Здравей Гост

Транзит на планета през лунен възел

• 85 Отговора
  • 15952 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Транзит на планета през лунен възел
« Отговор #20 -: Август 26, 2008, 11:39:10 pm »
много ми харесва темата!възходяща е :P.
искам да допълня още нещо-освен предишния ми  рос.всичко ,което се случва е кармично заложено без значение дали са и личните планети.аз се омъжих при транзит на юпитер в/у глава на дракон.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #21 -: Август 26, 2008, 11:44:01 pm »
аз се омъжих при транзит на юпитер в/у глава на дракон.
  А голяма ли беше тая глава?  ;D Майтапче.Нещо съседната тема ме подтисна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Август 27, 2008, 12:02:48 am »
скарлет, огромна глава-погълна ме,сега се опитвам да се измъкна вече втора година. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #23 -: Август 27, 2008, 07:26:57 am »
Така, възлите при мен все си мислех че това е най-важният им  преживян техен транзит от мен / т.е . ще бъде , точен става на 1.12/, същото им  прохождение съм преживяла ана 15 ами 1нищо особено, пубертетски мъки. Но си им погледнах на транзитите  при важни събития..та първи брак на транзит на възлите в/у уран и Плутон...втори брак обратен възврат на възлите и една година на придобивки имотни, премествания/ т.е. за мен завръщане отново в Сф/съвпада им със Асц.Дсц....натално са на куспидата 5/11 изобщо май си работят пустите им възли, е за въпросните събития е имало и други предпоставки по картите разбира се
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Август 27, 2008, 09:20:09 am »
Сега се сетих за още нещо...
С Юпитер в 7 дом в знака на Венера и стелуим в 5 дом при мен всичко се върти около връзки разни, където и да ми минават възлите  ;D
По време на обрат на възлите и минаването им през нат. Венера (в съчетание със затъмнение през тази точка) се обвързах трайно. Не става въпрос за брак или класичека връзка/съжителство, но усещането ми е, че това е съюз, сключен на небесата. Нямам предвид, че е перфектен, има много трески за дялане. Дори не знам как да си го обясня. А като гледам синастрията, няма нищо по линията на възлите...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #25 -: Август 27, 2008, 10:18:32 am »
Цитат
А като гледам синастрията, няма нищо по линията на възлите...
Може това нещо да е незабележимо на пръв поглед. Разглеждах преди време една интересна синастрия с двойни кармични аспекти между Сатурн и възлите, с орбиса само 1*:

Сатурн (А) 20* СЛВ (Б)
Сатурн (Б) 80* СЛВ (А)

Цитат
Е така де, то и на мен северен ми е минавал през луната, в резултат на което имаме съвпад моя луна, щеркин северен. 
И аз така с второто дете.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Август 27, 2008, 10:43:39 am »
Може това нещо да е незабележимо на пръв поглед.

Хм, незабележимо...
Синастричен тау-квадрат Сатурн/Уран + Слънце;
Луна опозиция Юпитер;
Юпитер в съвпад с госп. на АС на единия партньор;
Луна/Юпитер/Уран на единия в тригон със Слънцето на другия и в неговия 1 дом;
Синастрична опозиция Венера-Нептун и Венера-Плутон...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Август 27, 2008, 11:22:50 am »
Венера-Нептун, Лили в синастрията, как я чувстваш?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

123

« Отговор #28 -: Август 27, 2008, 04:57:19 pm »
при такъв транзит ще имаш възможност за среща с хора от миналото,внезапно загубени или забравени неща ще се активират отново в живота ти.документи,хора,проекти ,деца,любови и др.ще срещнеш непознати хора,които ще чувстваш особенно близки.все пак виж какво управлява плутон и сатурн!
мисля , че тъй като са активирани планетите на кармата по оста 5-ти 11-ти,съдбата ще те срещне с ангажиран човек , с който освен бизнес ще имаш възможност да преживееш и емоционални разтърсващи мигове.

в момента имам същия транзит, само че по оста 1-7. Това означава ли, че ще сключа брак с ангажиран човек "от миналото"? :) ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Август 29, 2008, 10:25:36 am »
Венера-Нептун, Лили в синастрията, как я чувстваш?

В случая Нептун - "великата илюзия" - съм аз  :P
Но виж, не се бях замисляла как се чувства Венера...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Dora

• 32
« Отговор #30 -: Август 29, 2008, 02:06:11 pm »
   Е. Ловджиев пише  "В случаите когато Луната в своето движение доближава точката от хороскопа, определена за Глава на Дракона, тя носи на лицето печалби. Достигайки Опашката на Дракона, тя ще донесе на лицето материални щети." Предполагам че това се отнася за прогресивна или пък директирана Луна.

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Август 29, 2008, 02:36:46 pm »
   Е. Ловджиев пише  "В случаите когато Луната в своето движение доближава точката от хороскопа, определена за Глава на Дракона, тя носи на лицето печалби. Достигайки Опашката на Дракона, тя ще донесе на лицето материални щети." Предполагам че това се отнася за прогресивна или пък директирана Луна.

А какво пише Ловджиев за аспектите на Венера с възлите? Моята прогресивна Венера тепърва навлиза във 2-ри дом в Телец и след някоя и друга годинка ще направи съвпад с главата на Дракона. Венера управлява СЛВ в Телец и ще сключи секстил с наталната си позиция в Риби. Управлява още интерсептирани Везни в 7-ми дом. Май ще има придобивки с помощта на партньор. :) :) :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #32 -: Август 29, 2008, 06:54:17 pm »
Това за печалби/загуби по аспектна връзка Луна/Лунни възли зависи главно от статуса на възлите (освен техните натални аспекти и изява се гледат и статуса на управителите им)- може да има загуби и печалби и по двата,дори едновременно  8) Определението за Южния възел като за винаги отрицателен,поглъщащ и повличаш е повече от преувеличено, на практика кармичните отплати следват от активирането на Южния възел или господаря му по някакъв начин...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Август 30, 2008, 11:55:02 am »
Това за печалби/загуби по аспектна връзка Луна/Лунни възли зависи главно от статуса на възлите...

Бих добавила, че и от статуса и аспектите на Луната зависи.
Венера връз Луна също може да донесе придобивки както в материален, така и в емоционален план.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mamma_mia

« Отговор #34 -: Септември 05, 2008, 02:23:38 pm »
Здравейте,
скоро ми предстои съвпад на транзитен сев.възел с нат.сев.възел в 7дом.
Нещо знаменателно ли се случва тогава?

*

elfidka

• 3129
Re:Транзит на планета през лунен възел
« Отговор #35 -: Ноември 30, 2009, 07:30:45 pm »
Ей,страхотна тема е това. :) :) :)
Радвам се че я открих ,това с транзита на Сатурн през Юлв си е много вярно, точно тогава се запознах с мъжа ми.  Интересно ми е какво се предполага при съвпад на други планети, както със СЛВ, така и с ЮЛВ. Някой ако има информация, да свирка.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #36 -: Ноември 30, 2009, 07:52:17 pm »
Ей,страхотна тема е това. :) :) :)
Радвам се че я открих ,това с транзита на Сатурн през Юлв си е много вярно, точно тогава се запознах с мъжа ми.  Интересно ми е какво се предполага при съвпад на други планети, както със СЛВ, така и с ЮЛВ. Някой ако има информация, да свирка.

На мен ми предстои съвпад на Сатурн с ЮЛВ в Скорпион. Дано, дай боже да е на добро!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #37 -: Ноември 30, 2009, 08:08:15 pm »
Това ще рече среща от миналото, но миналото изплува сами когато имаме да даваме нещо...
Поне при мен беше така. При мен беше в Рак. Може би за това му станах жена после, знам ли...
А на теб в Скорпи..ще има трансформация...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #38 -: Ноември 30, 2009, 08:12:02 pm »
Това ще рече среща от миналото, но миналото изплува сами когато имаме да даваме нещо...
Поне при мен беше така. При мен беше в Рак. Може би за това му станах жена после, знам ли...
А на теб в Скорпи..ще има трансформация...

Ох, стига с тези трансформации, уморих се вече.  Аз родих при съвпад на Плутон с ЮЛВ (в 11-ти дом). На моето дете вече му е време да има свое дете. Така, че може да ми дойде внуче... ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #39 -: Ноември 30, 2009, 08:21:21 pm »
О,ами дай боже това да е ...

А, какво може да се очаква при съвпад на тр.Плутон с СЛВ в 5дом?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева