Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 65892 Прегледи
*

Londa

• **
  • 561
Re: индикация за емиграция
« Отговор #80 -: Септември 02, 2008, 06:45:09 pm »
Привет от мен :),
И на мен ми е интересен този въпрос.В 9 дом/Козирог/ нямам нищо, 4ти ми е също празен/Лъв/, а 12ти имам/Слънце в Телец, съвпад на Хирон с Асцендентът /Телец/ и Меркурий в Овен.Винаги е имало движение при мен.Първо се преместих да живея 7 години в един град, после се зъвърнах.След това на бригада 4 месеца в Сащ,после  1 година в Германия и така, но никога за постоянно.Интересното е ,че и аз съм чела че 9 дом е на пътуванията , но аз нямам нищо ???.
Познавам и друг човек, който живее и работи в чужбина, също празен 9ти, 4ти , и само Хирон в 1ви дом. ::)
« Последна редакция: Септември 02, 2008, 06:55:55 pm от LONDA »

*

Nebesna

« Отговор #81 -: Септември 03, 2008, 10:38:38 pm »
Познавам и друг човек, който живее и работи в чужбина, също празен 9ти, 4ти , и само Хирон в 1ви дом. ::)

И обратното се среща често. Аз познавам хора, които имат планети в 4/9 дом, но не са емигрирали, защото не са имали желание за това. Например господаря на 4-ти дом е в 9-ти дом. Има много пътувания по работа и връзки с чужденци, но не и емиграция.  Досега разглеждахме факторите за емиграция и далечните пътувания "без участието на родения". А той е представен от Асцендента и господаря на Асцендента. За да има желание или стремеж към далечни пътувания / емиграция / работа в чужбина и др. подобни, аз мисля, че е редно да има някакъв аспект между господаря на 9-ти дом и Асцендента на родения и/или неговия господар. Мисля, че за емиграция би трябвало управителите на 4-ти и 9-ти дом да не влизат в конфликт помежду си. Ако са в опозиция, роденият непрекъснато ще се колебае между две крайности и ще му бъде трудно да се откъсне от корените си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Септември 04, 2008, 09:55:41 am »

И обратното се среща често. Аз познавам хора, които имат планети в 4/9 дом, но не са емигрирали, защото не са имали желание за това.

Не е задължително да има планети в тези домове. Може да има и друга връзка между домовете. Да речем, мажорни аспекти (или конфигурации) между техните управители. Особено в съчетание с акцент върху мутабелния кръст или доминанта в мутабелен знак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #83 -: Септември 04, 2008, 10:12:49 am »
Здравей Лили,
Да като погледнах хороскопите, видях, че имаш право ;).Все в подвижни знаци....., затова имат мераци за живот в чужбина.Аз пък обичам много да пътувам, признавам, но накрая да се завърна в дома си. :-[

« Отговор #84 -: Септември 26, 2008, 05:02:21 pm »
I, III, IV-смяна на местоживеене в рамките на града.
I, III, IV, IX-смяна на местожителство за продължително време.
I, III, IV, IX, XII-емиграция +разглеждане на VIII дом за крупни промени в живота.

*

Nebesna

Re:индикация за емиграция
« Отговор #85 -: Май 02, 2010, 10:11:39 pm »
От присъстващите емигранти, който желае може да си постави картата тук, за да му разгледаме сигнатурите за емиграция.

*

Asol

• 4140
« Отговор #86 -: Май 03, 2010, 08:25:37 am »
На прима виста - Слънце в девети не е достатъчен показател, макар че има аспект към Плутон в 12. Водолей на куспидата на 4 може да е донякъде показател за промени в дома, но колко хора имат Водолей там и не са емигрирали. СЛВ в 12 дом... ...Меркурий не се вижда добре в десети ли или девети дом е. Ако гледам и това, че в първи дом е голяма част от Скорпиона, а управителят му, който е във Везни е в 12 дом, може да даде указание за живот в далека чужбина - САЩ, Австралия. Марс като съуправител на асцендента в осми, ако е в съвпад с Луна /У9/ също може да даде подобни индикации.

Втората карта няма смисъл да се разглежда без домификация.

*

Nebesna

« Отговор #87 -: Май 03, 2010, 09:07:27 am »
Домовете са изключително важни, когато се търсят показатели за емиграция.

*

Nebesna

« Отговор #88 -: Май 03, 2010, 09:13:27 am »
Поставям картата на наша съфорумка, която е емигрирала, по нейна молба. вероятно ще имате въпроси към нея, но тя сама ще реши дали ще излезе от анонимност. На пръв поглед управителят на 9-ти дом е в първи дом. в квадратура с Марс на върха на 4-ти дом. Има връзка между господарите на 9-ти, 12-ти и 4-ти дом като е засегнат асцендента и неговия господар. Уран на куспидата на 12-ти дом обаче показва носталгия по родината и е гарант за това, че емграцията няма да е най-спокойния период в живота на човека-вълнение, но и безспокойство.

*

Divna

« Отговор #89 -: Май 03, 2010, 01:30:46 pm »
Благодаря Небесна!

Нямах идея да емигрирам. Всичко при мен стана много бързо. След един неприятен иинцидент в България, който заплашваше живота на семейството ми, с тогавашния ми съпруг решихме да емигрираме. Безопасността на децата ни беше една от главните причини.   
В картата ми У6 (Марс) е на ИЦ, У9 (Луна) е в първи, в съвпад с Ац. Управителите на двата дома 6 и 9 са в квадрат.
У4 дом е Уран, който се намира на върха на 12 дом и прави съвпад с управителите на 7 и 12 домове (Венера).

*

Divna

« Отговор #90 -: Май 03, 2010, 01:53:06 pm »
Забелязвам, че има разлика в минутите. Родена съм в 9:14, но въпреки всичко няма голяма промяна в домовете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #91 -: Май 03, 2010, 06:03:36 pm »

Toва е карта на емигрант в далечната чужбина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #92 -: Май 03, 2010, 06:09:00 pm »
 Преди да емигрира имаше премесванве в друг град- т.е. по 3 дом. Луна в 9 дом и Плутон- в 12-и не знам дали са достатъчна индикация. Диспозиторът на Луната - Меркурий в 7 дом- емигрира със съпруга си, като донякъде поведението му тук в Бг беше причина за тази крачка.
« Последна редакция: Декември 18, 2011, 06:35:06 pm от Uran »

*

Divna

« Отговор #93 -: Май 04, 2010, 12:46:37 am »
Благодаря ти за оптимистичните думи, Белика! Както казват старите хора; „От твоята уста в божиите уши.”
Ще се помъча да върна красивия жест и да напиша няколко думи.
Явно е, че при теб емиграцията е заложена - Слънце в градусите на географските пътувания (почти в центъра на 9 дом). Придобиването на високо образование в чужбина е факт ( Меркурий най-високо поставената планета в хороскопа, в съвпад с МЦ от към 9 дом, Лъв). Би трябвало с тази позиция да си доста инициативна.
Дали ще имаш свой собствен дом?
Искалиш ли го това силно наистина? ИЦ във Водолей не дава нуждата от психологически застой, нуждата да се пуснат корени за дълго на едно и също място. Още повече, че Уран е в съвпад с Ац., в 1 дом и промените за теб, за твоето развитие са от първостепенно значение. Това не значи, че няма да осъществиш мечтата си, може би обаче в по-късен етап от твоя живот (Уран е ретрограден  ;)).
Как чувстваш съвпада на Луна с Марс? Имайки предвид, че К6 и К7 са в Овен, т.е затворен 6 дом, а Марс е на К8 в съвпад с Луна, Рак пък ти е затворен знак в 9 дом. Самия съвпад е върху ALG. Какво би трябвало да значи това?
« Последна редакция: Май 04, 2010, 12:57:04 am от Divna »

*

Divna

« Отговор #94 -: Май 04, 2010, 01:22:36 am »
Преди да емигрира имаше премесванве в друг град- т.е. по 3 дом. Луна в 9 дом и Плутон- в 12-и незнам дали са достатъчна индикация. Диспозиторът на Луната - Меркурий в 7 дом- емигрира със съпруга си, като донякъде поведението му тук в Бг беше причина за тази крачка.

Аз бих тълкувала това положение по следния начин: У9 в 7 дом - възможност за брак с чужденец.

