Здравей Гост

Транзит на планета през лунен възел

• 85 Отговора
  • 15947 Прегледи
*

toroni

• **
  • 561
Re:Транзит на планета през лунен възел
« Отговор #40 -: Декември 01, 2009, 10:52:19 am »
С първото ми дете имаме обърнати възли- моят ЮЛВ е в съвпад с неговия СЛВ, а Луната му съвпада с моя  СЛВ.Второто ми дете се роди при точен съвпад на транзитен СЛВ  с моя К11.Паралелно с това моя натален СЛВ е в съвпад с нейното Слънце.
Класика !!!!!   ;D ;D ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

elfidka

• 3129
« Отговор #41 -: Декември 01, 2009, 11:18:12 am »
С първото ми дете имаме обърнати възли- моят ЮЛВ е в съвпад с неговия СЛВ, а Луната му съвпада с моя  СЛВ.Второто ми дете се роди при точен съвпад на транзитен СЛВ  с моя К11.Паралелно с това моя натален СЛВ е в съвпад с нейното Слънце.
Класика !!!!!   ;D ;D ;D

С тези съвпади, това определено ще са много трудни отношения
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #42 -: Декември 01, 2009, 03:40:29 pm »
Защо мислиш така?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #43 -: Декември 01, 2009, 03:48:32 pm »
Ми по принцип връзки от всякакъв род по Лунни възли са кармични. По съвпад с твоя ЮЛВ ти напомня какво имаш да изплащаш на този човек, а по съвпад с СЛВ , човека щее средство за твоето бъдещо развитие.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #44 -: Декември 01, 2009, 03:52:12 pm »
Би било чудно , ако не са кармични- " деца-родители".... За ЮЛВ  и съвпадите там съм съгласна,че вероятно изпитания ще има, но по СЛВ би трябвало да се развият благоприятни събития. ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #45 -: Декември 01, 2009, 03:56:20 pm »
Е разбира сечедете-родител е винаги кармично..... ;D ;D ;D
Аз имах друго в предвид
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Mia21

• 2502
« Отговор #46 -: Декември 01, 2009, 03:59:23 pm »
Ми по принцип връзки от всякакъв род по Лунни възли са кармични. По съвпад с твоя ЮЛВ ти напомня какво имаш да изплащаш на този човек, а по съвпад с СЛВ , човека щее средство за твоето бъдещо развитие.

Елфидка,тъкмо гледах една синастрия.Какво ще кажеш за нея тогава?Имаме съвпад на мъжкия ЮЛВ със Слънце,Меркурий и Венера на жената и секстил на женския Сатурн със СЛВ на мъжа. :)
На него ли ще му е по-леко в тази връзка или на нея?Той или тя ще се бори за любовта му/й/?
Всичко това се развива в 5-ти дом,за ЮЛВ.
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 04:06:33 pm от Мia21 »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #47 -: Декември 01, 2009, 04:02:49 pm »
Ми дай ми да я погледна.
Но много зависи, човека с ЮЛВ в каква посока се развива, за да се определи какво ще стане
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #48 -: Декември 01, 2009, 04:08:18 pm »
Това което мога да кажа,за сега е , е нейното Слънце,Лунаи венера, ще му напомнят за миналото. Определено ще има,сериозен ефект в/у двамата,но какъв? Зависи и отдруги неща.
Възможно е Юлв,получавайки своето да активира Слви да продължи развитието си по него.В много случай това означава раздяла. Но трябва да се види всичко за да се дават заключения.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Mia21

• 2502
« Отговор #49 -: Декември 01, 2009, 04:11:29 pm »
Ето я.

« Последна редакция: Декември 04, 2009, 09:53:48 pm от Мia21 »

*

Uran

• 6041
« Отговор #50 -: Декември 01, 2009, 04:20:12 pm »
Koй човек ще е средство за развитие? Този, чийто е СЛВ или този, чиято е планетата затискаща възела?
Мой СЛВ в точен съвпад с Юпитер и ИЦ на дъщеря ми.

« Отговор #51 -: Декември 01, 2009, 04:25:13 pm »
    По въпроса на Миа - ще се редуват - ту единия ще е по-хлътнал в началото, после ще отрезнее, та ще дойде ред на другия...ту - другия....Замесени ли са възли, откопчването е трудно...Средство за развитие - нейния Юпитер ще е средство за реализация на пътя ти по СЛВ...Планетите, когато са в съвпад с възли дават енергията от която се нуждаем за да вървим по пътя на съдбата си определена от СЛВ - по специално...Аз също доста се лутах в подобно търсене. Но Синухе ми помогна да прозра....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #52 -: Декември 01, 2009, 04:26:34 pm »
Юлв обикновено е миналото.А то при него се изразява чрез неините Слънце, Луна и Венера. Което означава,че този мъж е имал тази жена в предишен живот. За него тя би била даденост. Което не е добре за нея.
Забелязала съм,че южния възел поглъща нещата,емоциите случките - консумира ги.
Той би се борил за нея, ако тя постави систанция. Дори би се очудил ако тя не му обърне внимание.
Виждам,че има съвпад с неговия Марс, тук има голяма атракция и искри.
Този мъж обича да си угажда, Марс в 5 дом и ретро венера в дева в 8 дом,там са и слънцето и мерка. Зависи на колко години е.Възможни са отношения тип Любов на повикване за много дълъг период от време.
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 04:42:45 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #53 -: Декември 01, 2009, 04:30:07 pm »
Koй човек ще е средство за развитие? Този, чийто е СЛВ или този, чиято е планетата затискаща възела?
Мой СЛВ в точен съвпад с Юпитер и ИЦ на дъщеря ми.

Този с планетата се явява оръдието на съдбата,което да води СЛВ по пътя.
А как  става това , зависи коя планета е там.
Ако е Слънцето, то самата личност е причина за развитието на другия.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Mia21

• 2502
« Отговор #54 -: Декември 01, 2009, 04:31:20 pm »
Елфидка,Слънце,Меркурий и Венера.Мъжкият Марс е в Близнаци. ;)
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 04:35:51 pm от Мia21 »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #55 -: Декември 01, 2009, 04:36:56 pm »
Елфидка,Слънце,Меркурий и Венера. ;)

Да грешката  е моя, но не променя много.
Освен,че може да са били колеги, работили заедно или тя за него. Ако е така, би трябвало сега да са колеги....повтаряне на събитията ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #56 -: Декември 01, 2009, 04:41:42 pm »
В/у Марс в 5 дом?
п.п.Извинявай, че се намесвам в раздумката ви. :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #57 -: Декември 01, 2009, 04:43:36 pm »
Предполагам заради това, че са свързани домове 5 и 6 дом близнаци и У5 и У6-Меркурий е в 8 дом- секс.  :)
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 04:47:47 pm от Uran »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #58 -: Декември 01, 2009, 04:44:34 pm »
В/у Марс в 5 дом?
п.п.Извинявай, че се намесвам в раздумката ви. :)

Ама защо раздумка,включвайте се и вие. :)
В какъв смисъл "върху Марс в 5-ти"?
Ясно.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #59 -: Декември 01, 2009, 04:49:00 pm »
Точно така съвпада е в негов 5 дом с негов Марс
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева