкмо щях да кажа, че нищо интересно не се е случило при мен и видях, че съм родила първото си дете при транзит на СЛВ върху Десцендента.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Skarlet

« Отговор #15 -: Август 26, 2008, 04:00:28 pm »
Моля ви споделете личен опитт от транзит на лунните възли по оста асц. дсц. южен  та асц. северен на дсц и в съвпад с натална луна..Благодаря ви :)

При мен също са минавали по тази ос при раждането на второто ми дете,а при първото са били в 4/10 дом. Но,ако си млад/а и несемеен/на ,този съвпад може и да те бракосъчетае/стига да се потвърди и с другите прогностични методи/. ;D ::) ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #16 -: Август 26, 2008, 08:06:05 pm »
Е така де, то и на мен северен ми е минавал през луната, в резултат на което имаме съвпад моя луна, щеркин северен.  :P

« Отговор #17 -: Август 26, 2008, 08:30:41 pm »
Кои са показателите в натала за възможността за такива срещи от миналото,някой може ли да каже

« Отговор #18 -: Август 26, 2008, 09:08:52 pm »
Кои са показателите в натала за възможността за такива срещи от миналото,някой може ли да каже

Ми явно крюча от палатката е във възлите. Аз сега си спомням, че при транзит на Юпитер през ЮЛВ се срещнах с една много важна /за онзи момент/ жена, която изигра ролята си и после й загубих дирите. Даже хората,които работеха с нея не знаеха къде е отишла. Много ме тормозеше една тема тогава, тя изведнъж се появи, реши ми проблема и изчезна.

*

Skarlet

« Отговор #19 -: Август 26, 2008, 09:27:49 pm »

Ми,явно крюча от палатката е във възлите.
Абсолютно,изпитана марка.  ;D