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #95 -: Май 04, 2010, 02:00:15 pm »
В МОМЕНТА ИМИГРАЦИЯТА Е МОЯ БОЛНА ТЕМА,НА КРЪСТОПЪТ СЪМ, АКО НЕ Е НАХАЛНО ОТ МОЯ МОЯ СТРАНА,ДА ВИ ПОМОЛЯ ДА МИ ПОГЛЕДНЕТЕ КАРТАТА ДАЛИ ИМАМ ТАКИВА ИНДИКАЦИИ

« Отговор #96 -: Май 04, 2010, 02:38:56 pm »
   Момичета, не искам никой да се засяга, но вчера говорих с един познат по телефона, който сподели че старинен квартал в един немски град се е превърнал в цигански. Преди 5 години, когато бях там се чудех - толкова ли много цигани има в Попово. Таааа си мисля, че целия там регион, по специално циганите - имат няква индикация за емиграция - кво ще кажете ? Сигурно има някъв модел, който се повтаря - или по-точно миграционни индикации....Цялото Попово в Германия - хмммм  :unsure:

*

Divna

« Отговор #97 -: Май 05, 2010, 12:57:26 am »
Белика, дано утре, т.е. българско днес, най-сетне срещнеш някой, който да успее да излекува болката в ръката ти, която носиш от години. Желая ти скорошно оздравяване!

Що се отнася до съвпада ти, аз винаги съм си мислела, че по-скоро Марс тъпче и наранява, а не Луна. Между-другото дъщеря ми има почти същия съвпад, но на купсидата на 9 дом ( Марс е в последния градус на 8 дом, а Луна в първия на 9). На МЦ и е също като на теб Меркурий (но от към 10 дом на 0*17 в Лъв). 

А това, че родителите ти искат да те видят установила си се е нещо напълно естествено и нормално. Притесняват се за теб. Покажи им, че и така си щастлива и те ще бъдат по-спокойни.

Желая скорошно възстановяване и на майка ти!

*

Divna

« Отговор #98 -: Май 05, 2010, 01:33:33 am »
Дивна, много интересни прилики с картата на дъщеряти имам... Благодаря искрено за пожеланието, а дано!

За Марс и Луна - кой кого смазва при такъв съвпад - не изхождам само от книгите, а и от опита си като човек, и все някакъв скромен астролог, и малко познаване на човешката психология - според мен при съвпад първо броим какви са планетите, лични или не, после добри ли са или лоши, подсилващи - като Меркурий примерно, който подсилва чертите и добри и лоши на планетата в съвпад, ако има такъв, че и на планети в компания по дом... Но гледаме и какъв човек имаме отсреща, цялата карта и коя планета е в екзалтация/падение... От Марс и Луна - в моя си хороскоп определено Луната е по-влиятелна, и двете планети бидейки в телец. На Марс определено хич не му е добре, нито като планета изобщо, нито като управител на домове между 7ми и 8ми дом - положението дава отслабване на добрите му черти и засилване на някои от лошите. Марс в телец не е особено силен също, или поне е доста търпелив... Луната е екзалтирана, диспозитор на Слънцето, а и аз съм жена...  Поне на мен такива ми се струват тези ефекти... за момента...

Имаш право. Аз подходих неправилно, съдейки и чувствайки нещата от моята карта (имам Луна каре Марс, където Луна е в падение).

*

holanda

« Отговор #99 -: Май 07, 2010, 09:21:14 pm »
наскоро се замислих дали по радикса може да се определи в коя държава би било добре да се емигрира /за всеки индивидуално/...може би си съществува такъв похват,но поне аз не съм чувала...

затова ще споделя как стоят нещата при мен.Слънцето ми в 12 дом е първата индикация за евентуален живот в чужбина.Юпитер в Рак в 9 дом/най-високо издигната планета,ако изключим Хирон/ също предполага късмет с чужденци...какъвто изглежда,наистина имам.Странното е,че винаги съм се чувствала не на мястото си в България и веднага,след завършване,се отдадох на пътешествия.Ако трябва да съм честна- принципно би ми било по-лесно в живота,ако си бях останала 'при мама'' :P,където поне 2ма от семейството имат собствен бизнес/с които имам опит/, или съвсем лесно можех да се 'уредя'' на друго място/сега Каили ще ме заплюе ;)/

Та..малко се отплеснах от първоначалната идея,която беше,че държавата,в която живея е подвласна на енергиите на Рак.А в натала ми там е Юпитер,което ме води на мисълта,че може би съществува закономерност,свързваща човек с определена страна.Спомням си,че в един сайт си имаше подходяща държава за всеки един слънчев знак.Какво мислите по въпроса?